Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Донецькій області ще гірше. Люди будували 5 років хату, а в неї попав снаряд і її розірвало.

• Тупо Тупо x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Власне, поки та зараза сюди не добралася, нарікати на бідосю особливо не варто. Життя воно таке, смугасте, і добробут відносний

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гляньте відео, можливо вам буде цікаво...Я звичайно не пропоную замінити традиційну українську скромну хатину в 300 квадратів на це "убожество", але чувак каже що будівництво йому обійшлось чуть більше 2000 дОларів, а організація простору просто феноменальна....

Особливо мені сподобався сексодром на другому поверсі :blush: То десь по серединці відія...

View: http://youtu.be/RSzgh3D7-Q0

• Подобається Подобається x 1
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Аналогічно. Моє підвищення ЗП з"їла інфляція вкупі з курсом долара. Тому мене зараз надзвичайно тішить той факт, що я можу ходити на роботу пішки, там же й безкоштовно харчуватися на роботі і таким чином хоч на тому суттєво економлю. Планували ми почати ремонт, але знову ж таки то відкладається до кращих часів.
    Але я не стрималася і трохи психанула - купила собі новий телефон (хоч тепер, дивлячись на курс долара, думаю, що можна було ще помучитися або щось дешевше купити).

5. MARTINI

подивись з іншого боку
    якби не купила телефон, ті гроші лежали б в шухляді і їх з кожним днем ставало б все менше і менше, а телефон в магазині тим часом става все дорожчий і дорожчий

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Щойно глянула - він вже на 300 гривень дорожчий:crazy: Жаба моментально перестала давити. Таки може дійсно краще ті гроші в щось вкласти, ніж давати їм кожного дня обезцінюватися.
    А я ще тішилася новою ЗП, наївна чукотська дівчинка:crazy:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, лише молодих років не повернути...

Цікаво, чи дочекаємося ми покращення, чи так все і змарнуємо?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я ще не здаюся...

Будую стодолу. Пішли внутрішні роботи. Мушу завершити і привести у функціонування, інакше - який толк?

9. MARTINI

Я теж не здаюся, жду пакращення :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Свідки покращення :)))

• Смішно Смішно x 2
  11. avatarwin

цікаво від кого і коли ви усі чекаєте покращання?

• Тупо Тупо x 1
  12. Saut

Saut Цинічна Бендера

Глянув результати. Лідируючі 400-800 баксів. Подивився дату створення -2008 рік. Якраз розгар "помаранчевої розрухи".
    Потім часи "кривавого бандитського режиму", з таким же резалтом.
    І бігато хто нили - як хрєново живеться.
    Зато зараз, афігенчик )) ("іронія"це про тих, кто завжди кричить - усе фігово)
    Хоча ті, хто активно вкладав гривню у долар у свій час, зараз на декілька десят тисяч уе може кілька років протянути навіть не працюючи.

13. Saut

Saut Цинічна Бендера

Так отож! Є дах над головою. Є що поїсти, випити. І це добре!
    Не дай боже як "там". А те що зараз, просто квіточки у зрівнянні з 90-ми, коли у лікарів, наприклад, платня була 30 доларів на місяць.

14. Saut

Saut Цинічна Бендера

Ті гроші найкраще вкладати у бакс. Це позавчорашнья порада щоправда. Хоча, бакс щє пригне, та пригне суттєво. Бо навіть з відпуском курсу, та новими табличками у банках - останні навіть по 24 не продають. Будуть нагріватися на вищому курсі.
    Навіть це добре. Бо у багатьох зп стоїть на місці, а декому навіть зрізають :)

15. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

йой... болісна тема...
    зп на очах все тане і тане разом з тим курсом... але то дурниці, молоді прорвуться! питання тільки як пенсіонерам і малозабезпеченим на той мізер зараз прожити?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Куди вони прорвуться цікаво. З такими справами і безвізовий режим нікому не здався. Раніше наші самий бюджетний сегмент займали в поїздках, тепер і з бюджетного випали.

• Тупо Тупо x 1
  17. dimalozz

dimalozz Member

• Смішно Смішно x 2
  18. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

прорвуться в завтрашній день, нікуди не дінуться! я ще добре памятаю лихі 90-ті, коли м"ясо на обід бувало раз в місяць.. соєві котлетки - хіт сезону))))

а от з пенсією 1200 грн дехто і голодати може зараз...

19. Goldstein

Goldstein Егоїстка

О, з теперішнім курсом долара в мене зп менше 200 доларів :) Але нічого, ми знали й гірші часи, як згадаю своє дитинство :facepalm:. Головне, щоб в країні настав мир і ми почали рухатись в правильному руслі :good:
    Теж тепер перейшла в легкий режим економії, відмовилась від абонементу на фітнес, роблю зрадяку вдома :dance3: Книжки не купляю, маю читачку :)
    Згідна з Мартіні, гроші тепер треба в щось вкладати, бо обезцінюються на очах ;)

20. avatarwin

--

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)