Відповідь: скінхеди Про рухи скінів я знаю,про білих, червоних,про ШАРП... а ти впевнений що то був скін,а не націоналіст? моя думка,краще бути хорошим націоналістом,ніж скіном.Нічого проти нормальних скінів я не маю..Але проблема в тому,що нормальних скінів в нас практично немає... Лишень одне запитання ..А кого ви вбачаєте нормальними скінхедами, і що взагалі нормально???А чи питання скінхед, повинен бути нормальним чи він повинен бути патріотом???У мене складається враження що на цьому форумі форумчани ображені неформали та люди які обізнані із іхньою діяльністю лише через ЗМІ...Я не буду говорити за інших скінхедів а Львівських я знаю досить багато та досить довго....Я повторюватиму в останній рас..Скінхеди ні в якому разі не є фашистами..Правими так ,але не фашистами..Ті скінхеди яких я знаю в переважності своїх поглядів є патріотами і які бажають просто добра своїй нації можете це називати як завгодно расовою чисткою чи фашизмом чи хоть якимись іншими словами...Я прочитав що Україні їх всього 500..та то не зовсім правдива інфа..Скінів та ультраправих фанатів є набагато більше лишень у самому Львові..Повторюю Скінхед це не є загроза простій людині яка не псує себе та думку інших людей про себе та свій нарід...Зі скількома справжніми скінами ви розмовляли??Що користуються повагою інших скінів ане з псевдо скінами .....на мою думку простій білій людині яка є Українцем немає чого боятися..а переляканим до смерті недонеформалам нічого іншого не залишається крім того що поза їхньою спиною наговорювати якіж вони погані ..бють простих людей...Чомуж у Львові при махичах яких я бачив було чомусь завжди декілька скінів а набагато більше так званих неформалів??Чому з одними неформалами знаходять спільну мову а з іншими ні???Задумайтесь що могло викликати те що вас побили??Відомий факт що неформалів у Львові набагато більше чим скінів ...Чомуж ви такі сильні духом не можете зібратись та прогнати їх?Чому томущо ви немаєте ні ідеології. ані честі (переважно я бачив неформалів на концертах пяними до поросячого визку...які поступали аморально та не врівноважено...Після концертів переважно на власні очі бачу на власні очі як тіж неформали чомусь ведуть себе так само як і гопи..Так хто лайно??Це ще під великим питанням.Який сенс понапиватися та вести себе як останній рагуль...Ви бачили колись у Львові пяних скінхедів(Як ви їх називаєте бонхеди)Я ні?І в останнє повторюю скінхеди це напрочут розумні люди зараз переважно з вищою освітою...Взяти середньо статистичного неформала та середньостатистичного скіна то відразу буде видно наскільки середньостатистичний скінхед є розумніший та мудріший від нефора)Прошу не сприймати це як образу це моя думка після трьох років спілкування з скінами та неформалами...Це звичайно не стосується всіх .....На рахунок реперів я теж погоджоюсь зі скінами ...в мене в універі було багато реперів та спілкуючись із ними я почув багато речей які на мою думку дійсно були образливими не тільки для білої нації ай для простого українця...по перше реп це своєрідний негерський шансон...такий як слухають гопи???Скажи мені що ти слухаєш і я скажу хто ти....(хіба не правда)Після знайомства з одним репером він почав говорити різні нісенітниці про те як неграм тяжко живеится і як він їх любить...Я нічого не кажу я не проти негрів у Африці не проти китайців у Китаї чи євреїв у Єзраїлі...За статистикою кожен другий негр є злочинцем..Наркоторговцем чи Сутенером і це факт..Ви скажите що їм важко живеться та те що вони були не так давно рабами??Яка різниця мені до них у мене український нарід а нація що дозволила собі бути рабами та не піднялася за стільки років це повноцінна нація???!!!І на останок він додав що він у душі негр...чи це правильна відповідь для нормальної людини з нормальним світоглядом...Вибачайте але мені було стидно потім з ним не те що розмовляти а й разом перебувати у одному приміщенні...Хіба це є майбутнє нації?Хіба це правильна відповіть для патріота???За усе своє спілкування з реперами я зрозумів що репери своєю зовнішністю, та музичними уподобаннями лишень пропагандують негретянську культуру ...тим самим відштовхуючи звичаї своїх предків та батьків....Ви бачили колись репера у вишиваній сорочці ???У Львові я такого не бачив!!!можливо мені просто такі не попадались(це також можливо)Ви всі кричите що скіни такі погані та лайно та чому вони вже стільки часу хазяйнують на вулицях??Чому ви приславуті репери чи недонеформали неможете прогнати їх???Задумайтесь ..Це лишень дикий порив сили ?Чи можливо ідея керує ними...Доречі таких як антіфа спостерігається переважно мізерна кількість...Доречі тіжсамі антіфа це є дійсно бридкі люди які немають ані зовнішньої ані внутрішньої моралі......Дійсно ПАНКИ..Уявіть що держава потрапить до рух анархістів ..МАМА АНАРХІЯ ПАПА КРУЖКА ВОДКІ..Згадайте чим закінчився махич з антіфа під Лялькою...Так повною перемогою правих....Це факт..Чому?Томущо у інших Субкультурах (скіни не субкультура) немає сталої ідеї та честі , нема обєднання та згуртованості...Неформали так само як і гопніки реально ніколи не зможуть виступити проти скінів....Вони не є одне ціле кожен неформал по своїй причині а у скіни йдуть тому що розуміють що вони хочуть для своїх нащадків!!!Уявіть на декілька хвилин що у Україні повна демократія....відкриті двері для всіх хто хоче приїжджайте оселяйтеся та працюйте то за декілька років українське обличчя буде зустріти неможливо ....Це називається асиміляція ...Панове згадайте Францію.... На власному досвіді можу сказати що навіть 5 нефарів чи там інших не є конкуренцією одному скіну...Так навіть реально подумайте ....проста логіка ..Чому пересічній людині не йти до скінів ..(це круто, це відчуття сили, це відчуття єдності)Хтось бував на скін паті...кому не страшно то підіть подивіться ...наскільки все дійсно є таким як ви це змальовуєте...Скінів з кожним днем стає все більше і їх бояться ...Чи це погано??можливо якийсь прибулиць із африки добре подумає счи їхати йому до країни у якій є скінхеди щоб продавати наркотики...Я прочитав повністю всю тему обговорення що там на форумі та покищо ці думки які були наведені тут я ще більше погоджуюсь з тим що я найбільш близький до правди...Такими методами ви не переконаєте людей а лише ще більше відщтовхнете їх???подумайте шановні панове форумчани??Ще раз вибачаюся за радикалізм
Відповідь: скінхеди ого!.... що тут скажеш..... пс. я знайомий з дімідролом, він один з перших львівських скінів.... а ви з ним знайомі?...
