Значить ТАК, якщо, значить, людина все ж каже "значить", значить їй так треба у такому значенні, сказати!
Мене бісило і бісить "как-бы...", грішу часто, як було описано вище "ніби-то", грішу матюками, там де потрібно, а деколи і ні (в іншу гілку - не баньте), Але КАК-БИ не сприймаю... Я как-би зайшла за ковбасою, а там її нема... (цитата), легше сказати "п-ц - ковбаси хтіла, але не купила"
Очень сильно плющит, когда слышу через предложение:"на самом деле...", особенно по радио, когда интервьюируются, как правило, спортсмены. Ещё не могу понять, почему сынуля-первоклассник выражает восторг словом "вай-ме!!!!"?
Якось заміняв в нас викладач-фізик і чомусь вечь час повторював слово "безпосередньо", мабуть думав що це йому якоїсь солідності і важливості додасть, бо й сам викладач ВУЗ нещодавно закінчив )
оу, у мене слово-паразит "окей". часом проскакує дуже навіть недоречно, але ніц із тим не можу вдіяти
у мене знайома постійно використовує слово "тобто" я його і не помічала, але трапилась мені нагода обробляти декілька аудіофайлів із семінару на якому вона доповідала, і ось це слово "тобто" мене почало дратувати... особливо тому, що його дуже важко "вирізати" - намертво по звучанню і інтонації приліплюється до наступного слова. Після цього випадку почала "слухати" себе, записувати на диктофон свої розмови, слідкувати за еканнями та беканнями і тим що пишу (у письмовій мові також багатенько вживала "паразитів")
щоб почути "паразити" так далеко ходити не потрібно. достатньо вийти на вулицю і на зупинці тролейбус почекати іноді можна стільки слів на певні букви почути, що здається ніби люди інакше говорити і не вміють (невже дійсно так розмовляти в сім'ї навчають?) колись будучи молодшою і дурнішою також зловила себе на надто негарних словах які йшли нібито самі собою... викорінити їх допомогло тільки щире бажання не бруднити себе, свій розум і навколишнє серидовище так що давайте спочатку свої колоди у очах повикидаємо, а вже потім буде легше соломинки у "публичних Промовців" виловити
капец и реально.....и "согласись-ка"...эти слова....ааа..... долго не могу от них отучиться....уже всякие придумывала постороение предложений что бы не употреблять.... но все равно...иногда говорю....
якби мова йшла про листування то найбільші "паразити" - смайлики. тицяю їх всюди. уже й не виходить без них
Рєально, рєально, рєально, мене дістало це слово. Рєально. Мені не подобаються вирази "йо.. тваю мать" і "сука, бл..дь". Рєально вони якісь нехороші. І ще ряд подібних виразів мені не подобається. Я дивуюся, чому вони такі популярні, адже вони дурні.