Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Користуються, але тільки деякі перевізники. Точно знаю, що "Орлан-Транс" користується, ну і деякі інші крупні компанії. Наша фірма, на час моєї роботи не використовувала, але зараз, по-моєму, також ввели...
    На рахунок жінок-далекобійників - не чув про таких (хоча не виключено що такі Є)... А у вас?
    ...а от жінки-таксисти, явище у нас досить поширене...

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

...десь бачив статистику що коло 5,5% від всіх тракерів Канади і США.
    Немає певно такої компанії щоб там не було жінки тракдрайвера.
    Коли я ходив на курси (1997р) , то в нас в групі (18 чи 20 чоловік) було кілька дівчат.Одна з них була , ну як моделька ....то ми деколи між собою переглядалися і пожимали плечима - мол , чого ти сюда прийшла?
    А от таксиситів жінок я тут не бачив .Є жінки шофери автобусів , грейдерів , ...поліцаї , пожежники.... а таксистів ніби не нає.Тай і не дуже безпечно.... час від часу мелькають повідомлення в газетах про різні нічні трафунки.
    В багатьох великих містах шофер переділений від салону грубим куленепробивним склом , може заблокувати двері і ззовні є жовка лампочка на радіаторі.В разі коли вона горить , значить щось в салоні не впорядку.І в нічні часи деколи таксист хочуте гроші наперед , а потім він дасть здачу , коли приїде.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є у нас фірма, яка будує кабельні лінії зв"язку та лінійні споруди (між містами, по всій Україні).
    Кожний технологічний автомобіль (здебільшого це Пежо Партнер) обладнаний GPS/GSM "маячком".

У Києві диспетчер спостерігає на трьох величезних плазмових екранах - хто де.
    Коментує: Чернігівчани явно рибу ловлять. Вже 3 години.
    Харків"яни у межах міста їдуть на південь 80 км/год...

Технік може взяти ручний пристрій і постоявши з ним 10 хвилин, точно "наносить" на електронну мапу (котра у Києві) місце пошкодження кабеля, наприклад. Або за командою диспетчера йде до "точки з координатами" і розкопує кабель.

Там вже ніхто не збреше - типу "затримуюсь на об'єкті" або на автосервісі. 'Око Києва' усе фіксує. :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Patrick

Я знаю , Борисе , про це.....
    Переваг з цим "маяком" є достатньо....економія пального до 20% (так кажуть) , контроль швидкості шоферів (штрафи за перевищення швидкості платить компанія) , холостий хід мотору ....трак/машину можна заводити з мобілки , набравши відповідний #телефону.
    Особливо це добре тут в Канаді , коли зранку зимою може бути і - 40С...а так ще вдома набрав # телефону , поки доїхав до роботи , то трак вже прогрівся.(для секюріті - будь яке натискання педалів , без попередньо вставленого ключа - глушить машину)
    А тепер ще коли нова система logostics , яка впроваджена на багатьох складах і GPS/GSM працюють разом.Коли трак підїзжає під загрузку на бортовий комп поступає інформація під який док підїзжату. А на деяких складах є по 42-45 доків-дверей.Між #1 і 45 відстань може бути 600-700 метрів.
    Це набагато скорочую час загрузки/чекання і уникає лишню метушню , коли шофер бігає по складі шукає менеджера/диспечера шипінгу (відправки) , щоб той сказав йому де підїзжати.

5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Мене два рази підвозили в NY жінки, одна була росіянка.
    Буває що на траках їздять чоловік і жінка, таке "життя на колесах".:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Patrick

Звичайно,звичайно ....я абсолютно не заперечую наявнісь сотні- другої жінок таксистів в 9млн. NYC.
    ... а російськомовні... , то Ви знаєте що російською мовою в цьому місті нікого не здивуєш ( як і будь-якою іншою).Її чути всюди, де би ви не пішли - в сабвеї , на вулиці ....еtc. Навіть між чорними і латинос від 96 street i вище - Гарлемі і Півд.Бронксі.

7. Стипендія 630 грн з копійками.

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мда-а-а-а... 20 - 21 рубєль в день о_О !!!
    Пять рубасів на транспорт, 7-10 сигарети, 10 кава... Упс, перебор...

10. Так у мене ще батьки є.

11. VasMT

А вони у Вас, Рыбка, на батарейках? :mocking:

12.  
  13. VasMT

14. VangelaMykola

VangelaMykola Member

Cкільки Ви найбільше заробляли за день?

В мене був один день, коли я заробив 1000 грн. Покащо це рекорд.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тему можна ще назвати"Давайте хвастатись":)

16. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

В мене буває і 2 тис в день, а буває і 2 тижні без копійки. Тема дійсно дивна. Тут все залежить від специфіки роботи.

17. thinkers

thinkers Well-Known Member

а скільки проср...в за день тоже тут писати?

• Подобається Подобається x 6
  18. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Має залежність від того кіко заробив. Понадпланові заробітки дуже безболісно прос...ся.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

VangelaMykola, а ви часом не з податкових органів? Лице знайоме і посмішка з аватора досить далекоглядна.....

• Подобається Подобається x 8
  20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

нє. Краще написати де зберігаєте... і де ключ від сейфу :)))

а де твій аватар? :)