Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі в магазинах зараз товар дешевше ніж в неті, нині купив касети на розсаду за пів ціни від того що в інтернеті ))

2. Eastman

Eastman Well-Known Member

Я покладаю персональну відповідальність на тих, завдяки кому до 2014 року при владі були комуняки та інша схожа наволоч.

3. avatarwin

Та що ви таке мелите .90 роки були також не погані , границі повідкривали , приватний сектор почав працювати, товарів було повно , тільки вспівай возити , діставати і перепродувати , хоча у на хоча за кордон , і доляри текли рікою. Так само і зараз, Наведу простий приклад , на початку 2014 року коли почалися майдани і долар почав помаленьку скакати , я разом з своїми родичами заложили в банку усе що могли під кредити, і набрали гривні на міліони, під 10% відкату банкіру , перевели тут же в доляри які тоді ще були легко доступні, я тепер їх продаємо і їхні папірчики з процентами віддаємо назад ,згідно договору. .Безвіхідного стану не буває.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

:)
    А чо тепер продаєте? Можна почекати, поки доляр буде ще дорожчим ;)

5. avatarwin

можна але не потрібно

6. Hase

Hase зайчик

Космічні ціни, товари залишаться, але збанкрутують багато підприємств, фірм і магазинів. Відповідно безробіття збільшиться. Якщо реформи не проведуть, то так і буде.

• Подобається Подобається x 3
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ціни з іншої галактики..заробіток український..

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бариг? Бо виробникам (от тільки де їх взяти) вроді як покращення наступило, імпорт коштує шопіпєц.

9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

от я і не розумію чому люди працюють за такі гроші ? я б краще бульбу сам собі посадив і виростив ну і там бурячки капусту редьку салат і т.п. ніж працювати на пана за

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. Hase

Hase зайчик

Бо ви маєте де садити, далеко не кожен має город. Я, наприклад, вже в четвертому колінні міська і це лише те, що ми знаємо. У мене не має і не було родичів з села.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

То всьо шо ви перерахували, крім салату, коштує 1.5-3 грн. кг. тобто 100 доларів на рік на сім'ю, а як так піде далі, то і за 10 можна буде прохарчуватись.

12. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Виробникам теж нелегко, вони теж прив'язані до долара, бо багато сировини і майже всі комплектуючі беруть з-за кордону :sad:

13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Власне що всі наживаються зараз на тій ситуаціі, та піднімають ціни щоб втриматися на ринку, в деяуих магазинах є речі що ще з 2013року, але ціни на них стоять по теперішньому курсу долара.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивний спосіб втриматись о_О

15. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Не дивний, я б сказала а своєрідний. Нема контролю в державі з валютою, економікою, от і роблять вісі те що хочуть, і як хочуть!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Немає нічого дивного.

От уявіть себе підприємцем і зразу все стане зрозуло.

Ви купили в Польщі припустимо 10 штанів по 50 баксів. курс був 8 до 1. Ви накинули 20 доларів і продали. Ви отримали 500 доларів, які вложили у товар і 200 доларів - ваш прибуток. Все нормально, нема питань.

А тепер уявіть все те саме, лише, коли ви привезли продавати курс став не 8 до 1, а 32 до 1. Слідуючи вашій логіці, ви продаєте їх так, як би ніби курс був 8 до 1. Продали. Тепер вам тре їхати в Польщу, ви купляєте валюту і о, чудо! За ті гроші ви не можете закупити 10 пар, а лише 2,5 пари штанів. А де прибуток? А за прибуток - ще одну пару. Ітого 3,5 пари і 0 прибутку. Ви влітаєте. Так що чудес не буває. Або ви програєте, або покупець.

Гонтарєва глибоко залізла в кишеню кожному українцю і ще дала рекомендацію: "то ж не купляйте валюту, хто вас заставляє?"

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не дивний.

Підприємець балансує між тим, що у нього будуть купляти послуги/товар ТА тим, "чи то мені вигідно тим займатися". Якщо він залізе за ті границі - прогорить. А третього просто недано.

Бізнес - то справа справедлива, як правда. Сам себе не обдуриш. Якщо взяв з кишені гроші, їх тре покласти назад. То у чиновників одна думка: як нажухати, а у бізнесі треба бути чесним до себе і до партнерів.

18. Eastman

Eastman Well-Known Member

Витримає той, у кого найбільше жирку припасено. Той, хто зможе найменше підвищити ціну.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо припустити що зараз ми досягли дна, і далі таки почнеться підйом, то виграє той хто нарешті почне виробляти якісний товар. Є велика ймовірність що бізнес типу барижити ця криза добє, а от виробництво нарешті почне працювати.

• Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Хто зна, чи ми вже на дні :sad:
    Якісний товар з теперішнім курсом валют буде коштувати космічну суму, не думаю, що на нього буде попит. Зараз настане час тотальної економії, коли на якість звертати увагу будуть не в першу чергу :pardon:

а де твій аватар? :)