Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вибачення прийняті.. ;)

2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 4
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Внешне он вообще производит впечатление экспоната музея мадам Тюссо...
    .........:cry:Это не прикол...

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю,
    я 31.05 йду на живий концерт Джона Лорда. В Києві.
    Виступає з групою + укр. сифм. орк. - і на аутентичному Хаммонді. Шкода, що привозить свій саунд - не вдасться записати піратську копію "топової якості".
    Трохи прорахувався з місцем - мабуть не побачу його руки на клавіатурі.

Тож на який біс мені здалися усі ці Кобзони, Любе, вся совкова естрада разом узята - пєсняри, лєйся-пєйся та інше.

При совку я не міг просто так взяти і поїхати на концерт Deеp Purple - навіть у Польщу, навіть за запрошенням приятеля - сина колишнього Генконсула Польщі в Україні.
    Розумієте? Нафіга мені здалися усі ті ракети з луноходами?
    Луноход мені Child in Time зіграє на гармошці?

• Подобається Подобається x 10
  5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Борисе?;) Так Вы и сейчас никуда не ездите,а ходите:
    Когда и куда последний раз то ездили из Киева на концерт то?;)

6. Boris_Kiev

Правильно. Ходжу. А при совку - не було на що ходити. А їздити - зась! (Їздив в Обухів на танці. Дівок псувати. :) )
    Приємний виняток - Дюк Елінгтон, 1971, Палац спорту.

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага..а Рей Кониф....Поль Мория в Москве,то же не ездили?
    А что в Москву на:
    ...Композитор и пианист Джон Лорд, основатель легендарной группы Deep Purple, 15 октября (2009)впервые выступит в Москве. Концерт состоится в спорткомплексе "Лужники". Столичная публика увидит музыкальное представление Лорда в двух отделениях с участием Российского симфонического оркестра под управлением дирижера Владимира Зивы. Маэстро познакомился с ним только во время подготовки к концерту, но оба музыканта сразу нашли общий язык.....
    Что западло к москалям ездить?:cry:
    Эх Вы меломан картонный......:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

А нафіга, коли було відомо про його приїзд у Київ.
    Хотів у 2008 поїхати (з групою киян; там все було "схоплено" через клуб) до Москви на концерт Емерсона , але дружина тоді ще не реабілітувалася після травми.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

А дата фотки? Це не минулого місяця в Рясному знято? На місяць взад повертатись?

11. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Борис,
    а знаете, я 11 мая 1990 года, будучи рядовым срочной службы СА, которую проходил в г. Киеве, умудрился побывать на на концерте Иэна Гиллана в Олимпийском в г. Москве. :)
    Невероятно, но факт. :)
    Конечно, не "просто так", стоило некоторых усилий, но всё-таки. :)
    А до того, 5-го, помнится, июня 1989 года, в том же Олимпийском, был на Pink Floyd. :)
    Вообще без особых усилий. :) И это был кайф вселенский. :)
    Если очень захотеть, можно в космос полететь. (с).
    Эх, молодость , молодость....
    Щас хрен куда езжу. :) Дорого. :)

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

А я памятаю...яке ізобіліє було в 89-му році...тато розказував....

Мельбурн.1989р.

13. dimalozz

dimalozz Member

А по-моєму ті всі досягнення в культурі були "не благодаря, а вопреки" тогочасному устрою. Можна подумати в світі нічого не творилося грандіозного окрім пісень Ротару і комедій Гайдая. Мабуть для вас це буде новиною, але наші люди передивилися наааааааабагато більше західних фільмів, перечитали західної літератури та послухали західної музики, ніж на заході люди радянського подивились, послухали, прочитали.
    Я думаю доречно сказати без перебільшення велике бздякую товаришу Сталіну, за те що в нас було так мало Шекспірів, Шевченків, Франків та різного роду Тичин... Оті таланти, які все ж пробились крізь зачистку еліти, та жменька, яка зуміла пристосуватись та щось там витворити — то крихта з того, що могло бути у випадку, якщо б країни СРСР розвивалися скажімо шляхом Австрії. І, ясна річ, не було б ні Гітлера, ні другої світової... і хтозна яким той світ був би... мабуть і нас з вами не було б :)

14. VasMT

І я пам"ятаю... Швагро розказував, як приїхав з Чікаго... Не про те мова. Придивіться на той "мотиватор". Фотка сучасна. І бабця сучасна. І псєчий корм сучасний. Своїм такий беру. І пенсія у бабці сучасна, "підвищена". І букави сучасні...

15. Romko

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А яким чином в Імперії записали Чехословаччину, а про Японську Імперію забули!? :dntknw:

17. VasMT

А США де? А Украіна? А Грузія?

18. Turkul

Turkul Well-Known Member

Они были, тчк!
    Разбирать философию сейчас нет желания, вопреки/не вопреки...
    Вот это я понимаю - это по-вашему, все, что угодно - лишь бы не свое.
    Затем кого еще упрекаете в патриотизме и т.д.

Для меня важно, чтобы "наше, славянское" знали/читали/смотрели - затем все остальное...я сам еще когда-то, в школе, много читал русской/украинской/зарубежной лит-ры (классный руководитель был учителем русского языка/строгим), приходилось, причем зачастую в рамках "внекласно"...но никто под сомнение не ставил свое - это в первую очередь...

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

ДДТ - Рождённые в СССР

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я чувствую, что это от души и поэтому уважаю Ваши чувства. Но не кажется ли Вам, что вот это ДДТ - Рождённые в СССР, всего лишь ухудшенная копия этого. При всём при том, что мне нравится ДДТ.
    Born in the USA

Останнє редагування: 27 тра 2010
  20. Turkul

Turkul Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)