Чого ти кричиш? Тебе чутно аж за пару тисяч кілометрів. Вчися кричати тихо, бо "загремишь под фанфары"(с) Ходив подивитися, що ти там колись накоїв і дрина туди, в кубло, всунув. Гудять, як шершні, але не кусаються. Хто ж хазяїна буде кусати?
Аннушка уже пролила масло... Лед двинулся, господа! Рубикон перейден, мосты сожжены... Время собирать камни. (сссс)
Про караван. Караван Комунарця створив тему "Зброя богів..", де анонсував розорювання поля італійським фермером на честь Путіна перед саммітом G20.
А як на мене - то як там і було. От поспілкувався з одними. Їм звартатися одне до одного через звернення - наче попіл в очі, їм легше відвернутися до стінки і послати опонента до Макара пасти телят. Я довго їх просив звертатися, щоб я їх не шукав - хто де мені відповідає. А вони от так тихо: "Коммунарец, я конечно согласна где-то с вами, но исходя из квинтаэссенции понимания вашей ауры и с оглядкой на вашу кармическую непроглядность ..." Поки я не почитав їх устав. А ви тут починаєте про якусь мою неадекватність. Хоча відносно вас - ви не так і далеко відійшли від своєї теорії. Яке дерево - такі і плоди.
Трішки тут пошукав і знайшов дві речі із одного пророцтва Нострадамуса (з листа до Генриха Щасливого): 1) 2) Бачите, як по різному читається: 1) с 48 градуса что-то появится а потом то ли народы переселятся, то ли кто-то переедет, изгнав кого-то 2) на 50-й широте появится какая-то ТА, бесплодная и т.д. а другой говорит что появится какая-то бесплодная ветвь (новая религия?) и муж с 50-й широты, который наведет порядок в церкви. Як казав Шерлок Холмс шановному Лестрею: "Під такий опис будь хто підійде, навіть... ось, доктор Ватсон... Або навіть Коммунарец
STOP-КАДР. А нам, Михайло Христос, нічого подібного не казав... Попросимо на біс!? То Він наш? Росіяне сушат портки) Майже детективна історія. Треба вже конкурс на місце Місії організовувати, а вірніше того, хто прийде, неначе злодій. Дивно якось, чи не так? Знайома історія з Більбо Беггінсом - прийшов злодієм, але не злодій: той, хто на бочках їздок, кого не бачуть, але він поряд... Одна із найулюбленіших моїх книжок, а ще "Щит и меч".
Скільки ще таких знахабнілих буде, що зневажають всіх і вся видаючи себе за Бога? Таких, що принижують Бога наділяючи Його власними примітивними властивостями?
Багато буде, а розпізнати хто є хто - то ні життя, ні філософії, ні наукових теорій не вистачить. Тільки сама людина, яка вірує в Бога і веде правильне життя, принаймні, якщо не є носієм волі Божої, може визначити серед усіх того, хто несе істину. Хто ж вона, дівчина з Уралу? Валентина Когут. Вітчуваєте інтригу? А це Марія Деві Христос. Але, як не дивно, справжня Мати Миру і насправді живе в Україні.
Що я знаю точно - це зовсім не ті, що б'ють себе в груди і вимагають вірити і агресивно, з образами кидаються на кожного, хто виявить сумнів в їх божевільних речах. Бо якби Бог був такий зухвалий і примітивний як оцей @jasvami, тоді світ закінчився б не почавшись
Добре що знайшли, та пагано що не не розумієте. На 48-ій є багато місць, та відповідним буде лиш "місця покривляних язиків що не далеко від Германських гір" - ща за спиною в портрета накладеного на карту. Там передбачено народження,, а служіння буде вести з 50-ї, "в стіні Нового Єрусалиму живучи", бо "негоже пророку... по-за межами столиці". А Марія Деві хіба виявила антихриста та побила його "мечем з вуст виходящим"? А на саму релігію хіба якось подіяла?
При усякому королівському дворі була світа, яка йшла позаду короля. Знаєте? А спереді хто? Шути. ) Все як треба... Не ображайте його, хто б він не був, але він при дворі... і попереду короля.