Слова паразити!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем night, 29 лис 2011.

1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

:)..........

• Подобається Подобається x 1
  2. solokia

solokia Member

Ще є багато людей, які часто використовують слово "значить" де треба і не треба.

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Значить ТАК, якщо, значить, людина все ж каже "значить", значить їй так треба у такому значенні, сказати! :)

4. randylv

randylv Well-Known Member

Мене бісило і бісить "как-бы...", грішу часто, як було описано вище "ніби-то", грішу матюками, там де потрібно, а деколи і ні (в іншу гілку - не баньте), Але КАК-БИ не сприймаю...
    Я как-би зайшла за ковбасою, а там її нема... (цитата), легше сказати "п-ц - ковбаси хтіла, але не купила"

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Очень сильно плющит, когда слышу через предложение:"на самом деле...", особенно по радио, когда интервьюируются, как правило, спортсмены.
    Ещё не могу понять, почему сынуля-первоклассник выражает восторг словом "вай-ме!!!!"?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

школа від синагоги далеко? :)

А може це англійське Why Me (Чому я)?

7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Значить, так вот....
    Поубивал бы

8. Olga Roberts

Olga Roberts Member

а ще є слого "ГА?"

9. morris

morris New Member

Якось заміняв в нас викладач-фізик і чомусь вечь час повторював слово "безпосередньо", мабуть думав що це йому якоїсь солідності і важливості додасть, бо й сам викладач ВУЗ нещодавно закінчив :))

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хм... А ґрузини у його класі є?..

"На самом деле" - та, шкідлива фразочка :)

11. Arletta

Arletta Member

оу, у мене слово-паразит "окей". часом проскакує дуже навіть недоречно, але ніц із тим не можу вдіяти

12. Leri

Leri Well-Known Member

у мене знайома постійно використовує слово "тобто"
    я його і не помічала, але трапилась мені нагода обробляти декілька аудіофайлів із семінару на якому вона доповідала,
    і ось це слово "тобто" мене почало дратувати... особливо тому, що його дуже важко "вирізати" - намертво по звучанню і інтонації приліплюється до наступного слова.

Після цього випадку почала "слухати" себе, записувати на диктофон свої розмови, слідкувати за еканнями та беканнями і тим що пишу (у письмовій мові також багатенько вживала "паразитів")

• Подобається Подобається x 2
  13. morze

morze Well-Known Member

Це Ви Так пробуєте, а публічні Промовці нехтують аканням, тобтом, тіпа, і
    что тєбє трєба!

14. Leri

Leri Well-Known Member

щоб почути "паразити" так далеко ходити не потрібно. :sad:
    достатньо вийти на вулицю і на зупинці тролейбус почекати о_О :pardon:
    іноді можна стільки слів на певні букви почути, що здається ніби люди інакше говорити і не вміють :bad: (невже дійсно так розмовляти в сім'ї навчають?)

колись будучи молодшою і дурнішою також зловила себе на надто негарних словах які йшли нібито самі собою... викорінити їх допомогло тільки щире бажання не бруднити себе, свій розум і навколишнє серидовище :)))

так що давайте спочатку свої колоди у очах повикидаємо, а вже потім буде легше соломинки у "публичних Промовців" виловити :)

15. капец и реально.....и "согласись-ка"...эти слова....ааа.....
    долго не могу от них отучиться....уже всякие придумывала постороение предложений что бы не употреблять....
    но все равно...иногда говорю....

16. morze

morze Well-Known Member

...йоп ті...

17. Faradey

Faradey Active Member

якби мова йшла про листування то найбільші "паразити" - смайлики. тицяю їх всюди. уже й не виходить без них :)

18. morze

morze Well-Known Member

Це віртуальна мова, там свої прибамбаси!

19. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Зверніть увагу на таку тему як зеркальні нейрони, і відповідь знайдеться сама собою.

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Рєально, рєально, рєально, мене дістало це слово. Рєально.
    Мені не подобаються вирази "йо.. тваю мать" і "сука, бл..дь". Рєально вони якісь нехороші.
    І ще ряд подібних виразів мені не подобається. Я дивуюся, чому вони такі популярні, адже вони дурні.

а де твій аватар? :)