Слідами одного пророцтва.

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем jasvami, 31 тра 2017.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Чого ти кричиш? Тебе чутно аж за пару тисяч кілометрів. Вчися кричати тихо, бо "загремишь под фанфары"(с)
    Ходив подивитися, що ти там колись накоїв і дрина туди, в кубло, всунув. Гудять, як шершні, але не кусаються. Хто ж хазяїна буде кусати?

2. Коммунарец

Аннушка уже пролила масло...
    Лед двинулся, господа!
    Рубикон перейден, мосты сожжены...
    Время собирать камни.
    (сссс)

3. hrim

hrim Well-Known Member

Тема агентів дезорганізації?

4. Коммунарец

Собаки лают, караван идет (с)

5. hrim

hrim Well-Known Member

Про караван.
    Караван Комунарця створив тему "Зброя богів..", де анонсував розорювання поля італійським фермером на честь Путіна перед саммітом G20.

6. Коммунарец

Супернахабство. "Накласти" перед дверима, подзвонити і попросити папірця підтертися.

7. hrim

hrim Well-Known Member

Ситуативно вмотивовані слова. А як буйно і плідно ви косите під неадеквата.

8. Коммунарец

А як на мене - то як там і було. От поспілкувався з одними. Їм звартатися одне до одного через звернення - наче попіл в очі, їм легше відвернутися до стінки і послати опонента до Макара пасти телят. Я довго їх просив звертатися, щоб я їх не шукав - хто де мені відповідає. А вони от так тихо: "Коммунарец, я конечно согласна где-то с вами, но исходя из квинтаэссенции понимания вашей ауры и с оглядкой на вашу кармическую непроглядность ..." Поки я не почитав їх устав.
    А ви тут починаєте про якусь мою неадекватність. Хоча відносно вас - ви не так і далеко відійшли від своєї теорії. Яке дерево - такі і плоди.

9. jasvami

jasvami Well-Known Member

Висловлюйся якось ясніше.

10. Коммунарец

За великим не побачиш малого. Відійди трохи назад і побачиш, де ти язика звільнив для майбутнього.

11. Коммунарец

Трішки тут пошукав і знайшов дві речі із одного пророцтва Нострадамуса (з листа до Генриха Щасливого):
    1)

2)
    Бачите, як по різному читається:
    1) с 48 градуса что-то появится а потом то ли народы переселятся, то ли кто-то переедет, изгнав кого-то
    2) на 50-й широте появится какая-то ТА, бесплодная и т.д. а другой говорит что появится какая-то бесплодная ветвь (новая религия?) и муж с 50-й широты, который наведет порядок в церкви.
    Як казав Шерлок Холмс шановному Лестрею:
    "Під такий опис будь хто підійде, навіть... ось, доктор Ватсон... Або навіть Коммунарец :facepalm:

Останнє редагування: 14 лип 2017
    • Подобається Подобається x 2
  12. Коммунарец

STOP-КАДР. А нам, Михайло Христос, нічого подібного не казав...
    Попросимо на біс!? То Він наш? Росіяне сушат портки)

Майже детективна історія. Треба вже конкурс на місце Місії організовувати, а вірніше того, хто прийде, неначе злодій. Дивно якось, чи не так? Знайома історія з Більбо Беггінсом - прийшов злодієм, але не злодій: той, хто на бочках їздок, кого не бачуть, але він поряд... Одна із найулюбленіших моїх книжок, а ще "Щит и меч".

Останнє редагування: 25 лип 2017
    • Смішно Смішно x 1
  13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:facepalm:
    Скільки ще таких знахабнілих буде, що зневажають всіх і вся видаючи себе за Бога? Таких, що принижують Бога наділяючи Його власними примітивними властивостями?

14. Коммунарец

Багато буде, а розпізнати хто є хто - то ні життя, ні філософії, ні наукових теорій не вистачить. Тільки сама людина, яка вірує в Бога і веде правильне життя, принаймні, якщо не є носієм волі Божої, може визначити серед усіх того, хто несе істину.

Хто ж вона, дівчина з Уралу?
    Валентина Когут.
    Вітчуваєте інтригу?
    А це Марія Деві Христос.
    Але, як не дивно, справжня Мати Миру і насправді живе в Україні.

Останнє редагування: 25 лип 2017
  15. Latana Royal

Що я знаю точно - це зовсім не ті, що б'ють себе в груди і вимагають вірити і агресивно, з образами кидаються на кожного, хто виявить сумнів в їх божевільних речах.
    Бо якби Бог був такий зухвалий і примітивний як оцей @jasvami, тоді світ закінчився б не почавшись :pardon:

16. jasvami

Добре що знайшли, та пагано що не не розумієте.
    На 48-ій є багато місць, та відповідним буде лиш "місця покривляних язиків що не далеко від Германських гір" - ща за спиною в портрета накладеного на карту.
    Там передбачено народження,, а служіння буде вести з 50-ї, "в стіні Нового Єрусалиму живучи", бо "негоже пророку... по-за межами столиці".
    А Марія Деві хіба виявила антихриста та побила його "мечем з вуст виходящим"?
    А на саму релігію хіба якось подіяла?

17. jasvami

То ви так думаєте а ось Бог каже:"Світ через його почав своє буття...".

18. Latana Royal

так через його, а не через тебе :)

19. jasvami

- Через його!

20. Коммунарец

При усякому королівському дворі була світа, яка йшла позаду короля. Знаєте? А спереді хто? Шути. ) Все як треба... Не ображайте його, хто б він не був, але він при дворі... і попереду короля.

а де твій аватар? :)