Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Відповідь: Скільки ви заробляєте?

То я швидше риторично запитала. :)
    Просто хотіла сказати, що до такого правильного розуміння "от я, наприклад, не Періс Хілтон. і що тепер? кремпуватись?" ще треба дорости в плані самоповаги. І цю самоповагу треба якось так.. обережно укласти дитині в голівку: щоб не надто вихвалялася чи пишалася тим що вона має в плані інших досягнень, нематеріальних, але і щоб не відчувала себе ніяково, щоб була впевненою у собі.
    Соррі за оффтоп. :shutup:

• Подобається Подобається x 7
  2. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

себе повністю утримую... і ще батькам допомагаю

3. Divcha

Divcha Well-Known Member

:agree:
    Зокрема українська молодь (без заможніх батьків) загнана в глухий кут. Незалежно від місця проживання такі молоді сім'ї можуть тільки мріяти про власне житло, на яке із зарплатні ніколи не назбираєш. Що в Києві віддаси за оренду житла, те тобі не додадуть в зарплатню по регіонах -природний баланс виживання середнього класу:aggressive: Ось так велика афера 90-х гикається сьогодні нам і батькам нашим, адже вони належать до тих, що тоді втратили, а не набули..Чи вдасться нам в таких умовах набути щось для своїх нащадків?

• Подобається Подобається x 9
  4. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Саме так.
    +10!

• Подобається Подобається x 2
  5. Gamal

Gamal Well-Known Member

Працюю сисадміном на заводі в Городку. Зле є тільки дві речі. те що Городок , друга мало грошей =) близько 2000 виходить в місяць..
    Почав задумуватися піти в банк, але як виявилося там буде ще менше =(

6. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Скільки би того бабла не зароблялося - все одно мало:ireful1:
    - Спочатку заробляєш на те, щоб зводити кобіту в кіно (на пиво, на піцу, до ресторану, до театру, на 50 грам - потрібне підкреслити).
    - Потім заробляєш на весіллє.
    - Заробляєш на машину
    - Витрати пов"язані з народженням дитини
    - На квартиру, бо заграла тьоща (свекруха, швагрО, братовА - потрібне підклеслити)
    - На навчання дзєцка (можливо й не одного)
    .......................................................................
    .......................................................................
    - І, нарешті заробляєш бабло просто заради бабла

• Подобається Подобається x 3
  7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ех, були часи, коли в 2005р. за три тижні заробила 3000 грн.:cowboy:,правда, виплатили мені їх за 3 міс..., але, погодьтеся, для тогочасної студенти це було ого-го. Зате напахатися тоді мені довелось: навчання( розпал сесії) + підготовка до весілля + вночі робота. В результаті - 3 год сну:sad:
    зараз отримую щомісяця 750 грн. на дитину... Правда, іноді ще роботу якусь підкинуть, та мені дуже більше й не тре...Поки що:)

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Раніше працювала в медичній установі...зарплата - 750 грн...Коли пішла на нову роботу, то навіть не усвідомлюю, як могла там працювати за такий мізер...

9. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Маю і добру роботу (майже вільний графік), і не погана зарплата, як для такої роботи (біля 2500). Але ж її тепер і не платять:cry::nea:.
    І що ж робити?:dntknw:

10. harmony

harmony Well-Known Member

Заробляю мало, але моя сім"я і я, харчуємось та одягаємось нормально.

Останнє редагування: 17 жов 2008
    • Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

продовження:

- на місце на цвинтарі
    -на трумну....

12. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Оптимізм просто зашкалює...

• Подобається Подобається x 1
  13. harmony

harmony Well-Known Member

А можна вікрити ширму, щоб подивитись хто скільки заробляє ?:cools:

14. NIK

NIK Well-Known Member

Скажу тільки одно скрізь можно заробляти непогано,головне ДОКЛАСТИ МАКСИМУМ ЗУСИЛЬ. Гроші ніхто ніколи не буде тобі приносити на таці. Якщо не заробиш ти їх то їх заробить хтось інший. А зараз щоб в середньому родині з двох осіб проіснувати в Києві, чи Львові (ціни приблизно однакові) мінімум треба 10000 гривень.....

• Подобається Подобається x 6
  15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу, лише докласти ..... алеж з тисячі докладальників лише десяток отримує, а інші грузять вагони тощщо ...

16. NIK

NIK Well-Known Member

Когда мне было 17 лет, я на 2 курсе грузил цветные металлы. Не мог потом отмыться. Отхаркивалась светло серая мокрота. Были машины с металлом с Чернобыля... Время такое было. Хотел пойти в Макдональдс - не взяли потому что не было 18 лет. И везде был отказ. Меня послали 1001 раз. И я все равно шел пытался, радовался локальным успехам. Ну и что? Я перепробовал сотни дел, пытался устроится с переменным успехом и в 21 год нашел свою нишу. Теперь и 100 000 долл не кажутся не реальной суммой. И таких как я сотни. Есть тысячи гораздо более успешных - и я им не завидую. они приложили больше усилий и заслуженно добились успеха. А вокруг все ноют лежа на диване что как плохо, никто ИМ НЕ ПРЕДЛАГАЕТ РАБОТУ НА 20 000 гривен и т. д. и т. п. Да никто ничего никогда и не предложит если Вы сами не возьмете....
    Не поверю что при титанических усилиях Вам не улыбнется удача... Так не бывает.

• Подобається Подобається x 8
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мабуть у нас країна ледоцюг, якщо 100 долярієв для більшої половини України три чверті заробітної платні (це з наших СМІшних даних, я особисто вірю ) в Вашому прикладі добре, що згадали удачу, вона не завжди синонім титанічної праці. та навіть справа не в тому щоб багато заробляти, а справа щоб заробляти достатньо, і якщо ті, які по-вашому "ноють" кинуть нити і почнуть торгувати чимось комусь, шо це буде за країна? без лікарів, вчителів , армії, міліції, пожежників, електриків, і т.д. лише марчендайзери, креатівні директори, топменеджери і торгівельні представники .....

• Подобається Подобається x 9
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- Ви що, хочете більше заробляти?
    - Ні. Я хочу більше ОТРИМУВАТИ! :)))

• Подобається Подобається x 8
  19. NIK

NIK Well-Known Member

Той, хто хоче- шукає можливість, хто не хоче- шукає причину

20. NIK

NIK Well-Known Member

Ми проводили аналіз даних доходів киян у 2007 році, і виявилося, що при середній зарплатні 2300 грн - дохід на 1 працюючу особу становив близько 6500 грн. Враховувались всі можливі похибки та ін. тобто люди споживали товарів та послуг та заощаджували більше ніж офіційно заробляи у 3 раза.
    Так що залишимо офіційну зарплату статистикам.
    В свій час я жив у міліцейській общазі поки робив ремонт у квартирі (5 років тому) і бачив що міліціянти поставлені в такі умови, що повинні самі собі заробляти. І вони заробляли. Хто як міг. Про врачів мовчу - в Києві ви помрете без 100 доларів Вам не почнуть робить операцію по видалення апендиціту та ін. Усі виживають як можуть. І в медичні ВУЗи конкурс 20 чоловік на місце - Ви думаєте на зарпалту в 800 грн? Як би не так. У мене майже всі медики - хірурги, гінекологи, стоматологи - ДУЖЕ ЗАМОЖНІ ЛЮДИ.

Останнє редагування: 22 бер 2009
а де твій аватар? :)