Відповідь: СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ! Ого, яка критична (майже само)критика... Дуже часто ми бачимо інших через власну призму... Якщо чиясь побожність видається показовою, іноді це може бути лише знаком для нас самих, що щось не так, що щось заважає, не дає не взлоститися чи не подивитися зверхньо на таку людину... А дякувати, як і перепрошувати, треба вміти. Зазвичай, нам цього треба довго вчитися...
Відповідь: СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ! дякую Богу за те, що Він чує всі мої молитви і просто чудесним образом допомагає моїм друзям і близьким.дякую за всі прекрасні зцілення ,свідком яких я стала останніми днями. дякую Йому за сили, які Він дає мені щодня.
Відповідь: СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ! слава Богу, що є Друзі, які підтримують і допомагають. і серед форумлян
Відповідь: СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ! Дякую Богу, що Він врятував життя кількох людей, їх здоровя від страшного каліцтва.
дякую Богові за велике маленьке чудо... коли все здавалося безнадійним, чорним і жахливим... коли здавалося прірва таки неминуча і вже готувалася гримнутися в її холодне чорне дно... я раптом впала просто у Його опіку й любов... і хоч надії та віри не мала вже ні краплі, щось ще жевріло... і ось уже другий місяць я живу ніби в минулому... поруч знову ті самі очі, які зустріла 10 років тому... знову мир, спокій, розуміння й молитва, як не було вже добрих кілька років... і покликання обох нарешті стало близьким до того, яким би й мало бути... одної маленької детальки лиш бракує... і хоч не знаю, чи вона віднайдеться, намагаюся вірити, що таки колись... і байдуже, хто собі там і що говорить та думає... людина не може нічого... Бог може усе! і творить чуда... чуда маленького людського життя...
У таке завжди вірила й не раз говорила. Ви неуважні. Я говорила про всілякі явління... кровоточиві, сльозоточиві, мироточиві... сліди на скелях, каменях, пеньках... До такого - цілковито скептично. А життєві чуда - реальність. Завжди були й завжди будуть.
як це чудово, що в буденному житті, серед сірості і мороку, коли до безнадії тільки крок Бог дає нам промінь світла і показує шлях. Одним показує де вихід із ситуації, а іншим, дає приклад віри і любові. Ви з Романом побачили світло, а ми побачили, що Бог дає тим, хто просить і відчиняє тим, хто стукає, вказує шлях всім, хто шукає.
Дякую, Вікторіє... То дивно, я зовсім не вірила. І він казав тоді, що буде вірити та надіятися за двох. Аби лиш я дала шанс. Перший і єдиний шанс. І він ним із Божою поміччю скористався. Слава Богу!