Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я это все знаю, только, что вы хотите сказать я не пойму...

А 19 МиГ и Ф-1 похожи...дальше что...

Первый советский сверхзвуковой истребитель-перехвактчик и один из первых в мире...
    МиГ 19

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мабуть треба гілку перейменувати на "Совкова кунсткамера".
    А Turkul'у вліпити зелену (заохочувальну) картку за офтоп.
    Ви хоч прикривайте свої відео-демо значком "офтоп". Бо нафіга перевантажувати сервер і людям марнувати трафік на завантаження картинок?

До речі, чи не хочете купити 5 примірників (підряд) української газети за січень 1924 року (коли дєдушка копита відкинув) ?
    Там промови усіх "вождів" - і тих, кого розстріляли, і кого ледорудом зарубали, і хто загнувся природним шляхом?
    Пропонував комунякам перед їхнім "святом" - так вони ж голі й босі, щоби таке купити.

• Подобається Подобається x 4
  3. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ну так влипы попробуй...че за разговор.
    Нарушаю правила, пусть модераторы скажут...а иначе не заставляй людей марнуваты трафик чтение твоих постов, их здесь поболее будет.

А то ум аж вылазит...люди сейчас из-за такой дурости взаимоотношения людей не могут нормально работать, заводы еле дышат, предприятия стоят, а рабочим со своими семьями хлеб и воду есть приходится. А ты, небось, там в офисе подогрел местечко на продаже мобильных телефонов "Нокиа", и будешь рассказывать мне чего-то.

Я еще раз повторюсь - не бывает так, что одни хорошие - другие плохие!
    Аривидерчи!

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

По-перше, юначе, ми самогонку не пили і на "ти" не переходили.
    А по-друге, Нокіями я не торгую. Починаючи з 96 року ми будували (власними головами і власними руками) першу недержавну цифрову мережу по Україні, тим самим "піднявши" на певний рівень в тому числі ваші, Донецькі "Фтіком" і "Доріс" і дотягнувши двох мобільних операторів до Донецька.
    Тепер думається, що даремно. Тобто міста треба було "фільтрувати", а не ганятися за прибутками, перемножуючи їх на кілометри.
    Дітище Совка - Телеком - тільки потилицю чухало, думаючи, як те зробити.

Хотіли працювати - змогли довести кому потрібно, що деякі речі вміємо зробити краще від інших.

Тепер я не жалітиму донецьких шахтарів чи маріупольських металургів, якщо ті голодуватимуть. Обрали "чудо в пір"ях" - відчуйте на власних шлунках! А я вам - не Санта-Клаус.

• Подобається Подобається x 6
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

А хто би то там читав?

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

То де воно взялося? З запасів? чи з Гамерики привезли?

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Зараз є машини, що практично можна під землю не лізти так що розслабтеся. Такі є поблизу вас? О тож не вихваляйте те, як самі би не хотіли це робити...

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Щот-то Ви німецькі мотоцикли совку приписуєте.

З заводом вивезли?

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Ніхто не сумнівається в цьому, але ви 100% переконані в протилежному.

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Не треба повторюватись, вдруге читати не цікаво...
    (-)

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Зачекайте. він ще не відповів чому можна було повчитися в союзу. Проігнорував, або спецом оминув :)
    У Львові теж робили... робили.
    То хіба на роботу їздити - інакше ніяк не доберешся :)))

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

:good:
    І з скількома людьми перезнайомилися перебилися, поки купили ті меблі той диван :)))
    Бордо :))) Шнапс одним словом :)
    А знаєте чому одноразові запальнички в нас не робили?
    В 10 раз дорощі виходили. ВО!
    Якби в сибір не вивозили. Це ви хотіли сказати?
    Саме так, як і весь союз - окрім кремлівських дач. Там все практично за нафторублі привезене було.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Взагалі то в житті саме так і є чомусь:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Щось забагато питань назбиралось. Хоч би на одне відповів :)))

7. Boris_Kiev

Як це не відповів? Усі його пости цим просякнуті - халяві, утриманству, життю за чужий рахунок. І тому, що думати не треба - добрй дядько за тебе вже подумав.
    Інша справа - якого рівня те життя? Ну - соціалка - вона і в Бангла Деш соціалка.

• Подобається Подобається x 4
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та не переживайте, щас він очьньоцца і одним отвєтом видасть на гора свій золотий діск!!! о_Оо_Оо_О

Зараз всьому форуму мало не покажецця :):):)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Е ні запитання я з дитинства любив задавати. Про лєніна розпитував багато - то ще в першому класі його розкусив. :)))
    Ні нехай відповість, чому саме можна повчитися в союзу - Хіба як казарми будувати:
    Викинути з товарняка людей в лісі - Побудуєте лагерь до того як замерзните - будете мати де жити. То єдна наука - виживання. Не дарма кажуть, що наш солдат із стройбата - такий звір, якому навіть автоматів не видавали :haha:

• Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще раз хтось про стройбат гавкне - буде відповідати на питання "А звідки знаєш?"

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А що ж тут пояснювати?

Де допис Туркуля, там і ретроспектива у радянське минуле.

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Тут как вы поимаете про анал и про фекалии речь не шла, а началось все с родины у двух глистов, как свою Родину назвал Клиберн.
    И писал я тут. Старожилы должны знать. А начал я тут будучи в Казахстане.

Патрик, почти уже ответил вам в ПП. Вы чуть не утерпели. Ну а теперь вам уже и так ясно. :sad: И кому здесь еще я должен доказывать, если тут и так уже понаписывали. А потом, чтобы я не написал, все равно так и думают. Уж позвольте мне позабавиться фантазиями и враньем.
    Да кстати. Нормальным людям в ПП отвечу.

