Сльози за совком-6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем IgorLvivM, 22 лис 2013.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Камуфляжний-багаторазовий:mocking:

2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А ось вам піроженка!

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Апнемо" темку?
    Ось знайшов у розділі гумору на автофорумі:

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

- Бабусю, чого ви часто згадуєте, як вам раніше добре було? Тоді ж Сталін був, погроми, голодомори?
    - Тоді я була молода і за мною бігали хлопці.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не показник Гройся із колорадською лєнтачькою, якщо на те пішло, при совку такі символи не використовувались, "под нєй дєди ваєвалє" не проходило, використовувалась власівцями, пізніше розкручена путінархами, навіть при Єльцині не використовувалась.
    Тепер це символ окупації, під нею православні бойовики на Донбасі вбивають ниших армійців.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Недавно теж не витримав і вліз в розмову совкодрочерів-пенсіонерів на базарі, здається мої аргументи їх "сразілі на повал"
    При совку:
    1. В селі вважався багатим той хто восени міг привести дві машини гички.
    2. З екскурсії в ленінград і Москву люди везли балії і поливані баняки
    3. За зеленим горошком їздили в Брест.
    4. Люди приходили з роботи з фабрики чи "хімії" 1-2 години ночі і йшли за півтора кілометра в поле красти солому, носили вязками на спині.
    ТО кому ж то, курва, так добре було при совку?

• Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  10. Коммунарец

Я теж кажу, що багато було такого собі незадоволення та необлаштованності, кажу - що зараз краще із задоволенням своїх потреб. Але ... Хто не жив у ті часи, той не зрозуміє того і буде піз..еть на усі боки, що все було погано. Мало мабуть давлять на вулицях та ріжуть по кутках.

• Тупо Тупо x 1
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Уявляю собі який срач піднявся б в Фейсбуці якби дітям в школі дали "кірзу"....пам'ятаєте кірзу? :mocking:

12. ІгорМ

@Коммунарец, а ну розкажіть - як вам було в ті часи добре ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо був партИйним рАботніком, або завскладу то певно шо було добре, гички мав скільки хтів :haha:

14. Коммунарец

Знайшов щоденник батька. Сподіваюся, що ви не будете звинувачувати мене у підробці?
    Мій батько мав 20 років гарячого стажу, потім "северние" - бурильщик та на приборах. Освіта - вечірня школа та технікум.
    Хто ще скаже, що було погано?
    Квитки на літаки у відпуску і на виклик оплачувалась державою, відпуска на 2-3 місяці за 2-3 роки зі своєчасною оплатою.

15. ІгорМ

Мені зовсім не цікавий ваш батько.
    Я питав @Коммунарец, а ну розкажіть - як вам було в ті часи добре

16. Коммунарец

Не плакав. І життя було - що треба!
    І зараз не плачу, на відміну від декого, які при бідь-якій владі ревсти будуть, що хтось винний. Базарови, панімаєшь лі...

• Тупо Тупо x 1
  17. ІгорМ

Зараз плачете?

18. Коммунарец

З якого дива? У мене все є для повноцінного життя, хоча золота та діамантів немає. У мене є інше, чого ні в кого немає (Я не про щура в клуні).

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ігоре, та чого Ви вчепились, багатьом справді було добре. Вистачило час від часу кинути плебсу кістку з м'ясом.

Моїм батькам, наприклад, було добре. Тато отримував раз в рік путівку в Затоку, за 24 дні відпочинку на сім'ю з 4ох чоловік платив 25 радянських карбованців, решту платила профспілка. Зарплата 360 карбованців (ударник соцтруда). Вони після війни народились, це покоління "радянський народ". Що цьому передувало мені дід з бабою розказували вже коли Україна самостійною стала.

20. Коммунарец

Знаєте, так дивно все...
    В 2011 році я спречався з донбасятами, що при СРСР не все було гарно, як то вони хочуть показати - життя за Сталіна, який був великий СРСР і могутній... Який розсипався, неначе картковий будиночок...
    Тепер мушу доводити западенцям, що не все так було і погано, крім тих страшних часів репресій і катувань.

• Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)