Сланцевий газ - Смерть Росії

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Fon, 10 лют 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Готовий навіть прикластися.

Але ті, за кого ви голосували наклали мараторій на сланцевий газ до 2015 року в догоду русскому Газпрому, безумовно, взявши не злий відкат.

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, будьмо справедливі, швабода на заході теж підтакує газпрому...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аякже.

Я вже давно про це писав:

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2540241&postcount=33

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я не когда за ПР не голосовал

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо дивитись на всі ті сланцегазові страсті з точки зору рядового громадянина,то будуть добувати СГ чи ні абсолютно фіолетово, газ для населення не подешевшає однозначно, а заробить на мені Путін чи Янукович великого значення не має....
    Для жителя тих місць де його планують видобувати то взагалі аФігЄнний геморой...Природу загадять, воду змарнять а в замін нічого крім обіцянок не дадуть....ну може пару сотень чорноробів наймуть серед місцевих ...

Це звичайно страшно не патріотично, але думаю так воно і є....:dntknw:

7. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

Цілком згідний що сланцевий газ - це смерть Україні а не Росії. Наслідок буде такий: в Росії декілька газових олігархів(замітьте не росіян) зменшать свої прибутки, а в Україні декілька газових олігархів(замітьте не українців) збільшать свої прибутки. На простому населенні України і Росії це ніяк не відобразиться, крім того, що українці отримають ще одну екологічну проблему. Отже я вважаю що не варто жертвувати своєю екологією і здоровям заради перерозподілу капіталів між чужими олігархами(чужі - це ті яким начхати на країну в якій проживають і на народ який вони оббирають).

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Газпром сказав про екологію?

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Цікаво тут про екологію...свердловина ґлибиною в 4 чи 5 км, де взагалі нема водоносних шарів... Але шо не зробить газпром заради добробуту України.. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й екологія - то ТАКА простітутка... її можна завжди присобачити.

11. Mykola Lviv

Mykola Lviv Member

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ага, ага, вже гамерикоси почали чисту воду закуповувати за ціною нафти... :)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Будь-яке видобування земних ресурсів діє на екологію. Але не треба робити з мухи слона і лякати тим, чого нема. Сланцевий газ добувають в Польщі і в Європі і США, а у нас, бачте екологія. Страшні екологи у Верховній Раді сидять. Просто потрібен хабар і зразу екологія відійде на задній план.

Читайте Експрес, там описано, як Гамериканська фірма хортіла в ЗУ збудувати завод по видобуванню газу, то дупутати захотіли півмільярда баксів на лапу. От вам і екологія...

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, так швабода запросила 450 лимонів прибитих гамериканських президентів....на партійну екологію.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

я про що і говорю - півмільярда баксів.

Зараз Газпром з підтримкою ФСБ їздять по Європі і всякими способами: підкупом, залякуваннями про екологію намагаються затормозити розвиток видобутку сланцевого газу. А тим часом, Польща вийшла на перше місце в Європі у цьому питанні і вже видобуває 20% від всього видобування в Європі, а у нас, як завжди...

Є люди, які отримують за брехню про екологію конкретне бабло, а є ті, які просто підтакують, не розуміючи в чому справа.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, мені здається шо вони підтакують розуміючи...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще й як....

Тут питання просте: або хай Газпром хай платить, або американці. Безпрограшний варіант: хто більше дасть...

18. Полковник

Полковник миється в бані

хм.
    Надо же.
    Вот, паразиты.
    А зачем они это делают, если переориентация труб пошла на Китай и порты Дальнего Востока?

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Это для того, что бы Китай не понял как можна слезть с газовой иглы.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вибачайте, шановний Тим22,
    але нам всім "гадостей хватает" від ВАШИХ "обранців".
    Тому я вважаю, що електорат ПР хоч чимось має бути корисний Україні - наприклад у ролі піддослідних кролів.
    Цинічно звучить, але більше не маю чого додати.

За результатами експерименту стане ясно, чи можна гратися у такі ігри в Галичині.

а де твій аватар? :)