Відповідь: скінхеди Та з такою погодою тут на морі, сподіваюсь за тиждень-два все буде Тобто колір шкіри. Та навпаки, як Капітан написав, то взагалі не п'ють. Може воно й насправді добре, коли свої є. Така собі противага иншим, закордонним антисоціальним елементам.
Відповідь: скінхеди щодо "расових ідей".... може мені хтось пояснить чому на "формулі 1" виступають (беруть участь) тількі "арійці"?... а де чорношкірі, де азійці, де семіти?...
Відповідь: скінхеди "майже"... а де юдеї?... юдеї де, питаю?!!.... мабуть вони усім цим заправляють.... коротко: расова ідея — не на пустому місці з’явилася?..
Відповідь: скінхеди а лоб поголений?... якщо “так” — скінхед..... насправді нефорів за це можуть добряче відлупцювати.....
Відповідь: скінхеди Гадаю що в Россії хтось з великих політиків їх кришує, бо з одного боку дуже часто лунають заяви подібні до "Очистим Россию....", а з другого боку міліція нічого з ними не робить, дивиться та і все
Відповідь: скінхеди Та вони ту Росію ачыщают вже ... років, то бєй жідоф, то хахли, так шо - мєнталітєт такой, панаєхалі, панімаєш
Відповідь: скінхеди Я однажды передачу смотрел по ОРТ, в ней рассказывалось про УНА-УНСО, по их описанию - это многотысячная организация каждый член которой голыми руками перебьет сотню русских:moskali: ... Все сюжеты постоянно подкрашивались оружием, нагружающей музыкой и т.д. и т.д. Складывается впечатление, что в России нет и вовсе свободы слова, а СМИ исполняют функцию пропаганды.
Відповідь: скінхеди Панове форумчани з того що я прочитав я можу сказати що жоден з вас не спілкувався з скінхедами на живо і без махичу....Тому я можу трошечки просвітити людей ....скінхеди нічого спільного з фашизмом не мають це по перше ...по друге скінхеди ніколи не почнуть бити когось без усілякої причини .....нічого не робиться просто так ....доречі те що скінхеди це тупі підлітки це лише вуличний міф...так багато серед них підлітків але вони всі напрочут розумні ...по перше кожен з скінхедів є високо освідченою людиною ...пояснюю хочаб для того щоб розуміти за що ти борешся потрібно мати високі обізнання в сфері політики.....це факт....Запитання а виб хотіли щоб вийшовши на вулицю ви бачили лише афроамериканськи обличчя ....з кожним днем українців усе меншає це також факт....Це усе робится свідомо )І(идівськими керівниками нашої держави.....Чому бояться скінхедів?Мабуть томущо люди знають тільки те що про них розказують ЗМІ та неформали які получили від них...А задумайтеся панове що ви псевдо патріоти зробили для держави а що вони....Скінхеди це є справжні патріоти які нічого не роблять без осмислення своїх дій ...Скінхед-Герой білої раси Панове підніміть книжки з історії...Без знання минулого і його аналізування не можна творити майбутнього .....Їх бояться тому що вони є справжньою силою яка може змінити нашу державу вони не говорять а діять ...Радикалізм це необхідне вирішення проблеми..... P.S. Я не скінхед але обізнаний у їхній діяльності....Доречі у Львові скінхеди БУЛИ , Є , І БУДУТЬ
Відповідь: скінхеди пан нахтігаль, ви справді не скінхед?... пс. а коли з’явилися у львові перші скіни?...
Відповідь: скінхеди Яка різниця ?...Я ПАТРІОТ.....скінхеди у Львові зявилися вже давно(Точніше не памятаю) Можливо їх помічати не хочуть але вони є...