Відповідь: скінхеди Можливо краще - перед своїм нарідом, який проживав на своїй землі... П. Степаньіч ... але хто як не я, мешканець старого Австрійського міста буде з шкодувати за тими капіталістами...не поганоб було вам в умі порівняти Австрію та Росію між собою. Але без "ідеї" не має нації, і не важливо яку саме "ідею" проштовхнуть дієві прошарки прогресуючого населення.
Відповідь: скінхеди Можна й так. То які ж РЕАЛЬНУ заслуги? Хочу уточнити. Я погоджуюся з тим, що вони люди неординарні, харизматичні, героїчні... Але... Для прикладу: для мене герої усі, хто займається парашутним спортом. Дійсно потрібно бути сміливою людиною. Або інші екстремали. Але яка їхня РЕАЛЬНА заслуга перед народом? Віддати належне їхній сміливості - так, шанувати - так, нагороджувати - так... Але ЗАСЛУГИ? А у обговорюваній з Вамі темі все ж набагато складніше. Той же парашутист ризикує ТІЛЬКИ СВОЇМ життям. Не зрозумів. Але порівняв. Нічого. Різні країни. Без ідеї немає нації... А чого немає без нації?
Відповідь: скінхеди Это как - "я ненавижу расизм и негров"? "Радикальный государственный национализм является ключевой составляющей фашизма и нацизма. Многие этнические националисты разделяют идеи национального превосходства и национальной исключительности (см. шовинизм и расизм), а культурные националисты — культурной и религиозной нетерпимости (см. ксенофобия)." (из википедии)
Відповідь: скінхеди Дійсно, кожний персонаж як Ви зауважили є неординарним, харизматичним, героїчним тому всіх одним мірилом міряти неможливо...Думаю ритись у фактах, перемивати кістки павших солдатів теж не то... На мій погляд, бо ви мене питали, реальними діями та заслугою Упа, було те, що вони не залишили України, як Російські війська 18-21р які вам так відчувається близькі, а продовжували воювати на смерть з ворогом...а те, що наприклад, Декабристи слугували комуністам за героїчний орієнтир, чому не можуть скіни проводити парлелі між рідно-спрямованими, ідеями Шухевичів та Мельників?
Відповідь: скінхеди ну,я довіряю лише англійській вікіпедії....в російській і українській іноді таке знаходила... а,і ще одне..нацизм є складовою фашизму,так що в цитаті майже тавтологія...
Відповідь: скінхеди скіни - це гопота...саме так,звичайні гопники,тільки без сємєчок і в гріндерсах...одяг і лексика інші,але прицип той самий... варто розрізняти дійсно націоналістів і скінів...ті,що називають себе скінами,але є нормальними,не є скінами..[/QUOT Шановна панянко...З відки така інфрмація???І якщо можна де є такі скіни гопніки ....Їхні імена по батькові ...місцне проживання .....Наводбье реальні факти....Скінхед ніколи не буде забирати речі переможеного як це роблять гопніки а це вже ст 186..ну або 187 ст,ККУ...Чи ви бачили колись у гопів любов до Батьківщини чи Хочаби до свого міста...??Я не бачив ...Скінхеди завжди були справжніми патріотами які не те що будуть уподоблюватися примітивним гопам ай боряться проти них....Доречі у гопів немає ідеології чи якоїсь особливої культури..та порівняйте хочаб що у скінхедів є культура мовлення в першу чергу а в другу саму субкультурність скінхедів та сірої маси гопів....Ви спілкувались із скінхедами ....чи чули про них тільки від знайомих яких вони побили??Просивби пояснити.... Скінхеди усі підтримують свій нарід...(Так , словянський нарід.....)Що у цьому поганого??Хіба погане те що вони хочуть аби український нарід жив хороше?чи погане те що вони хочуть аби на їхніх вулицях була чистота та порядок?це погано???А чому ми повинні хвилюватися за долю інших народів на нашій землі...хіба вони за нас турбувалися чи потурбуються??Це все нісенітниці ..кожен думає щоб йому жилось краще а не як зробити добре сусідові тому я не можу зрозуміти чому я повинен робити добро люям які при першій можливостіф би зробили мені зле?Робити добро усім коли сам по вуха у лайні це логіка рабів і поки ми будемо так робити то нас все більше та більше буде поглинати це лайно...На мою думку прийшов час потурбуватися про себе (свій нарід) а не про інших...Поза скінами існують псевдо скіни --- це ті самі гопи які понатягували гади та підтяжки аби бути схожими на них але скін це у першу чергу ідейні переконання а не прикид..Почав симпатизувати скінхедам після одного випадку....Їхав я у трамваї собі після роботи додому нікого не рухаючи просто сидів і дивився у вікно та якось зайшло двоє чоловіків афроамериканської зовнішності(Думка про скінхедів у мене тоді була подібна до вашої)і стали поряд зі мною..