Відповідь: скінхеди а я бачу в скінхедах певну противагу мігрантам.... страшилку.... доки цей рух не виходить за рамки — до того часу скіни це позитив....
Відповідь: скінхеди вы ошибаетесь, это не страшилка, а пугало для нормальных иностранцев, которые сюда, например, учиться приехали за валюту, кстати. Равновесия это не добавит, только мордобоя побольше и беззакония... В мою юнность ходили биться "стенка на стенку" разные районы города, то и эта дикость была честнее, чем отлавливание иных ради удовольствия поиздеваться... ДИКОСТЬ и всё!
Відповідь: скінхеди Пупер, вы такого хотите? http://gazeta.ru/social/kseno/2036343.shtml Скинхеды опубликовали в интернете видеозапись с «показательной казнью дагестанца и таджика». Роликом уже заинтересовалась прокуратура, узнавшая о нем от «Газеты.Ru». Правда, видео не пролежало в сети и суток: в 14.00 понедельника все файлы были сняты. Спецподразделение МВД РФ начало проверку по факту появления этой видеозаписи.
Відповідь: скінхеди Ну, я б не говорив так, дикість. А що хіба їх не потрібно остерігатися? А чем честнее? Тогда свои били своих, что же в этом хорошего? Не лучше ли бить чужих?
Відповідь: скінхеди Нет такого понятия "чужие". Есть придурки, которые могут и до фашизма докатиться... Вы мою ссылочку-то прочтите, там о таких же, только русских.. У них раньше началось, поэтому уже докатилось. Звери.
Відповідь: скінхеди дуже цікаво...... мені більше нагадує провокацію.... ким були ці двоє хлопців, де офіційне розслідування, де тіла?... але це вже не стосується руху скінів....
Відповідь: скінхеди Ну вот: Нет такого понятия "чужие". Вы же отрицаете реальность! Как это нету понятия чужие??? Если мы говорим чужие, значит такое понятие есть!:o
Відповідь: скінхеди Для односельчан все остальные тоже "чужие"... То может им самим тогда из своего села в мир и не высовываться, что б не потеряться... это банальная, древняя КСЕНОФОБИЯ и демонстрирует только ограниченность...
Відповідь: скінхеди Говорячи про скінів ми тут обговорюємо різних людей....Ви дали ссилку на російських скінів а я розповідаю про українських...Давайте порівняємо навіть фанатів ....До прикладу хочаб Англійських та Українських...Англійські фанати в махичах(бійках) використовують ножі ..арматури собак та інші речі ..та чи ви бачили щоб у Україні таке було?.....Мені здається на форумі люди бачили фанатські бійки файрплей чи якісь інші....Так чому порівнювати українських скінів з російськими ??? Ви говорите що якщо один такий то це означає що і всі такі самі.....Такий самий приклад як і ви наводили....Всі люди різні...
Відповідь: скінхеди підтверджую, зтикався з укр бійками і мав достьотньо джерел для ознаомлення з англійськими вболівальниками.... наші просто янголята... махач якщо починається то тільки руками ногами + лежачиш не бють..... а в англійському махачі справжнє мясо ...
Відповідь: скінхеди Все верно, но они тоже начинали только с желания попугать "чужих" и восстановить справедливость, а потом нашлись организаторы и получили такой вот результат. Дорога в ту сторону одна, только у нас, слава Богу, по ней не слишком быстро бегут... но не мешало бы сойти с дистанции во-время, пока позору не набрались...
