Відповідь: скінхеди а я пам’ятаю.... бо знайомий з “піонерами” цього руху..... моє ставлення до них більш позитивне ніж негативне..... дещо подобається, дещо ні.... виник цей рух як противага емігрантам, що наїжджали до великобританії.... мігранти були переважно “кольорові”, і спочатку “скінхедами” були прості молоді робітники, які втрачали роботу, бо “чорнодупі” починали працювати за “копійки”..... вже потім це переросло простий робітничий рух.... якщо вам цікаво — можу розповісти детальніше....
Відповідь: скінхеди цікаво. розкажи. я-от з 2 скінами зустрічалась. і так і не побачила "ІДЕЇ". вона-то була, але своє першочергове значення згубила. було б цікаво почитати витоки. дякую.
Відповідь: скінхеди я теж “зустрічався”.... потисли один одному руки і розійшлися.... особисто мені більше “руки чешуться”, коли бачу “нефорів” біля шевченка, які не голяться і не миються тижнями..... скінхедська субкультура базується на “культі тіла”, тобто розвиток, спорт, тримати його у чистоті тощо.... назватися скінхедом мало, треба ним бути... а що вам заподіяли ті люди, які скінхедами назвалися?....
Відповідь: скінхеди Про історію виникнення скінхедства я знаю.....Доречі самих історій про виникнення скінхедів є декілька....В основі культури скінхедства лежить не культ тіла а культ чистоти крові та своєї Батьківщини.....Культ тіла підтримується для багатьох причин....по перше як ти можеш навчити когось жити якщо сам не позбувся навіть щкідливих звичок...а по друге звичайно , що коли людина має хорошу фізичну підготовку то і психологічний стан у неї також більш підготовлений ...і на сам кінець фізична підготовка потрібна для махичів )))
Відповідь: скінхеди Насправді до вбивства у Львові майже ніколи не доходить....А які причини слугували його вбивству.....І взагалі звідки тобі відомо що то Скінхеди??
Відповідь: скінхеди так то і не у Львові було. я з Києва. і Гліб з Києва.був.а тепер його немає.свідками його друзі були. він- не чорношкірий. патлатий, язичник. але мирорлюбивий. повертався з друзями Андріївським узвозом.не пізно. а його просто так зачепили і вбили.
Відповідь: скінхеди не подумайте, що це наїзд на вас особисто, - ні в якому разі. але в першу чергу він був Людиною і єдиним сином матері-одиначки
Відповідь: скінхеди хто знає, та все це дуже неприємно. ви ж обіцяли розповісти більше. як людина небайдужа до контркультур, чекаю.
Відповідь: скінхеди Чомусь я сумніваюся шо то скінхеди...В основному скінхеди не люблять (довговолосих) але щоб убити ... Можливо й скінхеди але скінхеди так сильно можуть побити лише негра чи там ще когось (не словянського походження)Та не буду сперечатись томущо не бачив це на власні очі, а сперечатись просто так не в моєму стилі...не головне хто правий головне правда
Відповідь: скінхеди ага... спочатку інформація щодо скінхедів-убивць..... скінхеди на початку існування були просто молодими голеними хлопцями, які воювали з приїжджими..... стандартна ситуація.... потім рух почав мінятися, до скінхедів приєдналися “панкуючі” та наці.... зараз головним чином скінхеди — расисти, які вважають, що чистота нації — це найголовніше.... чи мають вони рацію?.. не знаю, можливо.... в україні ще не спостерігається великого напливу “кольорових”, але, судячи з усього, це не за горами.... поки що ми можемо стикатися з “азерами”, які мало у кого викликають симпатію.... за кілька років тут будуть китайці, тюрки тощо.... що тоді буде — передбачити не важко... скінхедський рух — рух, який приваблює молодь, бо: 1. багато.... 2. “круто”... 3. стильно.... 4. є спільний ворог....
Відповідь: скінхеди хто саме?а як же гуманізм і т.д? а чи вірять у щось скіни?не ідея, а віра в них є?
Відповідь: скінхеди Ти маєш на увазі чи вірять вони у Бога??.....ТАК ВІРЯТЬ.А про який гуманізм ти говориш?В мене складується таке враження що ти наспрвді ліберального світогляду....Гуманізм не приємний у цій боротьбі...А чи наші вороги будуть проявляти гуманізм щодо нас. нашох нації чи хочаби до тебе....я дуже сумніваюся....досліджуючи нашу історію я переконався у тому , що ніякого гуманізму щодо нас ніколи не було і ясно , що не буде ..То чому ми повинні проявляти гуманізм...Гуманізм це природа рабів якими нас і змальовують..Єдиний вихід з такого положенняч це лише Радикальність у БОРОТЬБІ..,Запитай себе а чи ти хочеш щоб твоя Дочка чи син привели до дому негра і сказала що ось це мій чоловік...Ти хочеш такого майбутнього для своєї дитини...Я ні ...Я хочу щоб мої діти шанували предків і жили за Українськими звичаями....Якщо нічого не робити сьогодні то завтра вже буде пізно..Уяви собі хочаб на хвилинку що у Карпатах будуть сидіти негри і співати своїх пісень..про зімбабве і про африку....Вони ніколи не будуть шанувати не свою землю та нашу Батьківщину як ми...А у більшості Українців вже закладена у голові логіка РАБІВ... Наші вороги це є )І(идо - масони і всі хто не поважає нашої держави і нації....Перечисляти не буду(самі здогадуєтесь)Скінхеди люблять свою державу і являються справжніми патріотами...Вибачайте за крайній радикалізм
Відповідь: скінхеди Знакомые песни - хор и оркестр под управлением адольфа гитлеренка.Гордиться "кровью" - все равно, что гордиться рождением в среду. Гордиться надо тем, что ты сделал для этой страны, а не тем, что ты тут родился....
Відповідь: скінхеди одне іншому не заважає.... якщо ви мешкаєте на “дальньому востоці”, то бачите, скільки китайських мігрантів живе поруч.... скоро це вже буде ню китай...
Відповідь: скінхеди нічого! а як же вони вірять в Бога. Ісус же єврей!чи скінам байдуже до євреїв.я просто не розрізняю скінів і нацистів. поясніть, будь ласка.дякую.