Сльози за совком-6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем IgorLvivM, 22 лис 2013.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Останній мій тутешній допис в темі. А ви продовжуйте хаяте минуле своїх батьків, може і вам буде уроком на майбутнє. Будете знати, що на вас чекає.

УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ

Улетіти туди, де любо було дивитися як,
    Листя осіннє із сумом танцює в падінні,
    Юність, отроцтво і навіть дитинство,
    Білим прошарком між листям лягало.
    Ледве ногою зачепиш і в тар-тара-ри,
    Екстрактом потягне минулих часів –
    Не повернутися вже на улюблене місце,
    Етично тільки буде тихо промовчати.

Мабуть не варто повертатися в минуле,
    Із кожною тугою, чи радістю звертатись,
    Страждання у поверненні, як рідні сестри,
    Цілком ймовірно, так іноді мені здається,
    Епітетом улюблені місця не варто наділяти

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

До речі перловка найкорисніша і найситніша з усіх круп, але її треба уварювати півтори години.
    Хто в армії буде уварювати, це ясно.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 3 лис 2017
  4. Коммунарец

Вас влаштувала моя відповідь?

5. Silver bullet

І не треба нічого розказувати. АХ розвалив СРСР, ага. І зараз його час наближається до нас, як послухати Комунарця. Чого тільки АХ не цікавить Швеція, Норвегія, Швецарія?

Чим ми не догодили Господу? Чи тому, що Януковича не стали терпіти?
    А я думаю, що якраз догодили. Треба було пройти крізь страждання, вистрадати свою свободу, свій шлях, відірватися від клятого старшого брата.
    І головне - вірити , що все у нас буде гаразд. Бо у нас землі родючі, населення освічене і згодне працювати для Батьківщини, і віддавати життя за неї.

• Подобається Подобається x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

7. Коммунарец

• Смішно Смішно x 1
  8. Коммунарец

Не шипи....

• Тупо Тупо x 3
  9. Silver bullet

Чогось моя мати ніколи не казала, що при СРСР було краще. Може, хтось ностальгує за своїм дитинством, молодістю - це я можу зрозуміти. Але щільно закрити країну залізною завісою і всередені давити пропагандою, що жити стало краще і "вєсєлєй" - це якщо порівняти з голодними годами і війной, то, звісно, буде краще.
    А коли сама важлива людина - це "товаровєд", а блат - сама велика вдача, то що це таке? Який може бути рух вперед? Яка може бути наука, коли і так ровно ті ж самі гроші платять, як усім в країні - в тих НДІ? Протирай штани та й годі. Шпіони за кордоном щось вкрадуть та завжди можна видати за своі винахід. :)))
    Все фальш, болото та затхлість.
    А якщо ще продавати нафту та підтримувати усі прокомуністичні режими по земній кулі, то не треба і АХ нічого робити - рухне.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Коммунарец

Шість років казала все навпаки. Балдю...

• Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

:)
    Та не брешіть вже так, пане. Гріх.
    Не можете ви всіх на форумах пам'ятати роками. І я НІКОЛИ не могла за совком плакатися.

12. Коммунарец

Ще жодна жінка не визнала себе не правою. Рукописи не горять - повірте, а тим паче ваші похвальні оцінки отим усім, хто зараз творить беззаконня на моїй рідній землі.

13. Silver bullet

14. Коммунарец

То не про вас написано. Зря ви з ігнору ви...

15. prius

prius Well-Known Member

Не звертайте уваги, пліснявий як завжди бреше, от був написав що останній допис а після цього строче і строче свою брехню совкову

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Silver bullet

То давайте рукописи. Тільки ви відділяйте мене від керченської баришні, яка була за Росію з таким же ніком, а то у вас перемкнуло. Я ж зовсім інша баришня.
    Далі дозвольте серйозно спитати: а хто творить беззаконня на вашій рідній землі?

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То у западенців таке хороше життя було при вашім совку?

