Скільки ви заробляєте?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Stepan_Bandera, 26 чер 2008.

?

Скільки Ви заробляєте в середньому на місяць (грн)

1. Менше 200 $

48 голосів
    18,5%
  2. 200 - 400 $

59 голосів
    22,7%
  3. 400 - 800 $

67 голосів
    25,8%
  4. 800 - 1200 $

37 голосів
    14,2%
  5. 1200 - 2000 $

17 голосів
    6,5%
  6. 2000 - 4000 $

17 голосів
    6,5%
  7. Бліьше 4000 $

15 голосів
    5,8%
  1. Максим

Максим Well-Known Member

Таки-так, в дечому є переваги. Робочий тиждень не у всіх країнах 35 годин, є і 40, але тих годин дотримуються. Відпустки теж як де, але менше 25 робочих днів на рік, здається, немає. Але це при тому, що дійсно є всякі вихідні, добрі роботодавці докидають пару днів від себе до того, що положено по закону, плюс за тим-таки законом дні додаються з віком і за всяку шкідливу, стресову роботу і т.п. Взагалі, найпоблажливіше до найманих працівників французьке трудове законодавство. Але зате в нас навантаження зі всяких відрахувань і податків здебільшого вище, ніж в США - соціялізьм як-не-як... ;)

• Подобається Подобається x 5
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Koza-Dereza ги, а я думав там як в Європі... ну, значить помилявся...
    Але так як взяти, наприклад дивився, що водій-далекобійник в США має 70000 долларів в рік, ну нехай там бухгалтер скітьки - не знаю, приблизно так само... то можна і виходити, попрацювати троха (роки 3-5) по "Грін карді", не брати там будинок в кредит (а просто піти на квартиру), заробити, купити, скажем, тут квартиру за 60000, машину - за 15 000, ще 30 000 дольців в банк під процети, піти на якусь державну роботу (папірчики перевертати) і можна жити;-). Але це все було до кризи. Тепер нашим банкам неможна довіряти. І взагалі, я думаю ту кризу замутила якась масонська ложа! В цілому світі!!!:) Подивилися, що людям стало жити "троха легше" (по відпочинках різних там, машини непогані покупляли, квартири в кредит взяли), а ну ми їм "уріжемо", хай погорбатяться на нас, нема чого!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Знаєте, а мені здається, що не така вже й д...а в Україні. Принаймні, наш народ дійсно вміє виживати за будь-який умов. Так, як настали скрутні часи, всі одразу закопалися в нірки, в чоловіка зникли замовники (він 1С займається)...але пройшов місяць-півтора, яка б д...а не була, а бухгалтерію вести треба, почали знов дзвонити, давайте працювати, гроші будуть...
    Можливо, то мені так легко казати зі своєї колокольні, бо працюю в американській компанії...з/п в у.о. і то непогана, як для Львова тим паче...Але у нас цікава ситуація: з приходом кризи в Штатах в компанії позвільняли більше 500 (!) чоловік, причому не якихось там пєшок, а менеджерів вищих ланок...до біса розумних людей, які мали великі з/п...а їхню роботу перекинули в Індію та Україну, тобто індуси і ми виявилися у виграшному становищі: в нас не те що жодної людини не звільнили і з/п не урізали, а навпаки активно набирають, бо тут робоча сила дешевше.
    І мені реально була шкода тих американських менеджерів, бо серед них були дуже хороші і близькі мені люди, з якими мені в кайф було працювати, а тепер я з тими клятими індусами мушу всі питання рішати (якщо є хтось з програмерського середовища, той зрозуміє...).

• Подобається Подобається x 9
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

хi хi хi нiколи не думала що таке почую вiд когось хто НЕ в США! Я думала що це тiльки тутейша проблема. :y:

• Подобається Подобається x 7
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Speedo78,
    aле ще тому водію треба десь жити між поїздками, їсти, треба свою машину щоб десь поїхати, податки заплатити, іноді до лікаря звернутись і тд. Ну, то скільки років треба працювати щоб квартиру, машину і тд?

• Подобається Подобається x 7
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

:))):))):)))

...заробляють і $100К .....АЛЕ щоб заробляти такі гроші , треба перед тим років так з 2 лайна поїсти , потім ще з 3 роки йде лайно перемішане з медом...ну і чистий мед починається десь так після 5ти років.Коли ви в компанії маєте сеньйориті , маєте новий трак ,або купили свій і вибираєте сам собі маршрути - туди поїду , а туди ні....

