Скільки зараз коштують права категорії "А"

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Ares, 29 лис 2009.

1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Колишній не хотів щоб я мала права, але хотів щоб всюди його возила... На курси ходити не давав можливості (вплоть до побоїв), а гроші на права два роки відкладала... вціхутку... Потім купила, так щоб він навіть не знав. Різні трафунки в житті бувають... Тому не судіть не знаючи суті.

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Є випадки коли людина не зовсім так висловилась як хотіла, а потім уже відступати важко. От саме про випадок
    то здається саме то. Я працював на транспотртній фірмі, тому кажу що це нереально.
    оце вже насторожує. То що якщо це правда, ну то хлопака був явним мудаком. Але тема не про це.
    З.І. Маю посвідчення водія з усіма категоріями. Всі рази чемно вчився і здавав. крім того постійно підчитую правила і стараюсь попрактикуватись в білетах коли хто знайомий вчиться. Колись здав на В. Вже не пригадаю скільки обійшлось, тому що то була ще радянського взірця книжечка. Потім перездав на А,В,С. коштувало якщо правильно памятаю 80 рублів + на екзамен сказали принести 10 пляшок горілки :) Коли прийшов на роботу доздавав на Д категорію та на Е. І теж чемно ходив і повторював колишнє, хоча мав змогу заплатити, та не корчив з себе що багато знаю. Не зашкодило в житті.
    Крім того ще існують неписані правила, які можна підглянути в старих досвідчених водіїв і ніякі курси того не навчать

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

...це виходить по 342км щодня. БЕЗ ВИХІДНИХ!-.... суботи , неділі , Різдво , Паска , Зелені Свєта.... А зимою? ...враховуючи "чудовий" стан львівських і приміських доріг.... То скільки Ви часу проводили за кермом щодня?
    Один час я працював шофером. Спочатки трак драйвером (дальнєбойщиком) , а потім пішов на city delivery (по місту) .
    То по місту в мене за день виходило 230-250км .Це в нормальному середньому ритмі. З 2ма по 15 хв. перервами і з обідом на 45хв.
    І це було в Торонто.Де дороги в місті і в його "ближніх селах" не йдуть в ніяке порівняння з львівськими.

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

А я думав що талібан це тільки в Афганістані і в Пакістані

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)