Сльози за совком-6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем IgorLvivM, 22 лис 2013.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо навіть при Горбачові, за якимось дефіцитним товаром могли їхати до чорта на кулічки, а тепер вийшов із дому та пройшовся до найближчого супермаркету, ну ніякої романтики.
    Відпочинок тоді не був доступнішим, ну і улюблені багатьма тепер Греція, Єгипет, Іспанія, Туреччина були "буржуазно-капіталістичними" та для совкових трудяг недоступні.
    Ну і чи так вистарчало, хоча би зарплати початківця ( десь 70 руб. ) - вартість дивана від 120 руб., "стінка" - 800 - 900 руб., костюм - в середньому 100 руб., кольоровий телевізор - 600 руб...

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та я не вчепився, я насправді цікавлюся - як воно було?

От ви про своїх батьків розповіли - тоже дуже цікаво.
    Батьки ваші, мабуть, за СССРом-Лєніним-Брєжнівим-ковбасою2.20 плакали, чи нє?

3. ІгорМ

@Коммунарец, а чо тоді таке хороше і непогане розсипалося, неначе картковий будиночок? Хіба хороше руйнують?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Чого ви так? Пройшов метр - ціна порошка для прання - 15 грн, пройшов два - вже 17, за три метри - вже 20. Йдеш назад. А там вже 21 грн.
    А раніще було три цінових зони. Різниця - 6 копійок. І не дай, Слава КПРС , комусь завищити! Ото точно - ніякої романтики...
    При Горбачові був діфцит мила, цигарок. Я збирав макулатуру і обмінював на ті діфцити, рушники і книжки також (бо книжки люблю, а їх за грші треба було ще знайти). Ще стоять в серванті. А за пляшку горілки давали навантаження - кіло гранатів (ті, що їдять).

Останнє редагування: 2 лис 2017
    • Тупо Тупо x 1
  5. Коммунарец

Вам серьйозно відповісти, чи пошуткувати?

6. ІгорМ

Нє, не шуткуйте. Розкажіть серйозно.

Мені справді дуже цікаво

7. Коммунарец

От не скажу. Чому? Я нещодавно розчарувався в вас сильно. Пам'ятаєте? Ви не серьйозна людина для такої теми. Тому не скажу. А шутку ви не погодилися :scratch_one-s_head:

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не плакали чомусь. Мабуть знали, що нема шансів на розуміння. :)))

• Смішно Смішно x 2
  9. ІгорМ

Короче, ви балабол, шо нє? ;)

зі
    ви мабуть розчарувалися через оцей допис?
    Хіба я помилився? :)))

10. Коммунарец

Кому треба було - той їздив. Відпочивав на вітчизняних курортах, а не кормив іноземні. Ми були в Грузії і Одесі, на Ісаківське їздили, а то й просто в парку відпочивали. Класно було...
    "Не нужен нам, берег турецкий!"

• Тупо Тупо x 1
  11. Коммунарец

Ви навіть в "молоко" не дострелили.
    Ви порівняли мене з Гройсманом по політекономіці. Знайшли, мені, теж еталон...

• Смішно Смішно x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

13. Коммунарец

Ще одна, смерекова трембіта. :dash1: Хто більше заплатить - тому і піддуває.

• Тупо Тупо x 1
  14. Un.Known

Та, а можливостей було... хоч в Грузію, а хоч - на Мальту.

15. ІгорМ

Там теж все нормально - ви розказували про ВВП, його створення і використання.
    Ваші знання в цьому питанні відповідають знанням Гройсмана. Так що не встидайтеся :)

16. Коммунарец

Мені й Чукотки вистачило. А ви були на Чукотці?

• Баян Баян x 1
  17. Un.Known

"Прієзжайтє к нам на Колиму..."

Ні, не була. І не поїхала б - я теплолюбива рослинка.

І не розказуйте, чого Вам там вистачало, Вам просто мусило того вистачити. А я краще буду голодна, але вільна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Коммунарец

Хай покаже свій диплом (атестат по предметам) про вищу освіту (якщо він у нього є - бо багато хто собі виписує при владі) а потім я покажу свої - політекономіку, діалектику, історію КПРС, науковий комунізм.
    Поки що можу показати атестат про середню освіту, щоб ви не вважали мене за невуча.

19. Коммунарец

Ви вже не вільні. Бо ви рабиня своїх думок.

• Тупо Тупо x 1
  20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

просвітіть, шо то є?

а де твій аватар? :)