сидів трішки спереді один скін і просто не звертаючи на них уваги дивився у вікно..Ті обличчя афроамереканської зовнішності почали чіплятись до дівчини (молодої мами) з дитиною ..почали прилюдно принижувати її (облапуючи) на очах у дитини....Люди на це не відреагували ніяк...Начебто нічого не відбувалося....Тут я сказав тим чорношкірим аби вони не чіпали дівчини та натомість я получив кулаком по носі ..побачивши що робиться, скін підбіг і дав пару раз їм по носі допоміг мені піднятися та викинув їх з трамваю...Скажіть будьласка як після цього не змінити свої погляди про скінів ???та про їхню діяльність...Подумайте над цим і можливо хочаби не кажіть тих речей які не є дійсністю тільки через те що вам хочеться написати щось.....Скінхеди дорежні це дуже дружні та горді люди ...чого не скажеш про гопів .... чи там реперів чи неформалів...Бачив на власні очі як скінхед (один уточню) розганяв чоловік 25 пяних ..обриганих неформалів разом з панками...Чи це неправильно???Чи ми повинні перетворитися на сміття як от ті що там були...Уточнюю місце під Лялькою ..Львів..Дати не навожу (самі розумієте)Доречі наголошую я не скінхед
Відповідь: скінхеди неправда.... ні нацизм не є складовою, ні фашизм.... комуністична пропаганда змішала в одну купу.... бо так легше було таврувати “запроданців”, “посіпак”, “буржуазних націоналістів”, “ворогів народу” і тд і тп.... кася, вам розповісти історію цих насправді різних рухів?....
Відповідь: скінхеди А было так, любi малята: захотел добрый и цивилизованный немецкий лидер адольф шикельгрубер устроить объедененную европу - естественно с мирной и прекрасной целью - сделать всех счастливыми... А для поднятия духовного и образовательного уровня народов - устроил центры переподготовки - ну там Майданек, Треблинка, Тростянец - и много других...Но дикие большевистские орды вместе с буржуйскими кровопийцами из США и Англии не дали ему сделать это прекрасное будущее....
Відповідь: скінхеди не зовсім.... була КОМУНІСТИЧНА партія в італії..... “вожді” (німецькою, між іншим, ФЮРЕРи) гризлися за владу..... беніто — молодий, енергійний вождь не зміг перебороти конкурентів і вирішив створити свою партію, назвав її фашиською, що в перекладі означає “колектив, група” (читай: комуна).... нацисти.... були партійки: робоча (соціалістична назва, чи не так?), національна, соціалістична..... об’єднавши їх, фюрер (вождь) і створив свою націонал-соціалістичну партію...
Відповідь: скінхеди є різниця.... суттєва різниця.... у фашизмі “національне питання” не було головним.... в нацизмі — так... пс. а були ще фалангісти в іспанії, яких ніхто не засудив..... хоча комуністи і намагалися це зробити, теж таврували їх “фашистами”....
Відповідь: скінхеди Я вот не вижу принципиальной разницы между коммунистами и фашистами - потому что не по словам и лозунгам сужу - а по делам их... А дела у них общие - за бредовые идеи уничтожать людей....
Відповідь: скінхеди Искать разницу между фашизмом и нацизмом, это все равно, что жемчужину в куче дерьма искать... По мне то ни одна идеология не стоит доброго слова, где насильно пытаются вести сопротивляющийся народ или народы в "светлое будущее"... Особенно, когда точно это будущее знает только один "великий и непогрешимый"... Так что неважно как это называется, главное, что нам туда не надо...
ну,я взагалі-то не писала що скіни грабують...один принцип я мала на увазі обмеженість.. Про рухи скінів я знаю,про білих, червоних,про ШАРП... а ти впевнений що то був скін,а не націоналіст? моя думка,краще бути хорошим націоналістом,ніж скіном.Нічого проти нормальних скінів я не маю..Але проблема в тому,що нормальних скінів в нас практично немає... думаю буде цікаво тобі тут відписати щось
Відповідь: скінхеди о, кассандра.... а у нас кася.... пс. тільки реклама інших форумів тут не схвалюється.....
Відповідь: скінхеди Не знаю, но у нас в городе ходят вечерами какие-то придурки. Цепляются к тем, кто одет поаккуратнее и у ребят не короткие стрижки. Мой младший хотел постричься, а теперь из вредности не стрижется, не хочет никому подчиняться... Еле отговорила (да и то не уверена, что удалось), хотел собрать своих друзей (они все накачанные спортом занимаются) и прогнать из нашего района озабоченных чужими прическами.
Відповідь: скінхеди статтю (думку) ліпше тут розміщувати, ніж давати лінк на свою статтю на іншому форумі: мовляв, пошукайте....