Відповідь: скінхеди Російські війська??? 18-21р.р.??? Тобто, Росія воювала з Україною, якої тоді не було??? І що значить "близькі"? Ну от і зрозуміло... "Рівняйся на комуністів!"
Відповідь: скінхеди Війська Росії... 1918-1921 роки... А Грушевський, Скоропадський...та врешті бойові дії у Криму з Січовими Стрільцями... ...значить допустимі до розуміння та сприйняття. а це вже адерграунд, врешті затім винним робіть тільке себе...
Відповідь: скінхеди А не пора ли этих красавцев уже просто законодательно запретить и ограждать от общества на тяжелых работах до просветления разума. Ведь всегда начинается с идиотов думающих, что именно они в состоянии очистить нацию. (Лучше было бы розгами их, да уже не в моде..)
Відповідь: скінхеди Вимушений нагадати, що тоді була Російська імперія, у якій була ГРОМАДЯНСЬКА війна. "Червоні" воювали з "білими". З "червоними" воювали ще Денікін, Колчак............ і ще багато росіян. А українці (як і росіяни) були як серед "білих", так і серед "червоних"... Навіть був такий собі батько Махно, колоритна особистісь. Українець, орден Червоної Зірки одним з перших отримав... А хіба це не Ви писали???
Відповідь: скінхеди пані зета, початок 90-их пам’ятаєте?... анекдоти про “грузинів”, хоча насправді це були азербайджанці?.... вам подобалося те, що торгівлею керували саме вони?.... так це були квіточки, за кілька років почнуться ягідки..... я теж можу розказати історію про скінів.... а саме про бійку між двома скінами і трьома арабами.... здибалися випадково в одній кафешці.... араби їх побачили і почали задирати, що ми приїхали сюди псувати ваших ділих дівчат, а потім поїдемо до іншої країни і будемо робити те саме... зрозуміло, що відбулося далі... посадили скінів за хуліганство, бо виявилися ці араби синочками когось там....
Відповідь: скінхеди Ну и при чем тут то, что идиоты арабами оказались? То теперь за всеми гоняться будем? Я училась и с арабами тоже, разные они... Нет ничего глупее насильственными методами очистить от арабов или грузин торговые точки. Для этого существуют легальные и законодательные меры. Вон в России как захотели рынки от китайцев очистить и других приезжих, то просто издали парочку законов и все.. Это же прямой путь к нацизму и фашизму, а мне туда не надо...
Відповідь: скінхеди А насправді - посередній підприємець який експлуатував державних рабів (євреїв), а після війни не спромігся вести бізнесу без експлуатації рабської праці. zetо, у вас якась нездорова ненависть до скінів, тому частина ваших дописів мені не сподобалася. Не ображайтеся, тут немає нічого особистого, я виключно по темі.
Відповідь: скінхеди я считаю их невосприятие более здоровым, чем поощрение борьбы с иными бесполезными причем методами. Не могут подростки решить проблему наличия на рынках китайцев, арабов. грузинов и т.д. Это только порождает ксенофобию, ограничивающую их собственное мировосприятие. Реальна борьба за права собственного производителя только законодательными цивилизованными методами.
Відповідь: скінхеди ксенофобія — страх перед чужим, і далеко не завжди це поганий страх.... шевченко казав “чужого навчайтеся”.... і це чуже дуже часто стає рідним.....
Відповідь: скінхеди для ребенка, может быть, но не для нации причисляющей себя к европейской... ПОЗОРИЩЕ нецивилизированная дикость, если не сказать больше... Да я только гордилась тем, что у нас это явление не получило распространения, так на тебе, и сюда доползло... Ату, ату всех, кто на меня не похож... Как там у Высоцкого о большом конфликте 2-х племен, которые разбивали яйца с разных сторон...
Відповідь: скінхеди Умгу, Россией та Европа называется.. У них на почве Чечни это началось, а наши и себе... "кінь ногу кує, а жаба й свою подає"
Відповідь: скінхеди у них на грунті тисяч і тисяч нелегальних мігрантів з країн азії.... у нас від молодіжної романтики.....
Відповідь: скінхеди я ж и говорю... Только всегда со временем находятся желающие стать во главе подобных горе-романтиков, вот тогда уже настоящая беда начинается... Поэтому и нужно бы дать по шее носителям эНтой романтики до того, как дел натворят....