скінхеди

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 30 кві 2007.

?

хто такі скінхеди?

1. неонацисти

45 голосів
    63,4%
  2. патріоти

7 голосів
    9,9%
  3. безробітні, яким немає що робити

10 голосів
    14,1%
  4. новітні стиляги

9 голосів
    12,7%
  1. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Відповідь: скінхеди

"немає, і чим більше зайд — тим меше мозку залишиться....":D :D :D
    ...В нас різні погляди...

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Абсолютно не логічно! "До інших" ми повинні ставитися так, як би ми хотіли, щоб вони ставилися до нас!

Додано через 3 хвилини
    ІМНО: за добро не потрібно БОРОТИСЯ. Його потрібно РОБИТИ. А боротися... "Благими намерениями ..." (с).

• Подобається Подобається x 3
  3. zet

zet Дуже важлива персона

А давайте Кабминера и Пупера на заработки отправим, что б на своей шкуре прочуствовали скинхедов. Я думаю, что можно в России райончик подходящий подобрать..

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

зето, чим я заслужив таку вашу пропозицію?...

я в тридесяте царство не збираюся, більше того, ця ідея мені взагалі не подобаєть, що українці мов наймити їздять бабкам європейським дупи мити, а їх діти пиячать та по ганебним місцям тиняються....

пс. якщо в москву — не страшно...
    по-перше, я моцкаль за походженням...
    по-друге, слов’янин, тобто білий...
    по-третє, навіть якби був "породистим" українцем, то і тут не все так погано: російські скіни вважають "молодшим братом" тобто рівнею робі...

• Подобається Подобається x 1
  5. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Зетта,замість Пупера треба було вписати Зеника...;)
    Пупер відстоює свою точку зору і вміє прочитати точку зору оппонента,а в Зеника людина "заганяється",бо її світогляд не співпадає з вашим....:)

6. zet

zet Дуже важлива персона

Да, прочитала посты. Я действительно перепутала, имела ввиду Зеника.. :)
    Извините Пупер и можете оставаться дома. :)

7. duncan

красіва.... [​IMG]

8. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Пупер!!! Реабілітація!!!:radist:

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

....чому ж ви не доцитували до кінця? : "благими намірами вистелена дорога до пекла!"

Додано через 3 хвилини
    ....та мені ніби і вдома непогано платять....але прокататись по відповідним місцям московії для "боротьби за добро", та ше й їхнім скінхедам писки поначищувати - цілком заманлива пропозиція!
    приймаю!

п.с. стосовно "загналась", то я відстоював не свою особисту думку, а нормальні моральні принципи існування суспільства - необхідності не тільки виховувати громадянське суспільство, але й суворо боротись з людьми, які грубо зневажають це суспільство, вчиняючи неправомірно! Крім цього висловив цю думку не я, а тому знову ж таки загнались: оскільки саме в цьому випадку я відстоював не свою позицію!

свідомо чи не свідомо, але саме цим ви підтвердили, що поїздка до московії (навіт короткотривала) нічим іншим за покарання не є.....

10. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Не хочуть - от і прекрасно, а ми чому повинні радуватися їхній появі на нашій території?
    Реально ми залежні тільки від Росії, і то тільки тому, що не вживаємо заходів щодо досягнення енергетичної незалежності. Всі інші види залежності нам навязані і не мають абсолютно ніякого обєктивного підгрунтя. Вся ця залежність чисто субєктивна і буде існувати тільки до тих пір поки не знайдеться черговий Б.Х. який стильно поспілкується з різного роду "цивілізованими"...
    Степаничу, припиняйте цей мазохізм, ви ж лікар!!!
    А давайте мы zet-у отправим на заработки, чтобы излечилась от детской болезни "дружбы народов".:naci:

11. bora

bora Well-Known Member

Не віддамо нікому zet! :feminist:
    Бач чого захотіли. А шо ми без неї такої чудової тута робитимемо? :) І чи хтіли б ви, щоб дівчата були такими ж войовничими? Чи не повинні ми вас троха врівноважувати, повертати до вічних цінностей?
    А серйозно - якби ж то тіко інші нації нашою проблемою були.. Навколо в незалежній Україні стільки безчинств, а ми досі звинувачуємо когось в наших бідах. теперка вже бідних негрів..

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

...шось не схоже це на бажання "повертати до вічних цінностей....":

13. bora

bora Well-Known Member

zenyk
    Ставити себе на місце інших ще в ранньому дитинстві мене батьки вчили- хіба це зле?

14. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ех, Зеник!!! Жарти,вони і в Африці жарти,свідомі чи не свідомі...

15. zet

zet Дуже важлива персона

Я кругом уживусь, так что не переживайте. Если что, то к Полковнику подамся, что б с работой подсобил. :) А если серьезно, то не очень-то уже от нас на заработки в Россию ездят. Раньше да, бывало и частенько, но это в прошлом... Хорошая подруга в Питере открыла своё кафе, но связь потеряли. Если "припечёт", то координаты отрою у её родителей в Желтых Водах.
    А будет работа во Львове, то тоже никаких проблем. Там тоже УЖЕ знакомые есть. ;)

16. duncan

так от чому ви проти скінів — збираєтеся в тридесяте царство на "пмж".... [​IMG]

17. zet

zet Дуже важлива персона

А ШО?! :moskali: Львов тоже в том царстве находится?! :eek: :shutup:

18. duncan

у львові теж є скіни, я вас з ними познайомлю — великі оригінали...
    може не "тридесяте", а так... друге-третє.... [​IMG]

19. zet

zet Дуже важлива персона

Тогда я лучше дома останусь, а то еще в милицию их посдаю, если уж "слишком будут оригинальничать" над другими. У меня решительности хватит.

20. duncan

за пиво ще ікого у львові до буцегарні не "влаштовували".... [​IMG]

а де твій аватар? :)