Словами не передати

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Templar, 27 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Тема звучить: " Словами не передати"... Здається ви все добре передали словами )) Ситуацію принаймні. Обурення також)
    Єдине питання на яке дійсно варто відповісти - кого вирощують зараз в нашій державі? Моя відповідь: у нашій державі ростуть українці, патріоти, ті, що намагатимуться змінити нашу державу, владу і навіть суспільні настрої.. Як бачу це вдалось;)
    П.С. Змінити на краще звичайно:good:

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ай-йай-йай. Прикольнулась дівчина, а тут стільки шуму піднімаємо. Я думаю що якби я йшов назустріч такій дівчині то на її жест я би з посмішкою відповів щось типу "хайль гітлер" і , думаю, переготавши розійшлися б. Проводити повчальну бесіду незнайомим на вулиці ой як не вартує. Ніякої користі з того не було б. В кращому випадку порахували би дівчата за ультракрайнього зануду, в гіршому послали б кудась подалі. Нє? :) Давайте не вимірювати приколами патріотизм і на тому закриєм тему, а то більше буде схоже на параною

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

не-не.. Зігу кідати я не хотів, просто міліція рядом була(

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Поруч. :)

І тільки тому, що там була міліція Ви не хотіли "зігу кидати"?

• Подобається Подобається x 2
  5. Picasso

Ох, цей юнацький максималізм :))) Закінчились ті часи коли за анекдот чи невдалий вислів викликали в певні установи і, надіюсь, не повернуться. Нє?
    Може дівчині сподобався хлопака в формі, от і вирішила привернути увагу а зробила це асоційовано з подіями і вийшов жарт з іронічною посмішкою. Ще раз пропоную, не потрібно з цього роздувати істерію, тому що підтримку навряд чи тема отримає , а от гнипи поліпити це зараз залюбки хтось спробує ;)

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Un.Known, не провокуйте хлопаку. Інколи молодим, якщо десь спіткнулись, краще дати можливість кроку до відступу, а не показувати пальцем, що заліз в калюжу ;) Порозуміємось? :):give_rose:

6. Templar

Ну все починаєть з маленького

7. adviser

adviser Well-Known Member

Взагалі на Україні багатенько людей вживають в українській мові російські слова. Коли мене виправляють толерантно - я просто виправляюсь, або подякую (залежить від настрою). А от коли при цьому стараються ще й образити - то це мені неприємно. Зло породжує зло! Колись в 90-х роках я також вживав російські слова, та боролись ми з кумом так: за кожне російське слово - 10 коп. в загальний банк, за кожний матюк 2 коп. Потім на цю суму купили палатку на двох чоловік. І повчально і корисно. Ге ?:good:

8. Templar

ну тут трішки не то, але то шо Ви з кумом робили файно)

Тут ідеться про те, що ця дівчина викрикнула

9. Un.Known

З Вами - швидше всього. :)

Але хлопака сам мене провокує. Ну як на таке "не зігав, бо міліція була" не реагувати? )))

Чи "Хайль Гітлер" у Львові має більше толеруватись, ніж "Слава России"?

10. Templar

Ну добре не буду, давайте жити дружньо)

11. Provincial

Provincial Well-Known Member

Дід приїхав із села,
    Ходить по столиці.
    Має гроші – не мина
    Жодної крамниці.
    Попросив він: - Покажіть
    Кухлик той, що з краю.
    Продавщиця: - Што? Чєво?
    Я не панімаю.
    - Кухлик, люба, покажіть,
    Той, що збоку смужка.
    - Да какой же кулік здєсь,
    Єслі ето кружка!
    Дід у руки кухлик взяв
    І насупив брови:
    - В Україні живете
    Й не знаєте мови…
    Продавщиця теж була
    Гостра та бідова.
    - У мєня єсть свій язик,
    Ні к чєму мне мова.
    І сказав їй мудрий дід:
    - Цим пишатися не слід,
    Бо така сама біда
    В моєї корови:
    Має, бідна, язика
    – І не знає мови!

• Подобається Подобається x 2
  12. Picasso

13. Un.Known

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ех, туристи ви, туристи... Польща он фігачить свої ковбаси на Німеччину, на всю Європу, і на весь світ, НА МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ. Це що, треба мати особливий розум!? Польща також продає електроніку, будматеріали, одежу, а ці вчать одне одного !!! ВЧАТЬ ОДНЕ ОДНОГО ГОРДИТИСЯ УКРАЇНОЮ!, вчать української мови...

ЖАХ. Нещасна ця Україна. Особливо Західна - "знає, та не може". А Східна - "може, та не знає"...

Цього "нашого" хлопця вже добре навчили кидатися на "неукраїнське", а зробити щось головою чи руками - ні... І навіть не намагалися. Головне, щоб був "свідомий". А це вирішить всі проблеми...

Дивіться - а ось цей польський сільський парубок колись їздив на велосипеді з причіпом і купляв свиней. Свинюку в причіп - і додому. Іноді за кільканадцять км... Власними ногами... Там свинка перетворювалася на ковбаси тощо...

Зараз мій знайомий - мільйонер. Можливо, буде його магазин м"ясних делікатесів в Києві, у всякому разі, ця можливість мною вивчається...

http://www.stania.com.pl/index.php?id=5&pid=&lang=ru

СЛОВАМИ НЕ ПЕРЕДАТИ...

Останнє редагування: 28 тра 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)