Відповідь: скінхеди Якщо люди не будуть поважати своєї держави та своїх предків то що то за нація буде???Як ми зможемо називатися повноцінною державою??Нація без коріння та мови це вже не нація...чи ти не згідний???А про те що Гордитись потрібно лише тим що ти зробив для держави це також не вірно...У нас є багато видатних предків таких як Шухевич , Коновалець,Бандера та багато інших ....Так чому я неможу бути гордий тому що я їхній наслідник???....А про те що ти зробив для держави це вже інше питання ...Яку державу ти підтримуєш ?Я підтримую Україну та український нарід і роблю все тільки заради нього ...а якщо ти гордий з того що ти багато зробив для нашого уряду чи політика то мені тебе шкода ....Ти гордишся за що? ...можливо за те що ти стояв за політика який зараз сидить при владі і мав тебе у носі ....що ти зробив для держави??Крім ще одного кроку до її краху.Перед тим як судити когось запитайся а що я зробив а тоді вже говори....Політика лайно -це лише засіб управління людьми
Відповідь: скінхеди Стеб тут не уместен... Знаете, кого я вижу в роли типичного предателя Украины - пана Тягнибока. Они верят в Бога? Тогда читайте - " по делам их узнаете их"... а дела их - фашизм, человеконенавистничество, убиийство, кровь....
А хіба ідея щодо повноцінної нації це погано?на мою думку це позитив.... Знаете, кого я вижу в роли типичного предателя Украины - пана Тягнибока. Они верят в Бога? Тогда читайте - " по делам их узнаете их"... а дела их - фашизм, человеконенавистничество, убиийство, кровь....А звідки у тебе такі данні ??ти їх сам придумав чи можливо прочитав у жовтій пресі ...зайди на сайт СВОБОДИ та почитай. Пане давайте будемо спілкуватися як виховані люди та не будемо переходити на особисті образи ні політиків ані один одного...Томущо зрадник батьківщини це є пряма образа....У вас Ліберальні погляди на життя ? у мене праві..та я вас не ображаю і абсолютно адекватно на них реагую....Прошу пана робити так само...З того що я від вас прочитав я можу сказати що ви не обізнані ані в сфері політики ані в сфері фашизму...прошу наводити реальні факти ане прозорі крики про щось чого не існує
це ідеалістичний підхід.... насправді завжди раніше, і в майбутньому буде домінувати прагматичний підхід: “ходімо сусідові (тому, поганому) писок наб’ємо”.... “о, ходімо”.... “чи, може, підемо допоможемо хату збудувати?..” “іншим разом”... може не одразу “фашизм”?... таврувати — найпростіше.....
Відповідь: скінхеди Пане Дальневосточник на мою думку ви обмежена у світогляді людина...Прошу не сприймати це як образу ....Ні в якому разі -це лише моя думка....ви багато чого наговорили та нічого суттєвого а ярлики чипляти це дійсно найпростіше...Просивби вас не надавати завідомо не правдиві факти про речі на яких ви не можете адекватно та обєктивно давати відповіді...
Відповідь: скінхеди дуже жаль, що все так матеріально.а я- так,ідеалістка і пишаюсь тим, що прагну змінити світ добром.а не бійками чи т.д. "не будь переможений злом, а пермагай зло добром".
Відповідь: скінхеди Це малося наувазі ,що я підтримую ідею щоб народові було хороше а не депутатам які переважно є псевдо патріотами нашої держави(мається наувазі Парламент)....Для мене Україна -це в першу чергу нарід..а в другу самі гори , річки ,поля , міста ане корупціовані депутати які годують людей тільки обіцянками...Скільки людей стільки і думок...Кожен має право на думку..Можливо чиїсь думки розбігаються із моєю але в них є на це право і я ніколи не навязую свою думку іншим..лишень стараюсь подавати обєктивно...Я не стою ні на стороні ні одних ані інших я подаю тільки ту інформацію яка є загально відома та правдива...Якщо малося наувазі чи порушую я закон, то ні....Я підтримую свій нарід усіма можливими способами які не передбачині ні у кримінальному ні в адміністративному кодексі України...Тобто ані диспозицій ані санкцій на такі дії не існують в Українському законодавстві....Попросивби повернутися до теми а не обговорювати мої політичні погляди З пошаною Соловейко
Відповідь: скінхеди Я й не обговорюю Ваші політичні погляди! Питання повністю "в тему". Тому що якщо під "українським народом" розуміти громадян України усіх національностей (як у Конституції) - це одне. А якщо тільки етнічних українців - це інше. Тому що в такому разі є підстави говорити про переваги "титульної нації", про вимоги до громадян інших національностей робити тільки так, як вимагають лідери титульної нації, а тут один крок до скінхедів. З повагою Степаныч!
