Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Radzik

Radzik Особистий консультант

Правильно, і рано чи пізно ця нерівновага вирівняється - обвалом гривні! о_О
    Тому що у нас гривню тримають до кінця, а потім, коли вже не в змозі її утримувати (+навалу імпорту), гривня швидко знецінюється.

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Ви в якій країні живете? Влада ніколи не обрубає сук, на якому сама сидить!

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Здалобися, Мартіні, обнулити опитування і провести його ще раз. Ще й вдосконалити. Щоби результат був прив"язаний до доллярса.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто суків багато....

4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Ви в долярах отримуєте? Я бартером беру за осіменіння.:) мені як тому токарю. А ви будете пити якщо горілка буде по 50 гривень ? Буду! А як по 150? Буду ! А як по 500 грн за плящку?!?! Теж буду! Як ????? у вас же зарплата 1500 !!!!! Ну он бачиш ту запчастину? Ну...???? Так от її ціна пляшка:) . так ів мене:)

5. VasMT

А в моєї мами не так. І в мене не так.Не всім так фартить...
    А немовлят потім куди? На органи чи в країни третього світу?

• Інформативно Інформативно x 1
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Червень 2008, скільки тоді був доляр? 5 грн?

7. VasMT

8. MARTINI

округлив до 5
    голос можна змінити

9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А чому в голосуванні немає таких пунктів, як нічого не заробляю, або інший варіант?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене на той сезон грандіозні плани, думаю цілком реально вийти на прибуток в кілька міліонів, особливо якщо інфляція і далі буде так активно допомагати :)))

• Смішно Смішно x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нашо тобі гроші? Бульба є, буряк, морква є. Консервації на штири роки. Продав бульбу, консервацію, купив бендзини, все.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

150 доляриев (и видимо не предел) ... при кровавом режЫме было 410 ...

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от над цим я досить серйозно задумуюсь...В тому розумінні щоб скоротити витрати до мінімума, як ти ви резонно підмітили їжу краще споживати власного виробництва, (і безкоштовно, і в рази вища якість і найсвіжіше), було б добре завести ще електромобіль (бажано бус) і перейти на іншу систему опалення, і можна мати всі кризи в сраці :))).

Для повної гарантії класно було б організувати кропо-петрушко трафік в ЄС (Польщу) але наразі то малореально :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

І ще про гроші, ще минулого року я так і думав, що гроші потрібні тільки для задоволення своїх побутових потреб, цього ж року прийшов до думки що гроші потрібні для того щоб їх інвестувати в те що хочеш в світі змінити...

Наприклад організувати виробництво розвідувальних безпілотників, чи переробку органічних відходів в компост, чи організувати виробництво мінібудинків типу "tiny house"

Коротше гроші потрібні як не крути :pardon:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. VasMT

Оп-па... У меня пенсія при бандитській владі була майже 400 долларсів.

17. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тема не про пенсії, а про те скільки хто заробляє.
    В долларах зараз всі пенсіонери одинаково втрачають, чи то військові, чи звичайні пенсяри.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как будто это что-то меняет ... можно бесконечно теревенеть про солидарность и бла-бла, но болеет, умирает, и зарабатывает, каждый - индивидуально, какая радость мне от того что я в финансовую жж-пу погружаюсь не один а в составе всей страны ? и не привели ли нас идеолизмы снова в анусай? (не как бы и ежу понятно что привели, но стоило оно того ?????????? )

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви пишете так, ніби Ви не знали, що буде ця дупа.
    Я думаю, що знали, але не могли собі уявити як то буде виглядати.
    Ще й "дружня країна" робить все, щоб в нас була ще гірша дупа.

20. MARTINI

От айтішніки зараз в шоколаді, там зарплати переважно на бакс зав"язані, хоч і видаються в гривні. Відтак, вони всі зараз тусуються на валютних біржах (на форумах, соцмережах) і скуповують валюту.

В мене зараз режим жорсткої економії. Доходи впали не лише в долларовому еквіваленті, але й в гривнях. Платоспроможність клієнтів різко впала. Ціни на послуги при тому в мене в гривні як були, так і залишилися, бо розумію, якщо зараз підняти, то доведеться взагалі лапу смоктати. Тобто те, що я робив рік тому за 250 доларів, зараз роблю за 100, при тому ще й в два рази рідше.

Так що тема про хату ставиться на паузу на невизначений термін :)

Ну, але шо... Прорвалися з 90-х, прорвемося і зараз!

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)