Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А чего я путаю ? Логика Клиберна и Оли и всех кто тут совок ругал.
    Мы ж с образования начали. Сказано было совкое образование дерьмо. Итак время независимости 1991. Получение высшего образования 21-22 года. Тем кто с с 40 до 60 лет неспособны ничего нормального создать. ПОсле этого уровень образования еще упал. Т.е. те кто моложе в общей своей массе ще менее способны. Ну совок ругают, некоторые.

Откуда чему путному взяться ? НАдо в Европу сдаться, пригласить варягов, внешнее управление ? Тогда все логично.

Вот и все.

А потом про меня придумали ? Придумали..Соврали ? Соврали. Начнешь врать, тут и до приписок уже рядом. Врать можно остановиться ? На всех уровнях ? Откуда у обиженных всем прошлым за тысячу лет возможность соблюдения моральных норм ? Это их знамя...Вот и воруют и обманывают, чтоб компенсацию получить..

Кстати. НАучный факт. Бардак, по другому хаос - самоорганизуется. И наука есть соответствующая.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Скажу. Куди ви дінетеся?
    В тему тре питати...
    До речі, таки чому можна навчитись в совка.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Так.
    На початках піде. Турки теж Німеччину відбудували на початках...

Не бачу в брехні користі. В розмові з опонентом можу навести завідомо невірні дані. Ви знайшли? Які?

3. Turkul

Turkul Well-Known Member

А вам дадут добро...
    В первую очередь говорить по-существу, внимательно изучив информацию...это, например, то чего вы не делаете сейчас...

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Turkul,
    Ваша поведінка - це інфантилізм чистої води. Інтелект в основному неушкоджений, дякуйте долі.

А нафіга мені там бути? Я був на телевежі, відмітка 196 метрів - це цікавіше. На відкритому майданчику.
    Комусь важко або не подобається працювати шахтарем? Нехай працює професором географії.
    "Нам открыты все дороги" - таке гасло було за часів совка?

Не треба робити культу з повсякденних речей.
    І піарити цей культ, використовуючи процесор Intel (tm), архітектуру IBM PC (tm), програмне забезпечення Windows (tm), протокол TCP/IP і (можливо) наш канал Донецьк-Львів на базі апаратури Alcatel (tm) та Marconi (tm).

Нагадаю, за часів совка не тільки ксерокси, але навіть друкарські машинки були під "режимним ковпаком".
    Пізніше - можна було наразитися на деякі неприємності, маючи вдома модем та принтер.

Тож не треба бути "дволиким Янусом", це дуже дешево і жалюгідно виглядає.

• Подобається Подобається x 3
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Наведіть приклад:)
    По существу.
    Виконати наші радянські ГОСТ-и, легше застрелитись.
    Хоч це спасло машинобудування при союзі. Правда техніка була до вбивства жахливою.

6. Turkul

Turkul Well-Known Member

А нафига мне Америку в пример приводите...
    Я не делаю никакого культа, только у инижения шахтеры не заслуживают...
    Если я не ошибаюсь, НАТОвский парк автотехники, также, включает по сей день СССР-кие военные тягачи МАЗ 537.

Вот он...СССР.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

А нафіга воно їм?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Балістична ракета середнього радіусу. Що в Чехії захопили?

8. Turkul

Turkul Well-Known Member

Возить танки...
    Да и мало ли, откуда я знаю...но, вроде, точно помню видел по ТВ, НАТОвский 537 МАЗ.

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Я не понял смысла вопроса.

9. Boris_Kiev

"... А вдоль манежа конница идёт
    И на колёсах тянут бронепоезд..."
    (пісенька містить ненормативну лексику. тому не наводжу повністю).

Дитячий садок! "Дядько солат, дайте в барабан побумкати!"

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бо найдешевше?

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Де вони тих тягачів набрали?

П.С. Я переправив (середнього радіусу)

11. Turkul

Turkul Well-Known Member

Может быть дешевле, может еще чего, я не знаю...все-таки это не о "мопеде" поговорить...

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Кто они?:)
    НАТО?
    Во-первых то, что я сказал - не 100%, чтобы потом не было недоразумения.
    А где взяли - не знаю...и это еще при союзе все было, наверняка.

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

А вот на очень интересное видео наткнулся...

KrAZ 255B Рaper model

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

То вони напевно як завжди стиряли.

В нас був класний викладач електротехніки - жид до речі.
    Жозеф. (зараз десь в штатах в одному з відомих універі)
    Він казав:
    - Ты не верь глазам своим. Меряй! (про ел. коло, де лампочка не світилася)

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Та під час війни штати для катюш машин навезли, про що говорити...

13. Turkul

Turkul Well-Known Member

Знал бы, ответил...а так ничего не скажу. Не знаю.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Живу в будинку 1953-го року будування. Совковіше і тиранізованіше не знайдеш. Стіна в три цеглини. Одна із стін ванної кімнати якраз така. Вирішив зробити нішу в півцегли для дзеркала... Я прокляв той день, коли за це взявся... Розчин зубилом не брався, а цегли крошилась в муку, а не тріскала...
    Розбирали стодолу будовану в кінці 18-го сторічча. Дахівка дотепер лежить складена під хатою, ніц ій не є, цегла, яка була знайдена на місці стодоли дотепер служить... Купили цеглу, "щиру", "мєстну", з міста з глибоким націоналістично-визвольним минулим... За зиму лишилась купа глини... Сука, москалі приїхали і поміняли "націоналістично-свідому" на "москальську"...

