Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Скільки ви заробляєте?

Плата за оренду жилья дороже, но весьма компенсируется уровнем среднестоличных зарплат.
    Время на доезжание - от 1-й минуты до нескольких часов :) Типа, неаргумент :)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

їздив зимою в гості до сестри....
    регулярні кілометрові пробки на борщагівській ...
    ну, не знаю-не знаю, чи не аргумент... [​IMG]
    а вартість оренди однокімнатної\двокімнатної квартири яка?...
    і будь-ласка про "середню" київську зарплату детальніше... [​IMG]

3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Пупере, от не треба про бідолашних киян, які не мають за що жити. Ціни на продукти в них нижче за львівські, одягнутися можна теж дешевше - регулярні розпродажі. Так, дорожчі кафе, дорожчі перукарні, дорожчі нічні клуби - але це явно не речі першої необхідності. І не валило б стільки народу до Києва, якби невигідно було там жити, і не знімали б квартири за такі гроші.
    Між іншим, у Львові квартири дешевизною не відрізняються....

Людині мають платити зарплату за те, що вона робить, що вона приносить компанії і чого вона вартує, а не за те,ку ди вона ті гроші витрачає.
    Моя підлегла у Києві отримує таку ж як я зарплату. Чому? Тому, що на менші гроші ніхто не погоджується, навіть, якщо без вищої освіти і з піврічним стажем.

Стосовно транспорту - метро форевер, і няких корків.

• Подобається Подобається x 8
  4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Звісно форевер, але перебігти з Театральної на Золоті Ворота у натовпі 10 душ на кубічний метр - не велике задоволення. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Найдешевше житло в Києві- на Троєщині. Туди до речі метро не ходить, черги на маршрутки увечері і вранці - багатометрова вервечка.
    Мою зарплату всю, до копійки! треба було б відкладати 17 років щоб наскладати суму достатню на купівлю 1-кімнатної квартири не "кавалєрки" як кажуть у Львові (гостинки - в Києві) і не хрущовки в передаварійному стані, звідки в будь-який момент попросять виселитися.
    Я живу з батьками. Але от якби я вирішила винаймати квартиру, то мені на прожиття з моєї сьогодняшньої зарплати лишилося б на все про все 100 доларів зарплати і десь так.. 50-100 доларів відсотків.
    Можна жити на 200 доларів на місяць, платити комунальні витрати і потихеньку складати "на власну хату", еге? :) Складати .. 83 роки по 100 доларів щомісяця - якраз 100000,00 доларів наскладати можна на 1-кімнатну квартиру. :)

Не всі мешканці Києва працюють програмістами і будівельниками. Будівельники працюють за рахунок молодості і здоров'я, як правило, не надто довгий час..
    А от, скажімо, щоранку запрошують в метро прибиральників на машини миючі: 1335,00 грн. пропонують. Ну ще, певно, лікарняні там можна брати як у "державній" структурі, ще там мо' премії які.. але взагалі така цифра подобається, враховуючи вартість оренди 1-кімнатної квартири від 400 дол. на місяць і вище? Можна кімнату винаймати або квартиру на двох чи трьох. Але скільки часу і що чекає попереду?

• Подобається Подобається x 7
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це недолік великих міст. У нас те саме... тебе з ніг зіб*є натовп. Це не лише проживаючі ви щей врахуйте туристів.

• Подобається Подобається x 2
  7. duncan

а коли я казав, що вони бідолашні?[​IMG]....
    думаю, що зі загальної "картини" моїх дописів зрозуміло, що я проти "міграції".....
    і веду я зараз до того, що майже нічим київ, так само, як будь-яке інше місто, чи країна, не відрізняються від нашого львова...
    хіба масштабами, мовою, і кольором валюти....

8. mamatu

mamatu Well-Known Member

cоррі за офф - анекдот згадався:
    питання: що має робити працівник за 500 гр на місяць?
    відповідь: нічого, навіть трохи нашкодити... :)

• Подобається Подобається x 9
  9. Chortenia

Фрезіє, а ви думаєте у Львові не такаж ситуація? І черги на маршрутки ( і метро у нас немає), як корок - гаплик усім, і тим, хто в машині, і тим, хто в громадському транспорті. І на купівлю квартири тре не менше збирати..., та й оренда дорогенька (нехай скажуть ті, хто орендує квартиру).

Додано через 1 хвилину
    Тоді я вас неправильно зрозуміла...

10. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

У тій звичайній середній школі, куди я свого часу ходила, в другому класі, де моя доця вчиться, щомісяця батьки збирають по 110 грн. з кожної дитини на: додаткові уроки (для всього класу), купівлю необхідних речей та подарунків, інвентаря, паперу, фарби для принтера і т.д. і т.п. плюс податок директору, який платить кожна вчителька типу "у фонд школи", але - нелегально. Директорка їздить на джипі. Напевно, "середньостатистичної зарплати киянки" її вистачає щоб купити машину.. :)
    Плюс щороку на ремонти в класі і школі - 300-500 грн. Я не знаю чи такі ж прозцінки у звичайній львівській середній школі.
    І у Львові і в Києві, якщо є житло - жити можна! ще й як. Потихеньку наскладати можна на все в будь-якому місті України.. окрім житла :sad:

Але є професії, в яких можна заробляти однаково як у Києві так і у Львові, але житло таки у Львові трохи дешевше (поки що). Це точно будуть програмісти і стоматологи. :) Далі можете продовжити список самі.. :)

• Подобається Подобається x 7
  11. www

www Well-Known Member

Ті, хто має роботу у NY а живуть за межами, їдуть авто до поїзду, потім на поїзді до метро і на роботу. Відстань в один кінець досягає 50-60 майлів тоб то 80-100км. та триває 1.5-2 години..

• Подобається Подобається x 5
  12. Chortenia

Про школу не скажу, дітей не маю. знаю, що збирають, розцінок не скажу.
    Житло - проблема не тільки Львова чи Києва - усієї України.

Ну не кажіть, програмери і стоматологи у Кийові матимуть мінімум вдвічі більше...

Та й з робочою силою, я вам скажу в Києві не так гладко, реально працювати руцями мало хто хоче, у нас на філії торгові, водії (про вантажників мовчу) чааааасто міняються, і знайти важко, ой важко. Боо ТП хочуть пройтися з усмішкою по магазинах, зібрати заявочки і відправити наступного ранку туди машинки, ручки не замаравши. А треба вставати зрання, виїжджати о 7 ранку, прижджати в магазинчик, відвантажити продукцію, поговорити з тьотьою Маньою про життя-буття...

Ех, щось я не в ту степь, соррі....

• Подобається Подобається x 4
  13. mamatu

mamatu Well-Known Member

рекламнй бізнес...

14. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Це правда. Але і у всіх інших містах України молодь працювати руцями не буде якщо побачить альтернативну роботу, та ще й з більшою зарплатою. Це в безвиході і мінімумі робочих місць будь-яка робота - то робота. А тільки є вибір - то виберуть те, де платять більше, а затрат сил і - менше.

15. нталька

нталька Well-Known Member

Друг розказував пропонували зараз двокімнатну у Києві за 800 баксів. Щастить тим, хто за 400 знайде нормальну однокімнатну. Він ще з 3 людьми живе в трикімнатній разом платять 650 плюс електрика, вода, телефон. Такої дешевизни не знайти більше. Але пральна машина поламана, холодильник ледве морозить і квартира справді знаходиться далеко від метро. Так що він щодня виходить з хати о 7, а повертається близько 9 і то при тому, що після тролейбусу або пішки і метро їх ще підбирає автобус компанії. Поки молодий терпить. Але жити ще з 3 чужими людьми, особливо які підбирались не за спільністю інтересів і характерів, а за бажанням жити в тій квартирі дуже важко.
    Рахував чи вийде взяти в кредит 1-кімнатну за сто тищ долярів на 10 років - не виходить - після відсотків не залишиться для життя ніц... А поїхав зі Львова, бо не знайшов тут роботи, а там міг вибирати.

16. duncan

ви ще скажіть проституція і торгівля вцілому....
    а також давайте згадаємо політику: депутати, депутатики, їхні гайдуки, секретутки і так далі...

• Подобається Подобається x 1
  17. Chortenia

перепрошую, ну то чого туди їхати і так терпіти.
    А робота можна знайти завжди

Додано через 52 секунди
    Ну ж не всі можуть бути генеральними директорами і стоматологами, для кожного є своя робота. Ну І ТП не кожний зможе бути

18. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

От і моя двоюрідна сестричка з хмельницької області так жила: гуртом з колишніми однокласниками винаймали 3-кімнатну квартиру: в одній кімнаті дві дівчини, в другій - два хлопці, в третій - пара. Отакий гуртожиток. Потім ціну винайму підняли, та і обставини у всіх змінилися - розбіглися.
    Після одруження вона тепер винаймає з чоловіком квартиру за 450 дол. на місяць (підвищили оренду на 50 два місяці тому). Що далі - невідомо..

Резюме: хто скільки заробляє не так важливо, виявляється. Важливо чи є кому де жити там де він працює.
    Дилема в тому що у віддалених селах хати дешеві - живи не хочу. А роботи - нема. У великих містах навпаки: роботи і грошей повно, а житло - проблема.
    Найкраще, напевне, жити киянам-спадкоємцям бабусиних порожніх квартир. :) :)

19. duncan

і про це я вже згадував....
    а нащо працювати, якщо можна просто квартиру здавати?...
    оцю дилему має вирішувати законодавчо якось влада.

20. Городецький

Городецький Well-Known Member

Во-во, жити там, працювати інде і не їздити .... В цьому мрія.
    Чи Ви гадаєте що від Дніпра до Ужгорода не 1000км? :)

а де твій аватар? :)