Складаємо мовну мапу України.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем premium, 13 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Почему закончена?
    Вы так и не оветили о происхождении данного слова.
    Не знаете или не хотите просто?

• Подобається Подобається x 3
  2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Я вам видео предоставил-КТО РАГУЛЬ,БЫК и БЫДЛО НЕ мы же это видео создавали и НЕ мы там вас так называли-так что делайте выводы пановэ!
    А розмова закинчена,потому как ВЫ не сможете мне предоставить видео-где русские себя РАГУЛЯМИ или БЫКАМИ называли!;)

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Удкіть знаєте що вто є?

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Хіба діло в назві,діло в тому як ся поводит з порядними людьми.Є такий анекдот про пекло і казани,не знаєте?Кідь нє тоя Вам вповІм.

4. NikolayLW

Потому как объездил всю Зап.Укр. вдоль и поперек.Водохранилище-которое при совке в Тернополе сделали-очень красивое,а ведь когда-то там болото было!
    Кстати там до сих пор пароходики ходят-еще совковые!

:good:
    Ну вот наконец то мы подходим к какому-то консенсусу,а то москали да кацапы во всем виноваты,пора уже самим подумать о земле-где мы все живем!:)

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хіба я не вто казав з самого початку? Такі рагулі є всяде.Я слава Богу поїздив.Але повірте,що мій дід,йдучи по вулиці і побачивши як якийсь дітвак кинув папірець від конфети,довго його сповідав.Мій дід жив в селі.Але він був учасником першої світової,пройшов всю Європу.Потім мав бізнес в Італії і Кракові.Я в нього знаходив книги з курсами акцій .А Ви кажете село в Західній Україні.В нього було 50 гектарів землі,нва якій він працював сам і з своїми синами.Він мав п"ятеро коней,чотири корови,сг техніку.І це все заробив бізнесом.А прийшла Рад.влада і все віддав в колгосп, щоб не вислали в Сибір.А колгоспники за тиждень загнали чотирьох з п"яти коней.Дід моєї дружини довгий час працював в шахтах Англії і Бельгії.Заробивши гроші приїхав на Закарпаття купив землі,сг техніку і почав на тій землі працювати.Але.... прийшли совєтьи і все забрали.NikolayLW ось уявіть Ви собі таку картину-Ви важко працювали 20 років заробляли гроші і за них купили собі скажімо ресторан,щоб мати роботу собі і своїй сім"!ї.Тільки діло наладилось,а прийшов я з маузером у руці і в шкірянці і забрав від вас все- і сказав так треба,не віддаш вб"ю.Скажіть ви дуже глубокі почуття любові до мене будете відчувати?
    А тепер про рагулізм як явище.Сердіться,несердіться але те що було в тому ролику,це наслідок тої "цивілізації,що на ЗУ принесла Радянська влада і "культура" від північного сусіда.Ви підіть в села ЗУ,там де немає "цивілізації" там такого як у ролику не побачите.Сміття і нехарь несуть не села а міста із їхнім демографічним бумом.Села якраз чистенькі,бо сусіди один другого ганьбляться,і я коли прибираю в дворі,я прибираю і на вулиці,мені стидно було б якби біля мого будинку валялося сміття.Я вклав велику працю і кошти щоб зробити в своєму будинку затишок.У мене в домі цетральна вода і автономна(колодязь і безбашенка).У мене ванна ,душ,два внутрішніх туалети.Я по дворі і в город можу в тапочках ходити,це все результат праці рук двох поколінь,батьків і моїх.Коли я печу шашлики на природі.я сміття везу додому і складаю в мішки,які машина два рази в тиждень вивозить.І так майже всюди,не тільки в мене.Чи є інакше? Є але на село з 7-8 тисяч дворогосподарств,десь 50-60 бідніших будинків і десь 20-30 бомжатників.Але повірте в них рідко живуть місцеві-в основному приїжджі.
    Ніколи не виставляв фото але зараз попробую показати свій будинок і біля нього. А Ви кажете що на ЗУ в селах живуть рагулі.

Останнє редагування: 29 лип 2010
    • Подобається Подобається x 5
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Вам видніше...

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

Ігнор!

Самі знаєте за що...

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Рагулізм,бидляцтво немає національності,така картина,як показано на відео притаманна нашим лісам,та й не тільки.Думаю це менталітет,який був культивований совєтами,де все було "общим",а наслідки такої поведінки "вода забере", + безкарність.Я часто подорожую Карпатами,душа болить,коли бачиш таке.Люди,возіть з собою сміттєві пакети!А взагалі як у країні такий бардак,то шо ви хочете,тай не можуть наші люди без батога.Заїдьте на любу приватну турбазу,там ви такого не побачите.Людина знає,викинеш,не прибереш - дістанеш по голові.

