Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

це їх коник, бо з здорового завжди можна зробити здорового, а з хворого - тре мати клепки в голові.

4. avatarwin

• Не подобається Не подобається x 1
  5. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

В нашій країні медики теж не бідняки, наживаються як можуть, придумують пацієнту такі хвороби що в реальності вони не завжди відповідають дійсності, тобто викачують гроші плюс хабарі отримують не малі.)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:facepalm:Не бідняки? Це шо по вашому?
    В Індії лікар - це будинок з садівником. Офіційно, без корупції.

7. Veselka alj

В Індії не вчаться за гроші на лікаря, а в нас скільки коштів та хабарів дають на навчання, а потім треба відробити? А в нас будинки є теж з прислуговуванням, тільки не офіційно з корупцією. Але нашому дай таку зарплату як в Індії то що думаєте хабаря не візьме, нашим все мало, і все треба, тут ще не тільки зарплати міняти треба а і мозок))

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вчаться за гроші, платна освіта. І платна медицина. Якщо за хабарі підписувати заліки, то не знаю, для лікаря який в цьому зміст, йому знання треба мати, а не залік.
    В нас просто медицина застрягла десь між комуністичною і капіталістичною, ті що в поліклініці виживають як можуть, немає там ніяких куркулів.

9. Veselka alj

Так беруть з вас, з мене, з інших хабарі тай виживають, навіть не задумуючись чи та людина може чи має дати мусить бо інакше не полікують.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І ніде не полікують. Кожен день же хтось збирає комусь гроші на лікування - солдатам, дітям. За кордоном наприклад. Там теж не полікують просто так. Дитина помре, а не полікують.

11. Veselka alj

Там кожен знає свій обовязок, і ніхто в кишеню не пхає, а то що не за дурно лікування тоя знаю, але не забувайте що там є медичне страхування, яке забезпечить лікування, а тут поки медсестрі до прикладу пару гривень не впхнеш то дитині капельницю не виключе, а як впхнеш то буде ходити як по свячену воду!

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А нащо в кишеню, якщо є офіційно.

В нас теж є. Страхуйтеся скільки хочте, лікуйтеся в приватних клініках. Хабарів не беруть, але вийде втричі дорожче.

• Подобається Подобається x 1
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дурниці то все. Не будете давати - не будуть брати. Скільки ходжу по лікарях - ніхто мені не відмовляв у лікуванні лиш тому, що я не кладу йому чи їй в кишеню гроші. І в лікарні лежала - і лікарка робила все можливе, щоб мене на ноги поставити, а не в кишеню мені заглядала. Не треба всіх під одну планку заганяти.
    Ніхто нічого НЕ мусить насправді. Не мусить нести того хабаря - ніхто не змушує. То добра воля того, хто дає, старий рудиментарний совок, який треба викорінювати нещадно - карати і того, хто дає, і того, хто бере.

14. prius

prius Well-Known Member

Не скажу як зараз,а в 1993 році поки 100$ не приніс операцію на апендицит не починали і сказали що і не почнуть,а там вже вирішували години,це було на Орлика

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді змушують. Те саме УЗД. Воно ніби безкоштовне, а насправді треба заплатити в касу "благодійний внесок". Ще лікарі співпрацюють з різними приватними лабораторіями і кабінетами УЗД. Мене раз відправила в такий, там УЗД коштувало 100 грн. А я туди не пішов, а пішов в поліклініці (що знаходиться до речі через кабінет від лікарки, а приватний в іншому корпусі) і зробив за 30 грн. Або випише направлення на аналізи крові в приватну лабораторію, котра їй відраховує відсотки від кількості направлених клієнтів, а в поліклініці тебе з таким направленням не приймуть, бо воно на фірмовому бланку, і мусиш іти.

16. manur

manur Well-Known Member

Якщо лікар отримує кошти чи матеріальні цінності за те, що виписує якийсь документ (чи правильний чи "липовий" - не важливо) - в такому випадку він отримує ХАБАР, бо тут він виступає як службова особа.

Якщо ж те саме він отримує за те, що когось лікую - в такому випадку це НЕ Є ХАБАР.

Люди, читайте КК, тоді навчитеся називати речі своїми іменами.

17. kym

kym Well-Known Member

Якщо він лікує в неприватній лікарні то це чистої води хабар.
    взагалі таке платне лікування у державній установі виглядає як мародерство. Заробляти на чужій біді не добре. Бо у державній установі за це лікування уже заплачено нашими податками. розмови про недофінансування брехня. Кожна лікарня з розрахунку на ліжко/місце фінансувалось повністю - це захищені статті бюджету. Те що на обладнання не виділялись кошти то друге питання.
    Чи буде хабарництво у лікарнях/поліклініках залежить від самих хворих. І тут є проблема - бо людина у якої щось болить буде платити любі кошти щоб перестало і лікарі цим користуються. Якщо з хворою людиною відправити здорову - то здорова може заставити лікарів робити все по закону

18. manur

manur Well-Known Member

Шановний,
    Чи Ви є дуже дипльомованим юристом і спробуєте навести якісь аргументи?

19. Dervish

Dervish миється в бані

опитування не актуалне, та не репрезентує реальний стан речей. В звзязку з останніми подіями слід ввести уточнення в голосування:
    А саме ввести додаткові варіанти для відповіді:
    до 10 $
    до 20 $
    до 30 $
    до 50 $

• Не подобається Не подобається x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це напевне перший раз коли криза досить суттєво на мене вплинула, прибутки впали, а витрати різко зросли, сподіваюсь що в найближчий час зможу "вирулити" але наразі приходиться економити...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)