Чоловіче добрий , я був тракдрайвером.Я пересік Канаду від Атлантики до Тихого і назад і США від канадського Ванкуверу до мексиканського штату Дуренґо.
    Перший рік це був ад.В мене було старий трак "Вольво" , який постійно ломався. Рейс який мав бути 2-3 днів виходив мені 5 і більше.І коли приходилося діставати зарплату , то .... днів в дорозі був багато , а проїзжених милів там був "гулькін хер" і такий самий "гулькін хер" в долярах я діставав в день зарплати. Деколи аж сльози на очі наверталися.
    Потім людина дістає досвід , на тракстопах розмовляє з такими самими тракерами як сам....дізнається де краще , де гірше....
    Пропрацював я тракером трохи більше року , під кінець я дістав майже новий "Фрейдлайнер"( в Європі це Мерседес) і життя ніби почало поправлятися.Але прийшли мої папери з легалізації мого диплому і я залишив трак ....потім ще трохи пропацював на сіті трак (по місту) .Там була зарплата по -годинна , а потім і взагалі залишив.Почав працювати по спеціальності.
    Зараз час від часу на своїй роботі коли треба щось перевезти то їзджу траком.
    Найбільша зарплата в тракдрайверів ( і найнебезпечніша) ті що тягають цистерни з горючими матеріалами.

• Подобається Подобається x 11
  7. Полковник

Полковник миється в бані

И сколько получается?

8. Patrick

....коли працювати самому на себе.Тобто - обслуга/ремонт трака і солярка за свій рахунок , то можна заробити (знаючи "рибні місця") і $170-190К.З цієї суми треба заплатити податки і мейтененс/пальне.
    Для прикладу - зміна масла в моторі - $200.Заправити трак -$670-$700.
    Розцінки (приблизні) за звичайний груз - 65-72 центи за МИЛЮ ( не кілометер).За danger- flammable (огнеопасний) - 95 ц/миля.

• Подобається Подобається x 6
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Это за день?

10. Patrick

Це за рік $170 000 - $190 000.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Тоже не хреново.
    Я и в России-Матушке такие бабки имею, даже больше.
    Зачем уезжать?

• Подобається Подобається x 1
  12. Максим

Максим Well-Known Member

Це світова проблема, щоб не казати криза :) Мені ще пощастило, натрафив на цілком пристійних, принаймні розмовляти з ними можна нормально. ;) Нічого не вдієш, їх вже майже як китайців, скоро мільярд буде...

• Подобається Подобається x 5
  13. Speedo78

Patrick Ну у вас хоть з перспективою, а в нас постійно лайно їж, а останнім часом і на міжнародних перевезеннях. Що з того, що я мав відносно нові тягачі "вольво" "івеко" (2001 рік). Як не викрутишся - не заробиш! А з початком кризи, взагалі перебиваюся тимчасовими заробітками...:sad:
    Коротче, націлився я все-таки на Гамерику. Може підкажете цікаві сайти по пропозиціях для далекобійників і чи реально поїхаити без "Грін карди", (відкрити якусь робочу візу, якщо вийде домовитися з роботодавцем) ?
    Що там і коли потрібно прездавати по їхній "driver`s license"???
    Полковник В Росії такі гроші (спеціалісту чи інженеру) можна заробляти на Півночі (Новий Уренгой, Ноябрськ і т.п.), ну і взагалі залежить від того ким і де ви працюєте. Олігархи, напевно і в Україні мають більше, тільки-от яким шляхом... тут слово "заробляють" часом не доречне :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Почему не в Россию?
    У нас есть Путин.
    Он Вам поможет.
    Однозначно.

• Подобається Подобається x 2
  15. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

"Одназначно" - це не Путін :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Прелестно.
    Вы мне объясняете, а я их получаю.
    Никак понять ментальность Вашу не могу.

17. Speedo78

Полковник на Росію нема виходів, хіба допоможете ;)

• Подобається Подобається x 1
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Чем смогу, конечно, помогу...
    Но золотых гор обещать не могу.
    Сейчас в России не очень к громадянам Украины.
    Люди помнят наёмников в Чечне и Осетии.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ошибаетесь. Оператору на месторождении (ваш инженер)в Лукойле платят порядка 50000 р. в месяц.

20. Speedo78

Полковник Не розумію яке відношення маєють найомники (солдати удачі), які воюють за тих хто їм більше заплатить, до простого обивателя (який навіть, можливо, у армії не служив) ???? :wacko:
    Понятно... расова і національна нетерпимість... живете поняттями 19-20 го століття. А от на Заході ніхто не дивиться чи ти негр, чи ти єврей, чи українець, чи араб, "главное чтобы челоек и работник был хороший". :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)