Слава українській матері

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 13 тра 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я цим підкреслював не тільки повагу до рідних мені жінок. Українська жінка історично заслуговує поваги, вона спасала сім'ю з косою та серпом в руках в часи козаччини, а на початку 90-х при повній розгубленості чоловіків - з кравчучкою в руках.
    Ось і зараз, коли мужики проср...ли майже всю економіку, жінки продовжують хоч і по примітивному сидіти на кожному перехресті доріг зі своїм крамом. При цьому по досвіду аналізу книжкових виставок жінки замість дудлення пива більше читають ніж наша стать. Бо вони більш допитливі. Для доказу станьте з якоюсь об'явою на вулиці - з цікавістю зупиняться лиш пару чоловіків на п'ятеро жінок.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Дякую)) Мені докази не потрібні.

3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Нда , слава только украинской матери ?,а все остальные ??? . типа - пАшли вон ? , на небо , за звездочкой , ... ну и темы Вы, создаёте , господа-бояре-граждане-паны :sad:

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

Серп и молот - это не украинский символ :o, а кравчучка - в руках женщины была всегда (коляска и авоська) :), а с объявлением теперь не на улице стают , а на форумах ( инет - рулит и помогает)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Замість того, щоб просто згадати добрим словом свою маму видають ось таку беліберду.
    Я писав про українську матір, тому що я українець, тому що живу в Україні, що цей сайт, судячи по рекламі, український. Але тут ніхто не забороняв похвалу матері з Квазіленду.

6. V.P.

V.P. vegan power

огоспаде....
    имхо, праздник из разряда ненужных, еще и придуман совсем недавно.... фапфапфапфап

7. V.P.

V.P. vegan power

дивись... уважно читаєш пости дункана... уважно читаєш свої... і якщо в голові щось, окрім продуктів еякуляції тягнибок - стилістичну різницю побачиш відразу, бо мислиш ти російською.

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Кому не подобається - не святкують..., але, при цьому, не треба заважати святкувати іншим - для кого свято.

9. V.P.

V.P. vegan power

а кто заважає?
    просто терпеть не могу позерства, чем собственно большинство праздников и является...
    я и так могу маме купить цветы, конфетки и вина... и мне не надо ждать праздника.

10. TesTanya

Позерством можна вважати таке демонстративне

11. V.P.

V.P. vegan power

в чем позерство?

12. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

2V.P
    [OFFTOP]
    :) а хіба може бути по-іншому?
    імхо між різними людьми стилістична різниця буде апріорі
    доречі, а чому саме з вельмишановним паном Дунканом ти порівнюєш?

Не заперечую, останні 27 років - так!
    Причина очевидна - російськомовне оточення. Крим, мля.
    Довідково: до тринадцяти років я жив у Галичині і навчався в українській школі, спілкувався переважно на українській (галицький діалект!). Можливо тому що зараз я намагаюсь використовувати так звану літературну мову, у мене не все гаразд зі стилістикою...:pardon:
    Хоча у мене є певні сумніви щодо професійності твоєї оцінки мого володіння українською мовою... Ти філолог?:rolleyes:

а хамити обов'язково?[/OFFTOP]

13. V.P.

V.P. vegan power

я тоже учился в украинской школе и дальше что?
    о каком духе ты можешь говорить, когда под "давлением" окружающей среды начал говорить на другом языке...
    какой-то ты, господин боняра, слабачек... хотя все у вас в свободе такие... норман тому доказательство.
    а по-поводу языка - очень заметно.

14. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    а що я говорив про дух?о_О
    а не було ніякого тиску! це був свідомий вибір! можливо помилковий. не біда - виправлюсь :)
    багато людей у зрілому віці починають вивчати українську мову (наприклад, та ж сама Юлька) і нічого... було б бажання!
    така біда! така біда! :rolleyes:
    дякую, пан філолог! ну то Ви мені при нагоді вказуйте на помилки - буду вдячний... я вчитися готовий будь-коли!:rolleyes:[/OFFTOP]

15. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]та нє явних нема то йому просто очі коле[/OFFTOP]

16. ezdok

ezdok зацікавлений

Orthodox
    та думаю, що шановний пан
    V.P.
    мабуть не розуміє, що в Криму зовсім нема давлєнія окружающей срєди, а якщо є то це давлєніє зовсім в іншому напрямку (в напрямку російської мови, щоб зрозуміло було).

17. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Золоті слова) От би до всіх наших свят таке ставлення в людей.
    Умный, образованный, грамотный, порядочный человек, во всяком случае - в обратном не убеждалась.
    Закапывай уже топор войны...
    Ещё и в теме о матери. Не нужен праздник = не празднуй. Я, честно говоря. не отмечаю...Ну..как-то непривычно, что ли. А маму готва поздравлять и радовать независимо от календаря)

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Молодець! Кожний наш день життя..кожна мить це подарунок наших батьків і подарунок їм. І взагалі батьківська любов алогічна. Це, напевне, єдине чисто почуття...

19. ull9

ull9 Дуже важлива персона

формула не работает, ни здесь, ни у вас.
    здесь в мюнхене бывает шествия неонацистов. так нет же мне все неймется и иду на контрдемонстрацию, и не только я один.
    у вас.. сами пример легко подберете.

20. TesTanya

Працює, коли до певної дати ставляться байдуже/без зацікавлення/самі не святкують, але не з упередженням.
    В своєму попередньому дописі, я саме це мала на увазі, бо відповідала на заперечення, що таке свято придумане і непотрібне...

а де твій аватар? :)