Послушайте, а как быть с англичанином Джоном Юзом? Или немцем Густавом Гартманом? Или русским Юрием Алчевским? Они своими трудам во многом создали промышленную славу Украины.Или что - ими гордиться стыдно - потому что они "не той крови"? Или для гордости надо было поганяться по белорусским лесам за белорусскими партизанами? Да и где упоминание в вашем пантеоне героев о сталине и хрущеве? Эти "деятели" практически создали современную территорию Украины - один отрезав кусок от Польши, другой - от России... История учит нас тому, что она ничему нас не учит. С чего начинали наци в Германии? С решения национального вопроса - долой евреев и инородцев...Что позволили себе сказать г-н Тягнибок на Говерле? Да тоже самое. Чем все это кончаеься - если кто не знает - почитайте. Квинтэссенция фашизма - превосходство одной нации над другими.Поэтому для меня вполне естественно, что проповедующий подобные идеи человек - фашист.Это не ярлык, это его настоящее имя - не прекрытое фиговыми листками "борца с надоевшими всем азерами (как тут было написано)" Поэтому - пишите г-н Соловейко о своих взглядах честно - " я- фашист, моя цель - очистить Украину от евреев, москалей и инородцев." - и я просто не зайду на подобную ветку форума - мне тут обсуждать нечего. P.S. НУ вычистила из своих рядов г-на Тягнибока - значит, не один я так думаю.
Відповідь: скінхеди Послухайте й ви...цікаві у вас порівняння, і якими ідеями треба слугуватись, щоб порівнювати заслуги перед Батьківщиною таких видатних лицарів як Шухевич , Коновалець,Бандере, Мельника, якщо ви не розумієте, що Джон Юз чи німець Густав Гартман, були типовими капіталістами, які не шкодували звичайого люди, які експлуатували дешевий робочий час простого українця, чи москаля якого під керівництвом міністрів та князів монарших родин, було примусово чи обманним шляхом переселено з етнічних земель за для отримання останніми над прибутків та слави царизму...
Відповідь: скінхеди з роками це минає.... це я к про революцію сказати: починають її романтики, продовжують прагматики, користаються авантюристи....
Відповідь: скінхеди Не ображайтесь, я щиро, без сарказма... Бажано і мене не ображати... Але я дійсно хотів би знати, які РЕАЛЬНІ заслуги вказаних людей перед Україною? Завдяки таким капіталістам розвивалися нормальні суспільства, з якими ми невідомо коли зрівняємось, та й чи зрівняємось. А от завдяки революціонерам, борцям за ідею (неважливо, чи то за комуністичну, чи то за націоналістичну, чи то за фашистську, за будь-яку) суспільство зазнавало безліч горя, втрат і в результаті відкочувалось назад.
Відповідь: скінхеди Я не отделяю заслуг политиков и военных от заслуг предпринимателей, инженеров, ученых....да просто первоклассных мастеровых, крестьян....Замечу также, что и перчисленные Вами люди особенно не щадили людей....Уж если назвать первое пришедшее на ум имя рыцаря, гордости Украины - пожалуйста - Николай Амосов... Да, вот о чем еще подумал - и Бендера, и Коновалець - и другие - боролись за независимость Украины. А независимость провозгласили их заклятые враги - большевички.... Вот уж действительно - история воздает всем - кому славой, а кому бесславным (и вполной мере издевательским над их идеями) концом 73-х летней авантюры....
Відповідь: скінхеди а я би хотів згадати відомий фільм “список шиндлера”..... юдеї носяться з цим шиндлером, ніби ппц який рятівник юдеїв.... а насправді?... просто хороший бізнесмен....
Відповідь: скінхеди шановний,розрізняйте фашизм і нацизм,гаразд? а тепер он-топ...імхо,скіни - це гопота...саме так,звичайні гопники,тільки без сємєчок і в гріндерсах...одяг і лексика інші,але прицип той самий... варто розрізняти дійсно націоналістів і скінів...ті,що називають себе скінами,але є нормальними,не є скінами..