скінхеди

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 30 кві 2007.

?

хто такі скінхеди?

1. неонацисти

45 голосів
    63,4%
  2. патріоти

7 голосів
    9,9%
  3. безробітні, яким немає що робити

10 голосів
    14,1%
  4. новітні стиляги

9 голосів
    12,7%
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: скінхеди

а я пам’ятаю....
    бо знайомий з “піонерами” цього руху.....

моє ставлення до них більш позитивне ніж негативне.....
    дещо подобається, дещо ні....

виник цей рух як противага емігрантам, що наїжджали до великобританії....
    мігранти були переважно “кольорові”, і спочатку “скінхедами” були прості молоді робітники, які втрачали роботу, бо “чорнодупі” починали працювати за “копійки”.....
    вже потім це переросло простий робітничий рух....

якщо вам цікаво — можу розповісти детальніше....

2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

цікаво. розкажи. я-от з 2 скінами зустрічалась. і так і не побачила "ІДЕЇ". вона-то була, але своє першочергове значення згубила. було б цікаво почитати витоки. дякую.

3. duncan

я теж “зустрічався”....
    потисли один одному руки і розійшлися....
    особисто мені більше “руки чешуться”, коли бачу “нефорів” біля шевченка, які не голяться і не миються тижнями.....

скінхедська субкультура базується на “культі тіла”, тобто розвиток, спорт, тримати його у чистоті тощо....
    назватися скінхедом мало, треба ним бути... [​IMG]

а що вам заподіяли ті люди, які скінхедами назвалися?.... [​IMG]

4. Відповідь: скінхеди

Про історію виникнення скінхедства я знаю.....Доречі самих історій про виникнення скінхедів є декілька....В основі культури скінхедства лежить не культ тіла а культ чистоти крові та своєї Батьківщини.....Культ тіла підтримується для багатьох причин....по перше як ти можеш навчити когось жити якщо сам не позбувся навіть щкідливих звичок...а по друге звичайно , що коли людина має хорошу фізичну підготовку то і психологічний стан у неї також більш підготовлений ...і на сам кінець фізична підготовка потрібна для махичів )))

5. маюнка

вбили мого знайомого

6. duncan

скіни?...
    він був чорношкірий?...

7. Відповідь: скінхеди

Насправді до вбивства у Львові майже ніколи не доходить....А які причини слугували його вбивству.....І взагалі звідки тобі відомо що то Скінхеди??

8. маюнка

так то і не у Львові було. я з Києва. і Гліб з Києва.був.а тепер його немає.свідками його друзі були. він- не чорношкірий. патлатий, язичник. але мирорлюбивий. повертався з друзями Андріївським узвозом.не пізно. а його просто так зачепили і вбили.

9. маюнка

не подумайте, що це наїзд на вас особисто, - ні в якому разі. але в першу чергу він був Людиною і єдиним сином матері-одиначки

10. duncan

дивно....
    може справді скінхеди, а може й ні...

11. маюнка

хто знає, та все це дуже неприємно. ви ж обіцяли розповісти більше. як людина небайдужа до контркультур, чекаю.

12. Відповідь: скінхеди

Чомусь я сумніваюся шо то скінхеди...В основному скінхеди не люблять (довговолосих) але щоб убити ... Можливо й скінхеди але скінхеди так сильно можуть побити лише негра чи там ще когось (не словянського походження)Та не буду сперечатись томущо не бачив це на власні очі, а сперечатись просто так не в моєму стилі...не головне хто правий головне правда

13. duncan

ага... спочатку інформація щодо скінхедів-убивць.....

скінхеди на початку існування були просто молодими голеними хлопцями, які воювали з приїжджими.....
    стандартна ситуація....
    потім рух почав мінятися, до скінхедів приєдналися “панкуючі” та наці....
    зараз головним чином скінхеди — расисти, які вважають, що чистота нації — це найголовніше....
    чи мають вони рацію?.. не знаю, можливо....
    в україні ще не спостерігається великого напливу “кольорових”, але, судячи з усього, це не за горами....
    поки що ми можемо стикатися з “азерами”, які мало у кого викликають симпатію....
    за кілька років тут будуть китайці, тюрки тощо....
    що тоді буде — передбачити не важко...

скінхедський рух — рух, який приваблює молодь, бо:
    1. багато....
    2. “круто”...
    3. стильно....
    4. є спільний ворог....

14. маюнка

хто саме?а як же гуманізм і т.д? а чи вірять у щось скіни?не ідея, а віра в них є?

15. duncan

маюнка, спільний ворог — це ЄДИНА річ, яка консолідує, тобто об’єднує.... [​IMG]

16. Відповідь: скінхеди

Ти маєш на увазі чи вірять вони у Бога??.....ТАК ВІРЯТЬ.А про який гуманізм ти говориш?В мене складується таке враження що ти наспрвді ліберального світогляду....Гуманізм не приємний у цій боротьбі...А чи наші вороги будуть проявляти гуманізм щодо нас. нашох нації чи хочаби до тебе....я дуже сумніваюся....досліджуючи нашу історію я переконався у тому , що ніякого гуманізму щодо нас ніколи не було і ясно , що не буде ..То чому ми повинні проявляти гуманізм...Гуманізм це природа рабів якими нас і змальовують..Єдиний вихід з такого положенняч це лише Радикальність у БОРОТЬБІ..,Запитай себе а чи ти хочеш щоб твоя Дочка чи син привели до дому негра і сказала що ось це мій чоловік...Ти хочеш такого майбутнього для своєї дитини...Я ні ...Я хочу щоб мої діти шанували предків і жили за Українськими звичаями....Якщо нічого не робити сьогодні то завтра вже буде пізно..Уяви собі хочаб на хвилинку що у Карпатах будуть сидіти негри і співати своїх пісень..про зімбабве і про африку....Вони ніколи не будуть шанувати не свою землю та нашу Батьківщину як ми...А у більшості Українців вже закладена у голові логіка РАБІВ... Наші вороги це є )І(идо - масони і всі хто не поважає нашої держави і нації....Перечисляти не буду(самі здогадуєтесь)Скінхеди люблять свою державу і являються справжніми патріотами...Вибачайте за крайній радикалізм

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знакомые песни - хор и оркестр под управлением адольфа гитлеренка.Гордиться "кровью" - все равно, что гордиться рождением в среду. Гордиться надо тем, что ты сделал для этой страны, а не тем, что ты тут родился....

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

фашизм и мракобесие.

19. duncan

одне іншому не заважає.... [​IMG]
    якщо ви мешкаєте на “дальньому востоці”, то бачите, скільки китайських мігрантів живе поруч....
    скоро це вже буде ню китай... [​IMG]

20. маюнка

нічого! а як же вони вірять в Бога. Ісус же єврей!чи скінам байдуже до євреїв.я просто не розрізняю скінів і нацистів. поясніть, будь ласка.дякую.

а де твій аватар? :)