Сльози за совком-6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем IgorLvivM, 22 лис 2013.

1. iso

iso Well-Known Member

Якщо то Вам треба, то я заперечу
    На то є з десяток причин. По-перше передові країни за залізною фіранкою були.(Чи навпаки)...

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я уточню: у пізніші часи може ГУЛАГ був неактуальним, але десиденти, політвязні були і в часи Брєжнєва.

Не можу уявити, щоб іноземних автолюбителів зацікавили "Жигули" чи КамАЗ, такі машини навіть екологічні служби не випустять.

3. iso

iso Well-Known Member

1989. Брізбен. На власні очі бачив "девятку" (Це найбільше, що мене здивувало в Австралії. ):)

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Дійсно, дивно.
    Сфотографували?

5. iso

iso Well-Known Member

Ні. Ми жили в провінції, а це в неділю в столицю до церкви, і чомусь без рідного зеніта:sad:

6. Latana Royal

7. iso

iso Well-Known Member

8. Latana Royal

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я десь недавно дивився як американці знущались з москвича, жигуля "піторки" і нашого запора, то щою зняти передачу то таки мусіли ті чуда техніки загнати на Америку, може і тут то саме :)))

10. Lanktocha

Наближається День Святого Миколая, як було у совку - за мого дитинства, щоб був у подарунок якийсь конструктор, іграшковий ескаватор - за таким потрібно було вистоювати у чергах ще у листопаді, може і в жовтні, аналогічно, не було у вільному продажу, треба було вишуковувати та стояти у чергах за цукерками "Золота нива", "Супутник", "Жар-птиця"... Тішилися і таким, ноут-буків, планшетів ніхто не вимагав, то невже були багатші?

11. iso

iso Well-Known Member

Подивіться допис Полковника від 8 лют 2014 №47. Може поймете;)

12. Lanktocha

І в печерах колись жили, так само було романтично.
    Негативу було куди більше.

• Не подобається Не подобається x 1
  13. iso

iso Well-Known Member

А до чого тут печери?:dntknw:

14. Latana Royal

1. У совку не було дня Святого Миколая

15. Latana Royal

Я не зрозуміла Вашого акценту, та на ті всі речі у статті Полковника (зкопійована, до речі, не його авторства) я знаю пояснення. На кожну. А Ви - ні?

16. iso

iso Well-Known Member

В нашому дитинстві були інші цінності, ніж тепер. Ми створювали комфортне середовище для себе самі:)
    А щодо авторства-знаю що не Полковника. І є декілька варіантів текста.
    А пояснення одне - це було наше життя

17. Lanktocha

Не схвалював совок релігійні свята, колись навіть одна вчиттелька при всіх дітях скритикувала цей день, при незалежній Україні сама щонеділі буває в церкві.
    Я у дитинстві любив вірші про Лєніна, у 1989 на першотравневій демонстрації вийшли перші рухівські активісти із синьо-жовтим прапором та із бажанням зірвати демонстрацію, у моїй уяві це були вороги народу, вийшли із якимось ворожим прапором та хочуть зірвати "трудящим" свято.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви що, росли в совіцькому інтернаті?

19. prius

prius Well-Known Member

Оце є 100% совкодрочер

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Lanktocha

Специфічне совкове виховання, окрім букв, цифр, кожна дитина мусіла знати, що був колись такий дєдушка Лєнін - таке було в усіх сімях, всі роботяги із заводів на 1 травня і 7 листопада мусіли йти на парад, часто з дітьми, у Страсну пятницю часто організовували вечір танців, у передвеликодню суботу та і на сам Великдень - якийсь суботник... Такі то пироги.

а де твій аватар? :)