Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. prius

prius Well-Known Member

якщо маєтє мільони то вкладайте в щось,якщо маєте зарплатню то просто живіть якщо розмір зарплати дозволить

• Подобається Подобається x 1
  2. Goldstein

Goldstein Егоїстка

До чоловіка ще не доробилась, доводиться розраховувати на себе :)
    жити в будь-якому випадку прийдеться ;)

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Незнаю куди закинути, нехай тут побуде...

Завтра у Львівській Академії Бізнесу відбудеться майстер-клас "Як уникнути фінансових помилок у бізнесі". Зараз чи не найкращий час для фінансової грамоти, так що приходьте. Вхід вільний!

Економічна ситуація у країні щодня гуде гучними співчуттями та обіцяним поверненням до стабільності. Покращення не приходить несподівано і варто розуміти, що кожен крок у веденні бізнесу потрібно ретельно продумувати, адже будь-яка дія може привести до втрати фінансів.

Детальніше про це, а також про засоби уникнення фінансової кризи та інструменти надійного зростання бізнесу Ви матимете змогу дізнатись, прийшовши на майстер-клас Львівської Академії Бізнесу, що знаходиться на вул. Городоцькій 225.

Руслан Юрків – засновник інтернет-порталу «Все pro Гроші» - розповість усі хитрощі, необхідні для взаємодії особистих цілей та цілей бізнесу, про головні відмінності підприємництва та системного бізнесу та про те, як уникнути загроз на шляху розбудови компанії та створення комфортних умов для налагодження стабільності прибутку.

View: https://www.facebook.com/events/1564623537128083/

4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

любі друзі там з верху опитування ! не забувайте корегувати свій голос відносно курсу ! тобто там можна переголосувати ! і скоро буде пора вводити нові пункти в опитування , як то меньше 50 долларів США і меньше 25 долларів США.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

я вже не рахую....Як подумаєш шо посередній смартфон буде коштувати 15 000 грн. а крутий біля 40 000 то вже не до математики :)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Були часи, коли я заробляв $6/міс. Зате був молодий, привабливий і здоровий. Все життя попереду.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Були часи коли я за місяць заробляв куб дуба, заробляв і 6 мішків цукру, тисячу цегли, і навіть 25 макітр :)))

Чогось в мене стійке враження що ті часи повертаються, відмінності звичайно будуть, бо є інтернет, і купа люду на заробітках, сякий такий приватний бізнес, та і державного ділити вже мало що залишилось, але шалені 90-ті таки повертаються

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли я бідував, ви були олігархом!

9. Goldstein

Goldstein Егоїстка

може нас омине :sad:
    Hyligan, як мій тато каже, телефон для того, щоб дзвонити :) Нащо нам ті смартфони :dirol:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дерево і цеглу маю досі, макітри вже бабство побило, а цукор тільки в минулому році подоїдали :)))

Про зарплату соломою, гичкою і зерном і згадувати не хочеться,здається що то не з тобою і було, а пройшло то не так багато років :mocking:

11. Hase

Hase зайчик

І у мене така зарплата була, працюючи 10 годин в день,шість днів на тиждень без відпусків. На свою кровнозароблену зарплату можна було купити якраз один дезодорант і хліб з молоком та цукром. Якби не було дачі, не знаю, як би вижили

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене в науково-дослідному. а у вас, якщо не секрет?

13. Hase

Hase зайчик

я була тоді ще студенткою, вчилася на інязі (заочно). Підробляла у ательє, шиючи одяг на замовлення. Десь два роки таким чином перебивалися.
    А мій батько в уневерситеті доцентом тоді працював, то більше року не було зарплати.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я пам'ятаю мама продала редьку на базарі і купила мені зимову куртку, то наш родич, шахтар як взнав ціну то в депресію впав, то була його зарплата за 2 місяці.....ото часи були ))

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шось мені каже шо ті часи вертаютсі знов...десятки тисяч, сотні тисяч...гроші за які нічо не купиш...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Eastman

Eastman Well-Known Member

А я давно кажу, що 90-ті повертаються. Бо нічого не було змінено в економіці. Так, викристалізувався бізнес. Але зробив він це сам по собі, не завдяки, а всупереч державі. Тому зараз ма маємо знову пережити 90-ті. Може не наші, а "польські" чи "чеські". Якщо виживемо - буде толк. І від Росії відірвемося, і нове суспільство побудуємо. Як ні, то завалить нас під уламками РФ.

• Подобається Подобається x 2
  17. Eastman

Eastman Well-Known Member

Час рухається по спіралі. Бакс вже по 33.4 торгують.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

34... Наплювательське відношення до укр. валюти.

Що таке рефінансування банків? То коли надрукували гривню і віддали її потрібним банкам за відкат, і які тут же викупили валюту? Ітак щодня?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Щоб від Росії відірватися, то нам треба відмовитися хоча би від москальського газу. Інакше кацапи завжди будуть нас шантажувати

• Подобається Подобається x 2
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Далі відсутність товарів в магазинах? Чи тільки космічні ціни?

а де твій аватар? :)