Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я то смакую...и дальше буду смакувати....;)
    Вот именно сейчас досмотрел х/ф "Бриллиантовая рука"...здесь без комментариев.
    Лелик...

• Подобається Подобається x 4
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не забувайте - все що ви тут повикладали - швидше не політика совка а його виключення. Давайте сюди те, що крутили по тєліку цілий день і ніхто це г.вно не дивився.
    Мультфільми були 10 хв від сили в добу. Хороше кіно було пізно вечером, або в суботу.
    Тому досить своїх пла-пла, товаріщ!

• Подобається Подобається x 5
  3. Turkul

Turkul Well-Known Member

А давайте мы сюда выложим то, что есть сейчас во всем мире...то, что было "на западе"...то же самое, бЫлО...а сейчас так вобще эфир (причем любой, будь то наш, будь то зарубежный) мораль всякую потерял, поэтому не нужно мне рассказывать.

Было и хорошее и плохое, я не утверждал односторонне, что все было прекрасно. Но поучиться есть чему, и очень многому.

А у вас жизнь - это политика. Помоему жизнь пренамного многограннее, чтобы видеть только один цвет...

• Подобається Подобається x 6
  4. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Если эмиграшка с утра не плюнул в сторону страны, в которой родился, значит очередной день на чужбине прожит зря. Посты автора соответствуют названию ветки. Что-то не нравится - обратитесь к модераторам.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чому?

Весь союз це і була політика пртії і ніякого життя!

6. - насколько я понимаю, произошло недопонимание относительно падежа "неназванного слова". В зависимости от окончания смысл всей фразы будет или "байдуже" или гораздо грубее. А поскольку весь абзац Патрика заканчивался угрозами и ругательствами "welcome to hell, bitches", на равнодушие непохожими, неудивительно, что испорченный совковым воспитанием и российской действительностью пан Полковник воспринял фразу именно во втором, крайне грубом смысле и обиделся.

• Подобається Подобається x 3
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот так заретушированное ссталинское мясо выглядит после обработки в фотошопе...[​IMG][​IMG]
    Turkul, вот теперь Bon appetit!

• Подобається Подобається x 1
  8. Spika

Spika Well-Known Member

Останнє редагування: 10 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  9. :))) Не относя к конкретным личностям и странам: даже если бы в чудовых крайинах не водились свои рагули, то... они бы очень скоро туда приехали. Вы не находите? :)

10. Spika

Spika Well-Known Member

Я - "За"! Ибо украинцы живут на Украине, а рагули - везде. :)

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так, Невстранець, в кожній країні є певний процент рагулів. Але в світі є одна країна-рагуль. Для громадян тої країни правила поведінки не існують.
    Як і для більшості її населення не існує нічого людського.

• Подобається Подобається x 7
  12. - нет таких стран. Есть правда, очень много стран, в которых граждане не ведут себя по европейским правилам, а так чтобы никаких правил не было - не бывает. При слабом законе рулят "понятия". Это тоже правила. Стран, где рулят понятия - десятки.
    - в смысле? Ни на кофе сходить, ни на пиво выбраться? Можно годами работать вместе и кроме сухого приветствия словом не обмолвиться? Сочувствую...
    - пока нет. И думаю, не надо. Пусть Украина будет единой! ;)

13. Pedro

Ви маєте на увазі Донецьку область? Може бути. Але ось що пише Юрій Щербак про вашу область в газеті "День".
    Донецька область, очільники якої так пишаються вкладом у ВВП України, за індексом людського розвитку посідає останні (26—27-ме) місця в Україні. Сюди входять низькі показники демографічного розвитку, рівня здоров’я, освіти, умов проживання. За рівнем конкурентоспроможності Донецька область перебуває на рівні Ботсвани та Єгипту. Тут реєструється високий рівень смертності новонароджених, алкоголізму, захворюваності на туберкульоз, нижча тривалість життя.
    http://www.day.kiev.ua/296517

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Як мої друзі-євреї казали - то ви так думаєте. Світ думає по-іншому.
    Ось скажіть своїм босам, щоб кудись послали "на заданіє" бодай в країну третього світу. Тоді і думку поміняєте.
    А то вже 5 років "куратором" ЛФ. Я б зпересердя роботу поміняв:ireful1:.

14. Как мои друзья-украинцы говорили - относительно целостности Украины нам всё равно, что там думает "свет".
    - кстати, приезжайте в Москву! Сможете авторитетно поведать форуму и миру о всех реальных недостатках этого города, зато хоть бредить о вымышленных перестанете ;)

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

о_О :)))

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Борисе, не провокуйте. :)

Та й предмет жартів такий, гм... ніколи не знаєш, на що напорешся (гра слів, але з власного досвіду). :)

А чого так на Туркуля налетіли, з його совковими атрибутами і радянською кінопродукцією? Ну ностальгія в людини. Ну не треба було йому нічого, крім олів"є. І що?

16. Pedro

Дякую за запрошення. Але мабуть в цьому житті вже не приїду. Хіба в наступному. Як казала моя добра знайома, австралійський стоматолог, в минулому москвичка, на моє запитання чи сподобалася їй Москва під час останніх відвідин. Відповіла, так, дуже, але це мої останні відвідини. Більше моєї ноги там не буде.
    Вона, правда, єврейка. Може там особливі переслідування євреїв, а інші нації палко вітають:dntknw:.

17. - так Вы б и спросили. И нам бы рассказали. К тому же Вы не еврейка, чего бояться? :))) Приезжайте, поболтаете с еврейками, запишете их истории, поведаете миру...

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Українці живуть В Україні.
    А НА Україні намагається паразитувати Росія.

• Подобається Подобається x 6
  19. Pedro

За грубу совкову відповідь до Олі, яка вела дуже дружній діалог з Чорнобильцем.
    Даже, доказывать ничего не нужно, не стоит это внимания...
    ...вы ничего не понимаете/не знаете, еще будете здесь кого-то учить и что-то рассказывать.

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Ні, з єврейками я "поболтаю" тут. Або в Ізраїлі (давно збираюсь поїхати).
    А в Москві?.. Кажуть це як чорна дира. Можна приїхати і зникнути.
    В кращому випадку знайдуть, щоб похоронити в рідній країні.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А чого можна було чекати? Хіба Ви не зустрічали людей, в котрих завжди своя правда? (Правда у всіх своя, в кожному випадку, але переважно люди відкривають ще вуха та очі).

А Туркулю може просто не доходить, що викладуючи тут совкове "разумноє, доброє, вєчноє" поводиться він діаметрально протилежно? (Радіймо, що на цвірінь не посилає).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)