Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Не заздри" .

2. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

мені цікаво, де це в Києві отак одразу на 6 тис. влаштуватись можна? :scratch_one-s_head:Хіба менеджером з продажу в нікому невідому компанію, де випробувальний термін до 3 місяців (оплачуваний чи ні - це вже як пощастить), а потім - адьос.

Останнє редагування: 2 бер 2015
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Одразу" - це досвід роботи і спеціальність дорівнює "домашньому".

В нас є бідні люди, але переважно не такі вони бідні і не так багато як хочуть показати. Пам'ятаю "бідні 90-ті", "бідні" студенти хто з села - вдягнуті в найкращі польські товари, торби з їжею як привезуть, то столи ломляться. І з міста були не бомжі. Зараз теж - ремонти поробили, квартири-машини покупляли, меблі нові, техніка яка хочеш, смартфон в кожного, діти з планшетами, всі вгодовані, веселі,. Революція за народні гроші, війна за народні гроші. Хіба бувають такі бідні? Так шо не треба прибіднятися!

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тільки для колективу Львівського форуму. В мене теж у свій час були фінансові проблеми. Після того, як придбав собі та дружині простий, дешевий але практичний прилад, життя налагодилось. Дружина помагає собі, а я собі - повна економічна незалежність. Якщо газ та елекроенергія подорожчають навіть в 100 раз, нас це абсолютно не страшить.
    Ось наш помічник:
    View: https://www.youtube.com/watch?v=zci7PgB4D1U

• Смішно Смішно x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому ви друкуєте москальські гроші?

• Смішно Смішно x 1
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Підриваю економіку Росії але іноді друкую євро та долари.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я вже не заробляю більше як півтора роки.
    Змушений сидіти вдома біля хворої матері.
    Цього, що заробляє жінка плюс мамина пенсія, до кінця минулого року на життя вистачало.
    Зараз, щоб покрити всі витрати, приходиться підключати "американські" заощадження.
    Але не це головне.
    Оскільки я і так мушу сидіти вдома, вирішив офіційно оформити догляд за мамою.
    За якимсь там законом, догляд за хворими зараховується в трудовий стаж.
    Для цього прийшлося пройти медичну перевірку як на космонавта і позбирати купу довідок.
    Ще до того обов'язковим є відкриття соціального рахунку в банку.
    Всю цю купу зібрав і заніс в райсоцзабез.
    І знаєте що мені там сказали?
    Моя мама повинна відмовитись від 50-ти гривень доплати до пенсії, які їй нараховували за те, що вона потребує постійного догляду.
    Крім того, до нас будуть ходити працівники соцзабезу, для перевірки.
    Більше того, з карточки соціального рахунку, на який буде зараховуватись мамина пенсія, при знятті грошей в банкоматі, комісія 1%.
    Ось я собі думаю, нафіга мені той трудовий стаж ? :scratch_one-s_head:
    п.с. Ось дуже хочеться написати запит в міністерство соціальної політики, чи як там воно тепер називається, і потролити їх.
    Чи не замало їм 50 гривень щомісяця за право доглядати за своєю мамою, зберігши при цьому стаж ?

• Інформативно Інформативно x 3
  8. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

з тими коливаннями курсу набридне змінювати вибір в голосуванні. :)

9. Markodius

Markodius Well-Known Member

Цікаво було прослідкувати. На 1му курсі я отримував майже 100 даларів стипендії, не працював. Коли був пік обвалу гривні рахував свій прибуток (студент 3го курсу, стаціонару) тому маємо те що маємо. Стипендія ~21-22долари, з\п здається тоді нарахував ~62-65 доларів)

• Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

І тож сидить купа народу, ті всі папери збирає, по 50 грн. Відраховує, шось перевіряє...
    Колись як субсидію робили, то рахували скільки припадає сінокосу і пасовиська на члена сімї, і то до трьох знаків після коми вираховуали, а нафіга так і не пояснили :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Аж 50 гривень, 2$.

• Креативно Креативно x 1
  13. metallic

metallic Well-Known Member

Можно. Можно и на большую з/п, тут важна отрасль и опыт потенциального работника.

Да. К сожалению, подобные случаи сейчас очень часто случаются. Хотя 3-х месячный ИС, это вполне нормальная практика. Сам работаю на новом месте 4-й месяц. Первые 3 были испытательными.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зверніть увагу на їх вумні писки, нахмурені очі. Таке відчуття, що земля крутиться навколо них, мозговий центр в дєйствії...

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ще й "футболять" один до другого, собез до лікарів, лікарі до них назад.
    Я, поки збирав ті папери для собезу, чотири рази мусів до них приходити, причому два рази попадав на досить велику чергу.
    Не менше і в поліклініку приходилось ходити, щоб переконати комісію, яка призначає інвалідність, що я здоровий.
    І кожен раз їм чогось бракувало. Треба було ще одну довідку, потім ще одну...
    Здається, що їм зверху поставлена задача, робити так, щоб якомога менше людей до них зверталось.
    Про "лікарів" то взагалі окрема тема. Вони зі здорового потрафлять зробити доходягу, а хворих людей мучать в багатогодинних чергах.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пора вводити режим жорсткої економії...антикризові рішення

• Смішно Смішно x 3
  17. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А наскільки чистіше стало на наших вулицях ніхто не зауважив?
    Все сміття тепер бізнес. Навіть кульочків, які були всюди, тепер майже не валяється.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

В місті може і так, пластик збирають і це класно, в селі з тим просто жах, засрали все, набрати кульок сміття і кинути в рів біля дороги звичайна справа. Викидають все, в тому числі і те що гниє, а значить легко може бути перетворене в добриво, і те що горить, а значить його можна легко позбавитись... На 50 хат як мінімум 10 великих смітників, не рахуючи мішків сміття десь в рові чи навіть в дуплі дерева...повбивав би курва :ireful1:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тут не в тому причина, що збирають пластик. Низька купівельна спроможність населення робить свою справу.
    Люди стали набагато менше купувати всякої фігні, яку можна було зразу з'їсти чи випити, а упаковку просто викинути на вулиці.
    Зараз навіть на базарі не кожен продавець кульок дає, бо дорого.
    Я думаю, що в селах скоро також не буде тих стихійних смітників.
    Все що горить, буде спалюватись, бо газ дорогий.

20. Hase

Hase зайчик

Як змінилась вартість вашого життя за рік? (тест)
    ...."Українська правда" розробила цей інтерактивний калькулятор. За його допомогою ви зможете легко дізнатись як саме змінилась вартість вашого життя. Для цього лише необхідно заповнити показники ваших витрат на життя - їжу, транспорт, комунальні платежі.
    Якщо ви не погоджуєтеся із запропонованими Держстатом показниками зростання цін по кремих категоріях, ви можете обрати свій особистий рівень інфляції згідно із спостереженнями за рахунками, квитанціями та чеками з супермаркетів.....
    http://www.pravda.com.ua/cdn/cd1/2015year/inflation/ind.html

а де твій аватар? :)