Скільки треба заробляти?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Руда Кішка, 20 лис 2007.

1. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Відповідь: Скільки треба заробляти?

То в нас тільки два таких сильних аллергени (критичних, скажім так). Є ще від яких страшенно чухається і роздирається (гречка, морква, чорниці і ще всяке), але то не так страшно

2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Хочу попросити у вас вибачення за няню! Спочатку обурювалась навіщо вам викидати такі гроші на няню,а тепер визнаю свою помилку і дуже вам співчуваю! Ви б одразу написали про це! А то я думала шо ви сидете в дома і шей гроші на няньку витрачаєте! А тепер ситуація більш зрозуміла!

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

я щоденно ходжу по тих же вулицях, що й ви. І бачу те саме, що й ви ;) можливо, вам то в око не кидається - а я таки дещо зауважую ;)
    То ж не москалі з комуняками вам в брамах вбиральні влаштовують?
    І не москалі з комуняками вам на вулицях смітять? особливо - лушпиння від соняшника ;) - то поема!
    А ця любов до тварин! Сучасні псиска такі купи на хідниках кладуть, що і не всякий хлоп подужає так накласти!
    ==
    Якщо вам не до вподоби гумор Волошина - що поробиш? він таки частково правду написав!
    тому й кажу - галичанина навіть ганьбити не треба - достатньо приїхати і подивитися ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Але ж не всі галичани однакові!!! Навіщо ображати всіх!
    Наприклад я ніколи нічого на вулиці не викидаю, лише смітник, немає несу додому!
    Я взагалі його не їм, навіть в дома!!! Зубки бережу! Походи до стоматолога зараз такі дорогі!
    А тварин в дома не маю! Навіть якшо доця попросить, до заведемо якогось хом'ячка або попугайчика,а в ідеалі рибок! Думаю вони великих купок робити не будуть!!!
    Ну тут я взагалі мовчу! No coment...

Такшо дуже вас прошу не говоріть про всіх........

5. Руда Кішка

Тю. От найшли чим перейматися :) Мені навіть в голову не прийшло образитися :)
    Просто нагоди не біло написати, що я працюю. Але ніде не було й що я вдома сиджу. А про няню згадала, коли про суп розповідала :) Так, непрацюючій мамі тримати няню можна тільки за умови пристійного фінансового стану сім'ї. Хоча в Києві мамі малюка (десь так віком до рочка), яка жаліється що "в неї вже дах їде від тої дитини, а чоловік ніц не допомагає, я все сама" і т.п. мало не найперша порада яка дадуть: "так візьміть няню, нехай вам допомагає" :) Так само як і найняти домогосподарку (для прибирання хати) також досить розповсюдженне явище. Жінка, яка витрачає на роботу багато часу і заробляє пристійні гроші може собі це дозволити.

6. bora

bora Well-Known Member

Ну, але у Львові за 100 долярів жіночка Вам і догляне за дитиною і поприбирає і вікна помиє,я вже мовчу про те, що тутешні няньки щодня готують їсти на всю сім"ю.

7. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ви знаєте в мене така малеча шо мені насправді дах деколи їде! Але якшо я хочу шось відкласти з грошей то няню ми точно не потягнемо! Тому я стараюсь все робити сама, і до всіх домашніх справ долучаю і донечку! Так набагато простіше і я встигаю все робити і вона не скучає! Наприклад, я прибираю її іграшки і даю по одній їй вона кладе її на місце,я працюю з пилососом, а вона переберає усі щіточки,які є в комплекті, колия мию посуду - вона бавиться каструльками, ну а їсти варити то взагалі одна радість, вона має свою посудку і плиточку і також шось виварює! Отак мусимо справлятись! Можливо коли віддам її у садочок, чи коли уже піде в школу, а я на роботу тоді задумаюсь над нянькою!!! А поки що стараюсь як можу! Ну і чоловік вечером допомає, тоді в мене є вільна годинка на шейпінг або на манікюр збігати!

• Подобається Подобається x 2
  8. Руда Кішка

Нарешті хоть хтось озвучив скільки коштує няня у Львові :)

9. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Я звичайно в тому ділі не ас, але мені здається шо то задешево! Ви це точно знаєте?

10. Руда Кішка

Я не пам'ятаю вже точно чи їхав у мене дах чи ні :) Хлопчик в мене з живчиків :crazy: Але доки я сиділа з ним мені навіть думка в голову не приходила взяти няню (тай фінанси тоді були такі що яка там няня), хоча ми самі в чужому місті і чоловік приходив як правило десь о 23.00.

