а вони вам віднімають? неоплачена сума не йде в борг? дозволено? я такого не чула, що можна не платити в пенсійний фонд. Просвітіть, будь-ласка, які норми це дозволяють?
А якщо я подам в суд? В мене на руках угода, заява на ремонт (ще не було ) і рахунки за 20 років без заборгованостей . (плюс адвокат) Ви знаєте, що в нашій державі прийняли закон (вже давно), що угода стоїть вище ніж конституція? (Це не прикол, це факт.) ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ---------- Стаєте приватним підприємцем і не платите в пенсійний фонд. Тепер це розділили (податок і пенсійне страхування)
Ви мусите виконати угоду. Якщо ви відмовитеся вас притягнуть до суду і покарають. Якщо угода протизаконна ви однак мусите виконати угоду і можливо потім відповісти за це перед судом за протиправні дії...
якщо угода не відповідає закону, а особливо конституції, я не повинна її виконувати. Я подам в суд, щоб таку угоду визнали недійсною
Свято, не кажіть дурниць. Якщо договір суперечить законодавству, він вважається недійсним і ніяких правових наслідків у сторін не виникає.
Хороший превентивний хід. ---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- То коли прийняли це цивільний кодекс? ---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- Йой, то ті поправки прийняли минулого року Стаття 203. Загальні вимоги, додержання яких є необхідним для чинності правочину 1. Зміст правочину не може суперечити цьому Кодексу, іншим актам цивільного законодавства, а також інтересам держави і суспільства, його моральним засадам. { Частина перша статті 203 в редакції Закону N 2756-VI ( 2756-17 ) від 02.12.2010 } Не знав