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот как это было на самом деле...
    http://www.rosugol.ru/museum/
    Не надоело быть "первыми"?
    А теперь посмотрите на чём работали американцы в период с 1910 по 1920г.г.
    http://www.coaleducation.org/coalhistory/tech2/e10.htm

Это было тогда, когда в России работали ещё только кайлом.

14. Turkul

Turkul Well-Known Member

Мне хамят - я хамлю, уж извините, что посеешь, то и пожнешь...поговорка есть старая такая.
    Про "телефоны" я все-таки не пальцем в небо попал, мне есть, что ответить на ваш пост - но я не вижу смысла, это будет бессмысленный разгвор.
    Вы вобще, что несете...мало того, что чепуху, так еще и каждая строчка пропитана антинацианализмом, а ведь вы столько внимания уделяете национальной идее в народных массах.
    Ничего нового не скажу, так что простите, не выдам...на гора.
    Госпожа - вы все-таки перегрелись, по-вашему о чем я дожен говорить в теме про "совок", учитывая, что я не противник. Больше я нигде ничего особо не пишу, в теме "Советский рок" - ну здесь тоже по-моему все понятно.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Вы читать информацию умеете...прочтите внимательно, и вопросы отпадут сами собой.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Это песенка лично для вас...послушайте...
    Ты в шахте не был...

...вы еще и последствиях ВОВ не забывайте, по-вашему люди - роботы, чтобы из руин поднимать в буквальном смысле все...
    ...и тем не менее сколько всего делали.

Вот маленькая вырезка дословно из статьи.

Благодаря коллективным усилиям конструкторов института и горняков-механизаторов, угольная промышленность СССР первой в мире перешла к массовому применению угледобывающих комбайнов. Разработанный институтом комбайн «Донбасс» начал серийно выпускаться в 1949 году, а его создатели А. Сукач, С. Арутюнян, В. Хорин, А. Башков и другие удостоены Государственной премии 1950 года. «Донбасс» был награжден Золотой медалью на Всемирной выставке 1958 года в Брюсселе, дипломом II степени на Парижской ярмарке 1960 года. Всего было выпущено более двух тысяч комбайнов «Донбасс», которыми на украинских шахтах добыто 900 миллионов тонн угля. Применение этих машин позволило существенно повысить нагрузку на лаву и производительность труда шахтеров. (с)

Останнє редагування: 10 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  15. Spika

Spika Well-Known Member

А антисовки от совков далеко?

Вы забыли добавить - "глупым" споживачам глубоко начхаты. А вот умные национально свидомые почему-то стремяться поддержать именно отечественного производителя. А где ж правда опять от вас прячется? :)

Как сказали в одном хорошем, и советском кино "По семейным обстоятельствам" - "Специалисту необязательно уметь самому. Он должен уметь учить других". :)
    От скажите, шо не предвидели...

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот вы и подтверлили, что весь народ Украины ничего не стоит. И в основном ленивые и безинициативные. И с хреновым образованием. Ну и где ж тогда працевитый образованный народ Украины ? Которого все любят.. А как коснись, то не повезло с народом..

В отличие от вас,..(ну и там по списку) я так не считаю..Я ж не националист. Украину построят без меня и даже Патрика, Педро и Оли....Много умных и образованных людей..Просто был период "оранжевой болезни" , сечас гной проявился, и вытекает.

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Товарищ и сейчас работает на гране провала. От дадим должное его холодной голове, горячему сердцу и чистым рукам. Если чё напутал - извините...

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Туркул, в темі про совок - тільки про нього.

Те, що хтось не противник - це ще зрозуміло. От як хтось живе тільки тим, чого нема - то вже дивно.

Хоча... Ви там сьогодні обідали м"ясом "негламурним", Вам не заважало, що воно нерадянське?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Саме так! Як будувати - то добротне. А не красти та економити на матеріалах...

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Писалось все про совок - тому не пуктайте.
    Причина бардаку - бардак. І в цьому бардаку заставляли працювати!
    П'ятирічку за 4 роки Ви придумали?
    Бетон мав стигнути за наказом партії на тиждень раніше? А Зерно сіятись в лід?
    Уважаємий! Не перекручуйте факти і не хваліть завод на якому не були. Ви ще за совка їсти би перестали знаючи як то фсьо роблили і роблять. Нема відповідальних асфальт на сніг покладуть - ви десь таке за кордоном бачили???

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Можливо.

Комуніст з людським лицем називається.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Чому повчитись в совка напишете?

20. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я не знаю, что вам ответить...вы так все закрутили, что мне не понять о чем речь.
    Мясо было вкусное...:nyam2:
    Вы пойдите скажите миллионам рабочим по всей Украине, дадут добро - я соглашусь. Это образно, чтобы вам смысл понятен был. А вобще, извините, вы снова сказали не в тему...

В г.Лисичанск/Луганской обл. есть швейная фабрика - раньше она выпускала нормальные вещи, на сегодняшний день грубо говоря - загнулась.
    Если сравнивать одежду, которую в большинстве своем можно встретить на рынках/магазинах...извините меня - сейчас нас таким Г. тарят. На фабрике выпускались костюмы/штаны... - хлопок/лен и т.д. Все это прасрать и ходить сейчас в Г., или чтобы купить нормальную вещь, нужно заплатить соответствующую сумму. В чем соль спрашивается?!
    Могли в ногу со временем перемоделировать продукцию под современные тенденции моды, одеваться нормально и рабочие места/деньги в бюджет - нет...это частный пример, а их, таких, множество.

Останнє редагування: 10 чер 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)