Відповідь: скінхеди "немає, і чим більше зайд — тим меше мозку залишиться....":D :D :D ...В нас різні погляди...
Відповідь: скінхеди Абсолютно не логічно! "До інших" ми повинні ставитися так, як би ми хотіли, щоб вони ставилися до нас! Додано через 3 хвилини ІМНО: за добро не потрібно БОРОТИСЯ. Його потрібно РОБИТИ. А боротися... "Благими намерениями ..." (с).
Відповідь: скінхеди А давайте Кабминера и Пупера на заработки отправим, что б на своей шкуре прочуствовали скинхедов. Я думаю, что можно в России райончик подходящий подобрать..
Відповідь: скінхеди зето, чим я заслужив таку вашу пропозицію?... я в тридесяте царство не збираюся, більше того, ця ідея мені взагалі не подобаєть, що українці мов наймити їздять бабкам європейським дупи мити, а їх діти пиячать та по ганебним місцям тиняються.... пс. якщо в москву — не страшно... по-перше, я моцкаль за походженням... по-друге, слов’янин, тобто білий... по-третє, навіть якби був "породистим" українцем, то і тут не все так погано: російські скіни вважають "молодшим братом" тобто рівнею робі...
Відповідь: скінхеди Зетта,замість Пупера треба було вписати Зеника... Пупер відстоює свою точку зору і вміє прочитати точку зору оппонента,а в Зеника людина "заганяється",бо її світогляд не співпадає з вашим....
Відповідь: скінхеди Да, прочитала посты. Я действительно перепутала, имела ввиду Зеника.. Извините Пупер и можете оставаться дома.
Відповідь: скінхеди ....чому ж ви не доцитували до кінця? : "благими намірами вистелена дорога до пекла!" Додано через 3 хвилини ....та мені ніби і вдома непогано платять....але прокататись по відповідним місцям московії для "боротьби за добро", та ше й їхнім скінхедам писки поначищувати - цілком заманлива пропозиція! приймаю! п.с. стосовно "загналась", то я відстоював не свою особисту думку, а нормальні моральні принципи існування суспільства - необхідності не тільки виховувати громадянське суспільство, але й суворо боротись з людьми, які грубо зневажають це суспільство, вчиняючи неправомірно! Крім цього висловив цю думку не я, а тому знову ж таки загнались: оскільки саме в цьому випадку я відстоював не свою позицію! свідомо чи не свідомо, але саме цим ви підтвердили, що поїздка до московії (навіт короткотривала) нічим іншим за покарання не є.....
Відповідь: скінхеди Не хочуть - от і прекрасно, а ми чому повинні радуватися їхній появі на нашій території? Реально ми залежні тільки від Росії, і то тільки тому, що не вживаємо заходів щодо досягнення енергетичної незалежності. Всі інші види залежності нам навязані і не мають абсолютно ніякого обєктивного підгрунтя. Вся ця залежність чисто субєктивна і буде існувати тільки до тих пір поки не знайдеться черговий Б.Х. який стильно поспілкується з різного роду "цивілізованими"... Степаничу, припиняйте цей мазохізм, ви ж лікар!!! А давайте мы zet-у отправим на заработки, чтобы излечилась от детской болезни "дружбы народов".:naci:
Відповідь: скінхеди Не віддамо нікому zet! :feminist: Бач чого захотіли. А шо ми без неї такої чудової тута робитимемо? І чи хтіли б ви, щоб дівчата були такими ж войовничими? Чи не повинні ми вас троха врівноважувати, повертати до вічних цінностей? А серйозно - якби ж то тіко інші нації нашою проблемою були.. Навколо в незалежній Україні стільки безчинств, а ми досі звинувачуємо когось в наших бідах. теперка вже бідних негрів..
Відповідь: скінхеди zenyk Ставити себе на місце інших ще в ранньому дитинстві мене батьки вчили- хіба це зле?
Відповідь: скінхеди Я кругом уживусь, так что не переживайте. Если что, то к Полковнику подамся, что б с работой подсобил. А если серьезно, то не очень-то уже от нас на заработки в Россию ездят. Раньше да, бывало и частенько, но это в прошлом... Хорошая подруга в Питере открыла своё кафе, но связь потеряли. Если "припечёт", то координаты отрою у её родителей в Желтых Водах. А будет работа во Львове, то тоже никаких проблем. Там тоже УЖЕ знакомые есть.
Відповідь: скінхеди у львові теж є скіни, я вас з ними познайомлю — великі оригінали... може не "тридесяте", а так... друге-третє....
Відповідь: скінхеди Тогда я лучше дома останусь, а то еще в милицию их посдаю, если уж "слишком будут оригинальничать" над другими. У меня решительности хватит.