Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Сльози за Совком.

А хіба хтось бачив інше ?
    :) Почкайте, зараз Вам розкажуть... :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я бы чуть поправил, если не возражаете. Хватит уже все современные проблемы валить на Радянський час, треба вже будувати нове.

А что не понимаете, означает, что вы нормальный человек. "Настоящий" украинец - это тот кто ничего не хочет иметь общего с москалями, даже если это идет ему же во вред. Потому что если даже на пользу идет, то все равно москали завтра либо обманут, либо нападут. :)

Не противостоять. А плыть на волне. Возможности есть, но уменьшаются с каждым днем. А с Европой, наверное придется подождать. Населения много, по новым правилам голосования Старая Европа еще не готова поступится своим доминированием.
    А что касается всего остального, это финансы и трудовая миграция с Украины, и без всего этого одобрят.

• Подобається Подобається x 1
  3. Forpost

Forpost Стоїк

отото файно сказано.Тещо на кухенці вжє сімнайцєтий рік москальский газ не гасит

4. Богданович

Богданович Well-Known Member

Договори з Росією не варті паперу, на якому їх написано. Отто фон Бісмарк

• Подобається Подобається x 4
  5. bonapart

bonapart Well-Known Member

Маленька цитата з пісні:
    " ...нищие молятся на то, что их нищета гарантирована..."
    Наутилос Помпилиус, "Скованные одной цепью"

Що ще можна сказати....
    Тільки не кажіть мені, що я нічого не можу знати, бо я вже не застав.... не такі вже й далекі часи, багато чого чув і від батьків і з інших джерел...

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ясень пень - во всем виноваты "москали" :)
    Всегда на еврея найдется судья:
    За хитрость, за ум и за скупость.
    За то, что еврейка стреляла в вождя.
    За то, что она промахнулась
    (с) Игорь Губерман
    А с совковым наследием - у нас точно по песне Братів Гадюкіних:
    "...Люди в гвалт: фiрман - сволота
    Де ж ти, скурвий сину, всiх нас завiв
    Тож перша робота - фiрмана в болото
    Ну, а по-друге - перефарбуєм вiз
    Був червоний - он де заїхав
    Буде жовто-синiй - побачим дивний свiт
    I разом заспiвали "Засвистали козаченьки"
    Правда, на мотив "Наш паровоз вперед летит"...." :D

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачили, Борисе. Найстрашніше було, коли люди лягали спати і не знали чи самі прокинуться, чи прийдуть хлопці в штатському і розбудять.
    Слава Богу, ми цього вже не застали.

8. Boris_Kiev

Pedro,
    якби не мій ангел-охоронець (юрист), який у 1980 вчасно скомандував "Зникни прямо зараз!"... як мінімум, з ТВ я би вилетів і працював би мабуть електриком якийсь пусконалагоджувальній конторі.

А так Швидка тіпа підібрала "непритомного молодого чоловіка без документів" у певному районі та відвезла до найближчої лікарні (до мами) :)

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага...и Слава Всевышнему,что Вы родились не негром или там каким не будь австралийским аборигеном.А родились в нормальном советском роддоме,да еще наверное бесплатно...:cowboy:

Борисе!Какого попало в наладчики не брали!Ну если только для "старших" товарищей за водкой бегать...:radist:
    Но такие долго у нас не держались...год-два от силы.:cowboy:

10. Boris_Kiev

У нас (інженерів) вважалося, що пусконаладка - це передостаннє "дно", після якого тільки пляшки йдуть збирати.
    Люди з дипломом соромилися сказати, що працюють у пусконаладці.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борис, Ви бачили першу реакцію а ля "слава партіі за щасліває дєтство".
    Тепер чекайте на Чорнобильця і Стєпанича. З описом, як нам було добре.
    І вони будуть де в чому праві. Поясню чому.
    Був такий австрійський психіатр на імя Віктор Франкль, єврей. Був вязнем конц табору, всю родину німці вимордували, він чудом залишився живим.
    Ще перебуваючи в конц таборі почав розробляти систему як залишитися людиною при будь яких умовах чи режимах включаючи ектремальні на кшталт фашистського чи совєтського.
    І ось ми, не знаючи його вчення, старалися бути людьми і щасливими людьми наперекір палітікє партіі і правітєльтва.
    Ми жили, не звертаючи уваги на комуно-російських звірів, вчилися, працювали, відпочивали, любили, батярували... Так само як люди старалися і стараються влаштувати своє життя при подібних звірячих режимах в усьому світі.