• Подобається Подобається x 4
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

На мою рагулі ні як не бідняки і не бидло.
    Як би людині не підійшла освіта і праца. Замість пастуха став водієм маршрутки або продавцем, замість церковної школи невдало навчався в совiцькой.Рагуль той хто ще не пристосувався до умов нового життя.
    Принцип всьо навколо народне все навколо наше не такий дурний ,в євреїв у кібуцах нормально працює. У Шведських приватних лісах ви законно зможете поставити намет відпочити безкоштовно (тиждень?).З англо саксонським звичаям волоцюг та браконьєрів травілі.Не обов'язково з англо саксів жорстокий приклад брати.

9. NikolayLW

Пане smeet,у всех разные судьбы и разное представление о Родине.
    Расскажу ка я вам малую часть истории свей родни:
    Мой прадед(по материнской линии) был дворянином имел титул и был офицером РИА,имел поместье в Санкт-Петербурге(не равняйте с рестораном или 50гк. земли)-короче жили-не тужили.После ПМВ и этой революции всего лишились,начались гонения(к сожалению мал был и многие рассказы бабушки забыл),НЕ выехал как многие дворяне в другую страну и со временем стал служить в РККА.Во время 2МВ честно защищал свое Отечество в звании полковника в 1943 г. погиб а его сын-мой дед(по материнской линии) пропал без вести-так и до сих пор никто не знает где могила его,По отцовской линии похожая ситуация-один из дедов похоронен во Львове-герой СССР.Отец мой кстати ветеран КГБ-внешняя разведка.Ну про себя я промолчу-вам этого не надо.
    Скажите-ВЫ очень глубокие ощущения любви ко мне будете испытывать? ;)

А теперь про РАГУЛИЗМ,не надо мне сказки рассказывать-что мусор весь от жителей городов.Просто поедите в любое самое далекое село и в радиусе до 3км ближайший лес будет завален мусором-это я вам с полной ответственностью заявляю!:)

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

11. Полковник

Полковник миється в бані

УВАЖАЕМАЯ (ШАНОВНАЯ) Вы за базар отвечаете?

• Подобається Подобається x 6
  12. NikolayLW

Дружище,ну что вы хотите от бабы базарной?о_О
    С каких это пор такие за базар то отвечали,да и какая она после этого уважаемая?
    Она только в инете языком что помелом метет-не думая ни о чем,а в жизни за такие слова по хлебальнику получила бы, что ноги только дергались бы,не смотря что баба-с женщиной как то не сопоставимо!:nea:

• Подобається Подобається x 4
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Ничего не хочу.
    Знаю, что есть грань, за которую нельзя переступать.
    Эту ДУРУ тоже к хазарам отправляю.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Дамы и господа! Я тут узнаю - на 6 десятке лет - о себе интересные "подробности"...Особенно занятно, что пишут эти подробности люди моложе моих детей... Что Вам сказать? Я - помимо того, что сисадмин - еще и в некотором роде - музыкант - клавишник... Отыграл на танцах и свадьбах больше 20 лет. Для меня один из наибольших авторитетов в моей сфере - Реджинальд Дуайт (aka Элтон Джон). И поверьте - предположения о моих сексуальных предпочтениях вызывают у меня усмешку...
    И, переглянувшись, Васька, Колька и Нюрка рассмеялись над добрым толстым Исайкой весело и снисходительно, как взрослые люди смеются над ребенком.
    А.Гайдар
    P.S. Предлагаю закрыть эту тему - чтобы обойтись без "бани", тем более инициатор пан свято отключился. :give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  15. NikolayLW

Тут РАГУЛЕЙ и БЫДЛО обсуждали.
    Не кажется ли вам что эта особа очень претендует на это почетное звание-РАГУЛИХА и БЫДЛО,ибо после таких заявления по другому то и подумать нельзя!:nea:

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Прохання до адміністрації зачинити тему або перенести останні дописи в тему "москалі"

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

(Складіть собі голубу карту Росії краще)

18. Полковник

Полковник миється в бані

Нет. Я не из этой компании.

19. NikolayLW

Больше всех паны свидомые кричали,что на этом форуме есть повага и культура!
    А теперь наблюдаем кто проявляет повагу и культуру!!!
    Это не жалоба к администрации-я вообще НЕ призываю к бану,тем более не за что,а обращаю внимание-на РАГУЛИЗМ!:scratch_one-s_head:;)

20. premium

premium Well-Known Member

заявку подано: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=680412#post680412

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)