Додано через 1 хвилину
    Мені також здається, що я таку ціну чула у Львові десь рік чи може навіть більше тому

11. bora

bora Well-Known Member

Точно знаю, що спеціалізовані агенства озвучують зооовсім інші суми- порядку 7 грн за годину. Але точно знаю і жінок які інакшої можливості заробити не мають, тому по знайомству працюють саме за такі гроші.

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

я не ображаю усіх - як кажуть мої опоненти на свій захист - словосполучення "всі галичани" - я не вживав ;)
    До того ж сам є галичанином ;)
    Але кільком дописувачам сатира "Галицький синопсис" (чи то цитати з того твору) сильно очі муляє - видно, добре таки їм пасує! - ото вони й ославлюють мене як галичаноненависника ;)

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

У Донецьку немає таких цін. То дуже дешево. Мінімум - то 10 грн. година і тільки доглянути за дитиною.

14. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

то мабуть не математична, а якась інша загадка - як люди в нас примудряються цілком нормально жити за ті гроші, якщо по чистих розрахунках, то неможливо
    а живуть сім’ї з таким доходом нормально все-таки
    і як так певно самі не знають, мало хто все так детально рахує, взагалі мало хто веде домашню бухгалтерію
    і воно не дивно: порахуєш сімейні прибутки і видатки - на пристойне життя не вистачає, а як просто живеш собі і не задумуєшся про ці розрахунки, то особливо недостатків не відчуваєш. фантастика ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. demetris

demetris Well-Known Member

Все воно так, а цього року таки добре інфляція вигризла кишеню, ні?

Дружина тільки тепер почала фвінанси записувати. до того потреби не було!

Я так прикидав собі в середньому, але точних розрахунків не вів.

В нас йде біля 300 грн. (зимою/літом +-50) на всі послуги (вода, тел. світло, житло (батьківське, але живемо самі), газ тощо) + 150 грн. за моб і нет. харчуваня тягне на всю 1000 грн., цяцьки-книжки дитні до 50 грн./міс. подарунки до 100 грн. лахи-шмаття то вже як піде (від 0 до 1000), лікарі - то хіба зуби, але залежить. потрохи благоустрій квартири (хата старенька, шпалери, ролети, на се одразу не йдем, п отрохи підлатаємо) десь теж до 300-500грн.

Решту - частину відкладаємо (***грн.) і на витрибеньки (100-200грн.) - кафе, кіно, косметика, журнали...

Додано через 1 хвилину
    Ще одне, десь чув, що хто витрачає більше 20% на харчування - той вже не належить до середнього класу...

16. Liona

Liona кавоманка зі стажем

та нє, то просто такі доходи, що 20% мізерно мало... і аж ніяк не вище середнього класу :sad:

17. Natalya

Natalya Well-Known Member

а хто менше, то до якого класу?

18. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

...то залежить не лише від величини доходу, а й від величини шлунка :D :D :D

Додано через 3 хвилини
    Руда Кішко, класний підпис :radist:
    (попередній аватар був кращий, імхо, і рудіший :) )

19. klen

klen Well-Known Member

Дуже цікава тема :)
    Я от подивилася ніби всі викладки вірні і все за розрахунками сходиться, але щось тут не так. Знаю сімю тато мама донька-підліток і бабця-пенсіонерка у яких сукупний дохід 2300 грн і живуть вони на ті гроші і харчуються і одяг купляють і донька в гуртки ходить і літом навідь на море їздили (квартиру що правда не знімають). Ще 1 сімья (чоловік жінка у декреті і 2 маленькі донечки ) якось примудряється жити на 600 доларів з яких 300 щомісяця платять по кредиту(квартиру купили у кредит).

• Подобається Подобається x 3
  20. Руда Кішка

В мене є досить прикладів сімей, де фактичний заробіток невисокий, але також можна сказати "живуть же нормально". А потім випливає, що мама-тато допомагають, трохи продуктами, трохи грошима, то те купили, то те. В мене дитина наїдає в день не менше ніж на 10 гривень. На цьому що можна зекономити? Ніяк.

Додано через 3 хвилини
    авторство не моє, сперто :)
    то тимчасово був аватар. Він передавав стан душі (тобто шлунку :) ), сильно їсти хотілося :)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)