Скільки треба заробляти?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Руда Кішка, 20 лис 2007.

1. Дивлячись на що.

2. Nameless

Nameless миється в бані

цікаво. і на що наприклад нижчі?
    в Чехії буханка хлібу коштує долар)
    правда пиво там коштує приблизно так само як в нас, але в 100 разів смачніше. для прикладу розливне "Козел" в господі в Таборі коштує 20 корун(приблизно долар). Розливне "львівське" в кафе в Львові коштує 8-10 гривень.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Немає межі, скільки треба заробляти. Апетити зростають пропорційно росту заробітку. :)))
    Наприклад, італійська кава, яка в наших супермаркетах коштує 60 грн., в самій Італії 2 євро.
    Ну то один з прикладів. А взагалі, коли до мене минулого літа приїхала свекруха і ми з нею пройшлись по магазинах (наприклад, Антошка, бо вона хотіла малій подарунків накупити, а я зазвичай дитячі речі беру в Антошці), то була троха шокована. :) Ціни такі самі, от тільки люди в нас заробляють значно менше.

• Подобається Подобається x 3
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Майже на все :)

• Подобається Подобається x 1
  5. night

night Well-Known Member

Якщо порівняти ціни і заробітки з Європою то пропоную простий приклад. Беремо зарплату українця 1500 грн і зарплату європейця 1500 євро ( на 10 не множимо). Звичайна блуза коштує в Європі 20 евро. В Україні 300 грн. Рахуйте скільки може купити наша людина на свою зарплату і скільки європейська.Другий приклад з сфери розваг. Квиток в кіно коштує 10 євро в нас 30 грн. (в столиці значно вище)... Така арифметика підходить майже до всіх сфер життя.

• Подобається Подобається x 4
  6. Персі

А де то в нас квитки в кіно по 30 грн? 60 - 70 ... Хіба на ранкові сеанси може дешевше ... А що робити тим, хто, як я, любить ходити в кіно по ночах? ))

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя....:scratch_one-s_head:
    Може не ходити в кіно по ночах?:sorry:

8. Персі

А коли ходити? В будні дні автоматично вечірній сеанс виходить, бо робота. У вихідні хочеться поспати трохи, поки по хаті потопчешся, вихідний все - таки, поки зберешся, от і знов вже вечірній сеанс. :))) У мене так виходить.
    Ну і потім, вечірній сеанс, він якийсь романтичніший. )) Нехай уже я переплачу. :)

9. Romko

Дилемма...
    Мдя....:scratch_one-s_head:
    О..:good:
    Може скоротити час збирання?:nea:
    Глядиш...і на ранковий сеанс попадете...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  10. Персі

Йой, то для мене дуже проблемне питання. Я і стараюсь, так і не виходить. Хожу, чоловіка нервую, )) і не тільки його. Пунктуальність не входить в число моїх чеснот. :pardon: Я не вмію планувати час. Тобто, я його планую, але в результаті якось так виходить, що часу, якого я запланувала на виконання певного завдання, виявляється замало. Така от бідося. :scratch_one-s_head: І хто взагалі той час придумав? В ідеалі мала б бути вічність. :)))

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А шо сі збирати??? Тамка темно, нє? Хто вздрит в якій кошулі та пані?

12. Персі

Сама пані...

13. Romko

О..колись на вечірній сенс сі ходило...тойво...:blush:
    Ну не на кІно,карочє...:nea:
    О...а кошуля...:scratch_one-s_head:
    А нашо?:dntknw:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та так... І кошуля, і фрезура... Одне тіко - варги потІм отакі, здоровезні... І в гачох ... гм, не сухо...

• Подобається Подобається x 2
  15. Персі

Ну для тойво, по - перше, можна знайти і зручніше місце, а по - друге, від фільму ще залежить... Деякі бувають і такі, що дійсно краще вже тойво :) Тому то я і віддаю перевагу вечірнім сеансам. :)))
    А на рахунок "зібратись", то це поняття значно ширше, ніж просто одягти на себе якийсь одяг. :)))

Останнє редагування: 17 кві 2010
  16. Щось ви тільки про кіно та про їжу. А більше нічого людині не треба? :)))

17. Romko

А шо ще?:nea:
    "Хлєба і зрєліщ"...у всі віки...:dntknw:

18. Ідіть і зріть дальше.

19. Romko

Обов"язково....:sorry:
    Як тільки розгребусь зі своїм,зразу в кіно...на нічний сеанс....:preved:
    Ага...в якомусь лаху....:scratch_one-s_head:

20.  
а де твій аватар? :)