Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Speedo78, я живу в Канаді , тут дещо інші правила іміграції ніж до США.
    Щодо Driver License , то щоб здобути категорію AZ (трак з 50' трейлер з повітряними гальмами) , то спочатку треба мати категорію "G" (загальну) , тоді піти до школи .Щоб дістати категорію "G" , треба дістати "G2" , здавши теорію і практику.
    Обяви про школи є в кожній газеті.Також в великих містах , Торонто наприклад, є школи на польській/російській/українській мовах.Після школи є екзамен з двох частин теорія і практика .Екзамен приймає представник з міністерства транспортації, так що англійську треба принаймі розуміти.(Слухати лекції/ тренування можна на любій мові).
    Основні вимоги - це середня освіта , 21 рік і старше , тест на вживання наркотиків , справка з поліції по "чисті"права по категорії "G".
    Деякі школи помогають з працевлаштуванням.
    Канадські права категорії AZ дійсні в США , а американські в Канаді без перездачі.
    На цистерну треба мати ще додатковий невеликий курс (додаток до прав).

• Подобається Подобається x 6
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Прикольно.
    ВАШ наёмник убивает МОЕГО СЫНА.
    А я видношення не маю??????

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну, типу як у нас "АДР"...

З англійською все гуд і з французькою також (працював колись у Франції):)
    Ясно, коротче, треба шукати в неті, може й пощастить ;)

4. Speedo78

Полковник Найманці були у всі часи і у всіх народів, наші найманці, думаю, воюють як за Росію, так і за Чечню, так і за Ірак, коротше, де платять, там і воюють. Робота в них така - убивати. А "чесати всіх під одну гребінку", думаю, трохи неправильно... Я, наприклад, сам українець, але знаю як чудових людей серед росіян, так і відвертих "сволочей" серед співвітчизників. Так що тут питання таке... Тим більше тема - не про національну нетерпимість...

• Подобається Подобається x 7
  5. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

А почитаешь посты в салуне - справжний патриот. Впрочем, как обычно. Тогда действительно, лучше в Гамерику, все патриоты давно уже там. А в России Вам неуютно будет как-то.:)

6. Speedo78

Karbofos А що, якщо людина їде офіційно працювати, бо її не влаштовує з/п вдома, а знаходить хорошу роботу за кордоном, то що вона вже відразу "предатель", бо нехоче жити вдома і "на бобах" сидіти "як всі"??? Цікава у вас логіка...

• Подобається Подобається x 6
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Вы толковый парень.
    Уважуха Вам!

• Подобається Подобається x 2
  8. Speedo78

Полковник Взаємно! А якщо деякі погляди і не співпадають, то... приємно вести дискусії з розумними людьми ;)

А взагалі, по темі, офіційно найбільші зарплати не Америці не в Росії, навіть не в Скандинавії, а в Швейцарії і Люсембурзіі!

• Подобається Подобається x 1
  9. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Интересная логика, это "вдома=на бобах". Поработать одно, так приживаются же, потом и калачом не выманишь.:)

10. Полковник

Полковник миється в бані

Прошу Вас не обижать Пана Педро, который мешкает в Австралии.

11. Максим

Максим Well-Known Member

Важко сказати - ніхто цих людей "виманювати калачом" поки що не пробував.

• Подобається Подобається x 4
  12. Speedo78

Максим 100%!!! У всякому разі я також не чув такого...
    Полковник о_О Та я тут нікого, по-моєму не обіжаю... Принаймі стараюся ;)

13. Полковник

Полковник миється в бані

Я ведь УЖЕ сказал, что Вы МОЛОДЕЦ!
    Ладно, повторю - Вы МОЛОДЕЦ!

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Деякі люди на ЛФ вважають, що їхати за грошима в Росію не можна... :pardon:

ОФФ: Спідо78, а яку людину ви будете вважати патріотом? Що їй треба робити? Хвилюватися за Україну?

15. Полковник

Полковник миється в бані

Уехать в Америку, Канаду или в Австралию.
    НО!!!!!
    Только не в Россию!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

То в вас просто брак інформації, наших громадян у вас на роботах більше ніж достатньо, і ніхто їх тут не таврує та не каструє.
    Але проповідувати тут що то Путіна заслуга що ви в Москві маєте непогані заробітки, думаю як мінімум не коректно, то не є ні заслуга Путіна, так як у нас не заслуга Кучми чи кого б то не було, то система в нас така, яка склалась в наслідок багатьох обставин.

• Подобається Подобається x 8
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Виноват.
    Заслуга Медведева.

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Та все було б нормально, якби індуси були, як ті китайці...Але китайці ще хоч більш-менш розумні та працьовиті, а індусів треба вчити копі-пейст коду робити...А ще ця їхня "здатність" уходити в Нірвану, звідки їх днями можна не докликатися, коли щось термінове. А про вимову їхню я взагалі мовчу:cesored:

19. Максим

Максим Well-Known Member

От-от, це найгірше. А в деяких ця нірвана вічна, таке враження.

• Подобається Подобається x 3
  20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Хотів запитатися як Вам ці траки? На європейських траках я не їздив , тому питаюся як вони.
    Про "Івеко" я чув не дуже добрі відклики.
    Чи популярні на Україні американського типу "мордаті"(з мотором на переді) траки , чи більшість шоферів любить схований мотор під кабіною?
    ....тут найбільше популярні Кенворт ( Рено) і Фрейдлайнер (Мерседес).
    Напрестижніший , найдорожчий і рахується найкращий - Петербілт.
    Вольво ( Форд) - ееее....є ОК , коли новий.Коли старий - то не встигаєш ремонтувати.
    На випуск "дальних" траків переключилася ф-ма "Інтернешенал" , яка більше спеціалізується на сіті -траках.
    нова їхня модель International "Lonestar" виглядає супер.

Ну і добре що Ви маєте.Радий за Вас, значить Вам нікуда їхати не треба.
    Бо ДУЖЕ багато громадян Вашої держави і 1/10 з цього не мають і як показують по ТБ "глубинку" , то як би не мобільні телефони , то картина нагадувала би часи Гоголя.
    А я поїхав і абсолютно не жалію , тут мій другий дім , тут моя сімя і я люблю цю державу.І як треба буде захищати , то піду захищати.

Останнє редагування: 4 кві 2009
    • Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)