• Подобається Подобається x 3
  12. Читатель_Обкома

Ги-ги-ги....:radist: :radist: :radist:
    То то я на этом "дне" сумел на собственные заработанные деньги купить "Москалика-412 ИЭ",за 7426 рубликов-с в 27 лет!!!!!:)
    Кстати и не я один..... :cowboy:
    Борисе?Не скромный вопросец....Вы сами то...за руль собственной тачки ,во сколько лет сели?

13. Boris_Kiev

У 45.
    Був варіант у 37 років, але не встиг "прокрутитися" - товариш, який великою сім"єю виїжджав на ПМЖ, продавав абсолютно нулевий ВАЗ і не міг чекати.

При Совку брати Москвича або Запора не хотів, а скільки років треба було чекати черги на ВАЗ - самі знаєте.

"Що своє - то своє". Нікому не заздрив і не принижував себе різними "Тюменями".

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А в том, що динозаври вимерли, що Атлантида затонула, теж ми винуваті? :)

Саме то я й мав на увазі, але вирішив написати "лити сльози" за назвою теми. Як говоритися: що було, то пройшло. Совка більш не буде, а тому й нє треба вже його дуже лаяти. Адже про покійних не говорять погано, в нас у Росії отак принаймні заведено... :)

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Erebus,якщо ви себе вважаєте москалем...що ж..
    Не смію заперечувати...
    я думав.росіянин...

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хм... Пане, але москаль - то лише жартівлива й зневажлива назва росіянина на мій погляд. І багата кількість українців так й вважає...

17. Boris_Kiev

"Но как из наследников Сталина - Сталина ВЫНЕСТИ" (Е. Евтушенко).

Якщо Кравчук не прийняв Закон про люстрацію, то треба вчасно реагувати на прояви совкової інерції (чи навіть відвертого саботажу) в деякого чиновного контингенту.
    щоби не забуваи, яке сторіччя надворі.

Тільки тоді "совка не буде".

18. Читатель_Обкома

Борисе?????А чо конкретно саботируют то?????:ireful1:
    Щас же вроде самая демократичная коалиция и самый проФессиональный (с одной "Ф") Кабинет!!!!
    Чо делать то надо??????:cowboy:

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы ту почитайте и увидите, что на Украине во всем и сейчас виноваты исключительно Россия и москали. Даже сейчас. И в ближайшем будущем это у них в умах не поменяется.

В РОссии поняли, что проблемы - это неправильно проведенные реформы, но хватило ума не менять все кардинально, не делать опять революции, чтобы не создавать опять бардак. Революция - это бардак. А ведь можно бы было, раскулачить олигархов и народ бы поддержал.

Додано через 3 хвилини
    Пуско-наладка и шеф-монтаж - это самые квалифицированные и уважаемые люди. В любой отрасли. Они принимают то что произвели строители, "запускают" объект несмотря на многие недоработки и выдают на блюдечке эксплуатации. Уровень технической квалификации как правило выше, чем у строителей, проектировщиков и эксплуатации.

Додано через 6 хвилин
    Может бы и согласился, видя этих бывших комосмольцев при владе. Это они и есть в основном "оранжевая" коалиция. Только уж очень это неоднозначно. Часть людей было и честных и порядочных и опытом реального управления.

Вообще, можно сказать прошла в 90-х люстрация тех у кого был опыт управления. А вот сейчас, наверное ее надо проводить. :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя...
    В Росії дві проблеми - дураки і дороги...
    А в Україні три - дураки,дороги і Росія.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)