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Можна подумати, що при совку все було прям криштально гігієнічне. Свого часу моя мати навчалася в кооперативному технікумі. І під час навчання їх направляли для проходження практики на різні підприємства (хлібзаводи, м’ясокомбінати, молокозаводи і т.п.) Так от після того, як вона побувала на молзаводі і побачила як там роблять сир, вона перестала його купувати. Те саме сталося і з квашеною капустою. Про хліб теж розповідала цікаві речі, коли тітонька тягне дірявий мішок з борошном по підлозі, а з цього мішка виплигують миші. І ніхто те борошно не пересівав і не перевіряв після цього. Підтягнула цей мішок до чану, перевернула і висипала. І ніхто не знає скільки ще в тому мішку було мишей, скільки вони там насрали і насцяли.
    Главноє чтоб бил хлєб і нє било вайни, а решта то херня - переживемо

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та яка там гігієна! Такі поняття, як індивідуальна упаковка, одноразові засоби - і знати не знали. А навіщо скотині упаковка? Я пригадую, як бабуся пластикові пакетики берегла, прала і зашивала, бо в країні, яка наздогнала і перегнала увесь світ по маразму, не вміли виготовляти упаковку для продуктів. А люди голодні про упаковку і не думають, бо слава Богу, колоски з поля крадькома збирати і кропиву з голодухи їсти не треба.
    І якщо мука ще хоч якось проходила термічну обробку в пічі, то вже готовий хліб що нахапав - все буде у шлунку. Хліб розвозили як скотині, відкритий, поки несе лоток - випаде щось, підніме і кине знову на лоток. Хлібину продавчиня хапає тими самими руками, що і гроші бере (й не тільки) і кладе на занюханий прилавок.
    А поскаржитися хіба можна комусь? Яка завгодно торгашка очі заплює і натомість щоб вибачитися, та прийняти до уваги, взагалі тобі нічого не продасть, навіть брудного хліба. Це щодо савєцкого чарівного сервісу. Я з однією такою стикнулася в Києві, у привокзальному супермаркеті. Справжня сересеровська хамська торгашка: замість обличча - рило, з гнилими зубами і тупим поглядом, засмалене волосся і якась брудна заригана квіточка в ньому. І оце страхіття на зауваження, що із 5 вибраних мною продуктів, на жодному цінник не відповідає тій сумі, яку вона пропонує мені заплатити, в два рази і в більший бік, почало верещати щось типу "багато тут вас таких розумних, ходять, працювати заважають".
    Це після розвалу кляті капіталісти почали конкурувати за клієнта, навиготовляли пакетиків досхочу, яких хоч, одноразових рукавичок, втовкмачили касиркам, що клієнт правий, бо клієнт годує і голосує карбованцем. І якщо сьогодні в мене є альтернатива у випадках раптового затмєнія в окремих торгівельних закладах. То в сересері мовчки треба було ковтати усе те лайно.
    Так і наросло ціле стадо тєрпіл, які, замість того щоб використовувати нові можливості, скиглять по втраченим кайданам і ностальгують за хамством совєцких торгашок.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А совкова естрада аж така? Чув про випадок у 80-их коли бельгійська співачка ( точно її імені не назву ) перемогла на Євробаченні, совкові журналісти запитали її як їй творчість Алли Пугачової, вона сказала, що не знає хто це така. Не можна назвати супер-зірками Йосю Кобзона, відомих на весь совок Сябрів, Пєснярів, був Івасюк, називав себе українським композитором, а не "савєцкім чєловєком", за що КДБ його знищило.

Напівфабрикати я можу їсти десь 1 раз на 2 тижні, часто не мясні, а допустим солодкі млинці, коли нема можливості чи часу приготувати самому вдома. Совкова ковбаса по 1 руб. 20 коп. із картону та потребуюча підсмажування перед вживанням - не еталон.
    Ну і польські товари стали набагато якісніше, порівняно із тим, як Польща була у соц.таборі чи навіть у 90-ті, тепер стандарти ЄС, ну і польський сир, не гірший по якості від нашого, тим більше кращий російського жовтого пластиліну.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)