Все верно, но они тоже начинали только с желания попугать "чужих" и восстановить справедливость, а потом нашлись организаторы и получили такой вот результат. Дорога в ту сторону одна, только у нас, слава Богу, по ней не слишком быстро бегут... но не мешало бы сойти с дистанции во-время, пока позору не набрались... Ні це не так.....У фанатів(Хуліганів про яких я і розповідав)Діють зовсім інші принципи та поняття .... фанатські бійки починаються через ворожнечу між фірмами(Фанатськими угрупуваннями)..інших клубів.А у скінів з патріотичних уподобань..Це зовсім різні речі ...хоча і фанати ...(говорю за Львівських )переважно також є патріотами.....Тому не можна порівнювати бійки фанатів та скінів..вони мають різні коріння.. Давайте подивимося хто реально зможе видати ці закония..Українська влада якій не до цього томущо вони не можуть розібратися із собою чи проста людина якій це не байдуже але яка не має ніякого права це зробити...Зрозумій політикам тільки вигідніше від тих прибульців ...А якщо не усім вигідно то іншим вони просто не заважають...НЕмає кому виносити такі закони...В Україні політична нестабільність і тому нікому з політиків це не потрібно...Спочатку їм потрібно розібратись із собою...Тому багато Патріотів які вже немають сили та терпіння вислуховувати обіцянки починають діяти більш радикально...Надіюсь трішечки прояснив ситуацію))) Одне запитання тільки хто коли не вони?....Ви підете ???Скажіть будьласка хто повинен??Щераз повторюю що немає кому чистити націю.... не пора ли этих красавцев уже просто законодательно запретить и ограждать от общества на тяжелых работах до просветления разума. Тобто ви говорите що потрібно їх закрити у констаборах поки вони не почнуть думати так як ви???Ви мене розчаровуєте(((Хотівби вас спитати який у вас рівень правової свідомості???Я бачу що майже на нулі...Неможна проводити ні позбавлення волі ні навіть обмеження волі через те що людина думає не так як ви!!!ВИ банально не розумієте що ви пишете...!!!(прошу звернути увагу)Ваша думка мені зрозуміла...будьласка підкрепіть її фактами...бо ви тільки говорите про ніщо а явних фактів я від вас покищо не почув))буду радий вислухати!!!
Відповідь: скінхеди Это пока она только думает не так, как я... А как только вышел на улицы "нести свою идею", то совсем другое отношение и другие методы воздействия...
Відповідь: скінхеди (Говорю за Львів .)Яке віднощшення ???Про , що ви говорите ???Про побиття людей??Тільки радикальні дії прийнятні для цієї бородьби...ХІба є щось поганого у побитті якогось наркомана який буде красти чи підсадить ще когось на наркотики...Чи побиття якогось сутенера???Я не розумію ви хочете жити у жидівсько-москальській державі де буде анархія та інші проблеми...Мені не потрібно такої держави!!!!!!!!Ви дуже любите негрів чи арабів а вони мають вас у носі через таких як ви робиться ще один крок до знищення нашої нації....Я би вас попросив аби ви не судили людей сидячи в дома перед пк..а хочаб раз поспілкувались з скінами наживу...Я вам гарантую що ви б тоді змінили свою думку це 100))Я би міг зрозуміти як би ви була ізраєльтянка чи там інша іноземка але чому ви відстоюєте чужих при тому що на своїх вам начхати????Доречіви були хоть раз на концертах Кому в низ ??Якщо ні то раджу побувати тоді ви все зрозумієте....Факти нічого окрім фактів
Відповідь: скінхеди 1) Никогда ни одного вопроса не решалось через избиение отбросов общества. Это иллюзия. Решить все можно ТОЛЬКО через законодательные способы. Радикализм и ведет к фашизму. В Германии тоже начиналось с желания очистить страну от "иных" для истинных арийцев. И чем это всё закончилось? Выводы из истории желательно делать все-таки на чужих ошибках... 2) Я могу кого-то конкретно очень-очень не любить, но не стану призывать к избиению этого кого-то... Это не выход и никогда выходом не было. Раз ведет себя незаконно, то заставь вести законно. Лучше б вы шли куда-нибудь в политику и заставили наших властьпредержащих писать нормальные законы и контролировать их исполнение... 3) мое мнение сформировано по вашим же рассуждения дозволенности решать вопросы избиением...
Відповідь: скінхеди На мою думку ксенофобія свідчить тільки про одне - про обережність в спілкуванні з чужими, але аж ніяк не про обмеженість. З чого взяли? Не бачу я ніякого особливого радикалізму, але загалом погоджуюся... Через ізбієнія вирішувалося дуже багато вопросів, і історія яскраво про це свідчить. Ваші слова б та Богу в вуха. На жаль це не так просто реалізувати. Ви вже прийшли в політику?
Відповідь: скінхеди Соловейко,а ось цікаво, а як ви бачите іноземців які "мають вас у носі", а які ні? Чи у вас всі під одну лінійку поставлені? Може підходите, ввічливо питаєтесь у ньго? Звідки він, з якою метою знаходиться на территорії вашої країни? І розкажіть будь-ласка про ваші "радикальні" методи, а то ваші "пісні" про культуру, і освідченність скінхедів такіж, як анекдоти про інтеллигентних сантехників. P.S І ще,добро не буває з кулаками
Відповідь: скінхеди маю знайомого сантехніка.... мого віку..... заробляє значно більше ніж я.... мудрий хлопець хоч і голосував за януковича....