• Подобається Подобається x 4
  15. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Василий,так кирпич не трескал-потому как зацементирован был,а так любой кирпич треснет,другое дело тот что в 70е выпускали да и сейчас... редкостная дрянь.Вы бы польский или австрийский кирпич взяли-вот это вещь!;)

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Как раз про австрийский писал (о стодоле), и про советский писал, дом мой из него выложен. А вот дерьмо "щирое" за зиму стало кучей глины... Тут кое кто бьет себя пятками в грудь, что, мол строить будем на совесть... Ржунимагу... Кто? Крикуны будут строить? Щас...Держи карман шире... Им вековая ущербность не дает честно работать... Помните анек - "Не з"ъм, то хоч понадкусую". Знаете про что он? Как раз про свідомітську натуру. Они и когда церковь строят, воруют. А уж если в миру... Есть у меня знакомец один, работящий, хозяйство крепкое, конь, корова, поля морги. В церковном хоре поет, набожный... Выучил дочерей, замуж повыдавал, дома-квартиры построил-покуплял... И прихворал, бедолага... Четыре месяца во Львове лечили, с тем же и выписали... Мол весна, мол трава, мол молочко-сметанка... Выгнали как-то коровку пастись, а она возьми и упади... Лежит бедная, ногами сучит. Знаете, что сделал хозяин? Вызвал ветеринара? Дулю с маком, позвонил старшей дочере, она у него в мясном цеху работает, технологом. И бренд счерьезный, и репутация хорошая... Через пол-часа машинка приехала и коровку ту в забой и на колбаску... Все бы ничего, но у меня подруга там работает ;), на поставках и сбыте. Я через нее кости-обрезки собакам беру без очереди... Она и ведает, при встрече, мол привезли коровку больную туберкулезом кости... Технолог хлопотала... А соседский сын, врач, и предположил, что белезть-то у сердешнего, от молочка "бешеной" коровки... Вот так вот, коспода свидомые... Стройте свою ... (не хочу слова подбирать) на СВОЮ совесть...

Останнє редагування: 11 чер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Працювала у нас пані, прадід якої мав цегляний завод у Києві чи під Києвом. Ясна річ - "до катастрофи". Вона назвала прізвище.
    І коли наша фірма переїхала до колишньої комунальної квартири у дореволюційному будинку, під час ремонту знайшли кілька цеглин з тавром її прадіда!
    Згодом в ранкових новинах був сюжет: рейдери захоплювали якесь приміщення на вулиці Пушкінській, намагалися вибити частину стіни. Стіна виявилася напрочуд міцною.
    Камера бере крупний план кількох вибитих цеглин - і там знайоме тавро. Син співробітниці миттєво поїхав туди по "сувеніри".
    У "царському" будинку, де я жив у 60-х рр, була сантехніка (бачки) з тавром "Файнгольдъ". Чавунні, під стелею. Старожили казали, що не пам"ятають випадку, щоби бачки треба було ремонтувати.
    А на першому поверсі біля ліфту була старовинна мармурова панель із круглими гніздами під штекери. По гнізду на кожну квартиру.
    Це щоби консьєрж або ліфтер телефонував мешканцям і повідомляв про візитерів.

• Подобається Подобається x 4
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зубило гнеться:)
    Хоч не всі. Трапився польский будинок - одна цегла на 50 моцна. Інші з іншої колекції. Або не випечені, або просто сушені. Без клейма.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, Борис, я б дуже дорожив такими дописувачами, як Туркул і Спіка. І якби хтось їх пробував забанити, я б на колінах просив не робити цього.
    Звичайно, в умовах Заходу їм би порекомендували доброго психіатра. Але звідки на Заході знають психологію совка?
    А так, ми маємо живий музей! Це все-одно, якби на землі знайшли колонію живих динозаврів. Адже я писав, що в останні роки життя в СССР я не зустрічав людей з подібною ментальністю. Якби зустрів, ми б їх уважно слухали і мали б добру причину посміятися.
    А тут через 20 років після того, як совок kicked the bucket!
    Так що бережімо цих таваріщєй and we will have fun for a long-long time.

• Подобається Подобається x 7
  20. Patrick

Patrick Well-Known Member

:haha:

Вкючає , влючає тільки не як озброєння , а як взірці техніки "вероятного противника".

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Хто бере в університеті political science , але не як додатковий предмет/кредит , а як основний , то там семестер чи 2 є предмет Kremlinology/Sovietology.Студенти вчать все про совок.Стараються охопити всі сторони життя.
    З письменників вчать Горького , Маяковського , Солженіцина -це як класика . Ще кілька з нових і кілька на власний вибір самого студента.
    Вчать про побут і т.д. ...
    Так от ці двоє могли би мати постійний заробіток як би їх приводили в аyдиторію і студенти з ними годину чи дві спілкувалися.
    Щось як студенти - медики спілкуються з хворими і збирають анамнез.
    Ніякий викладач , навіть самий добрий і що багато років провів в ссср не зможе передати цієї ментальності і духу.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)