Скільки треба заробляти?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Руда Кішка, 20 лис 2007.

1. volk

volk Well-Known Member

Відповідь: Скільки треба заробляти?

Ну, розумієте... Державна структура. До дому- рукою подати. Колектив старий, кльовий, без такого колективу на оперативній не втримався-б. Ну і що, дурний я?
    Ще й 40ківник не за горами, не дуже про зміну роботи помрієш... Сємья, дєті...

• Подобається Подобається x 3
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

якраз має бути достатньо життєвого і професійного досвіду, щоб почати працювати на себе :)
    але то залежить від професії і від бажання
    головне від бажання, імхо :)

3. galickii moskal

galickii moskal Well-Known Member

Квартира дорогая. - 40-50 $ но в комунальных вы не посчитали отопление воду газ или оно включено в квартплату.
    Обед мужа в некоторых районах есть дешовые столовые в некоторых кафе можна принести с собой бутербродов котлет и т.д. а купить первое или гарнир.
    Одежда планета секонд хенд можна найти новые вещи. -10-15
    На мобильном и парикмахерской можна с экономить еще по 5$.

Но главное это то что остается 185*12=2220
    телевизор+машинка+мобильный= 500+500+100=1100
    фотоаппарат+комбайн+ноутбук= 200+250+500=950
    простой отдых 500
    остается 600-700 по 50 в месяц чтоб сходить в кафе и купить ребенку книжку хватит.

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Можна і не читати "гамериканські байки". Для того є функція "ігнор" на форумі. Раджу скористатися.

Нє, справжні українці ще живуть в Галичині, і на Буковинні, і на Поліссі, і на Поділлі, і в Слобожанщині. А от ті, хто їх ненавидить, то тільки всюди животіють, як не матеріально, то морально.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо для вас чиновник і бандюк(для мене то синоніми,лише перший при краватці)то є бізнесмени,то то я ліпше промовчу.
    Та то ви намагаєтесь тут всіх переконати,що Львів і львів’яни,то найгірші люди в Україні.Навіть москалі і комуністи стільки бруду не лиють.

• Подобається Подобається x 4
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Скільки ще дописів написати, щоб ви, afterstepе, повідмінусовували і тим свою жовч випустили? ;) Ви скажіть, я вам це задоволення допоможу досягнути! :)

Додано через 5 хвилин
    А що, крім львів"ян, в деяких гілках не можна писати? І взагалі, автор гілки мешкає в Києві. Для порівняння не можна приводити прикладів з інших регіонів, чи навіть країн? По-моєму, життя зараз всюди майже на однаковому рівні. Що по харчуванню, що по промтоварах.

• Подобається Подобається x 4
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Промтовари тут (США і Канада) дешевші і.. якісніші, мені здається.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это совершенно точно. Мы в конце 90-х родили двоих детей, жили на съемной квартире, не имея бабушек и дедушек рядом и муж приносил домой не больше 200$. Потом как-то начало устраиваться - взяли денег в долг, купили квартиру, я вышла на работу, наняла нянечку. Если Бог дает ребенка, он даст возможность его вырастить.
    И я тоже думаю, что детей нужно развивать. У нас каждый день занят - английский, музыка, гимнастика, театральная студия, моделирование. Все, конечно стоит денег. Но если мне хочется, чтобы ребенок занимался, я беру себе подработку, муж работает допоздна. Старший ребенок везде ходит сам. Как-то находится выход.
    Когда я думаю, что мне приносит счастье в этом мире, то никакая материальная вещь, никакое событие меня не радует настолько, насколько я счастлива своими детьми, их успехами, взрослением, каждодневными хлопотами.
    Когда у Вас появится второй ребеночек, Вы представить себе не сможете, как же Вы жили раньше без него.
    Заработать денег можно в любом возрасте, а ребеночка родить, увы, нет.

Это тоже точно!

Додано через 4 хвилини
    Конечно, найти фриланс в Киеве гораздо проще и это очень удачный вариант для мамочки с детьми.
    Удачи Вам.

• Подобається Подобається x 6
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я таки не зрозуміла. Або теж щось пропустила. Ви ж писали, що не працюєте. А Ви хіба того всього самі не можете робити? Хіба няня то зробить краще? Я няню наймала, як вчилася, або коли працювала вже, а діти ще малі були.

10. Forpost

Forpost Стоїк

та всьо вироблено в Китаї,або китайцями .Шо туть вогорити....

Додано через 1 хвилину
    так Ви праві ,все змінюється ще на більш гірше

11. lanka

lanka Well-Known Member

Я теж перейшла на більш оплачувану роботу, але ціни не забарилися і теж попідстрибували, тому з розрахунку на витрати виходить, що я заробляю те саме...

• Подобається Подобається x 2
  12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

навзаєм. Ви мене в ігнор - я вас.
    Бо надто ви кармоглот великий ;)

13. Forpost

Forpost Стоїк

о тре в статистику Форуму ввести. http://forum.lvivport.com/misc.php?do=cybstats Хто з"їв більше карми?

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Та я вас 10-ю дорогою обминаю і дописів ваших не паскуджу. Був тут колись один жовчний. Поки пів форуму печінки не з"їв - не забанили! :)

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Вперед! Пожалійтеся Мартіні!
    До речі - ви підзабули, як ви мітили мої дописи навесні?
    Так я си записую!
    ==
    Ви вже парканадцять років живете у іншому світі, і ваші твердження та поради щодо життя на Україні тут, на форумі - як мінімум недолугі.
    ==
    І ще одне - два дописи попереду -
    як воно відповідає вашому твердженню
    ==
    Зупиніться, перестаньте "заднім числом" "мітити" - і я направду обминатиму вас 10-ою дорогою. Як і робив - але ж вам заманулося на мене "понаскакувати"?

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Мартіні сам добре бачить, хто ви. Нащо йому ще жалітися? :) А про Вікторію ви надармо згадали. Її недавно мало не попросили з форуму після її з"явлення. Мене там і близько не було. Вона з Лілею зчепилася. :)
    Продовжуйте і далі записувати. Як нема кого вчепитися - перечитуйте! :)

Може ще й мені писати тут забороните? :) А ваші поради які були? Ви чого до жінок в розмову встрягли? Треба було щось долуге написати. :)

А то так відповідає, що будете мене висміювати, буду мітити, що мені то не подобається. ;)

А це я теж вчу українців в Україні як їм жити, що для вас то мій поганий допис? :)
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=173741&postcount=18

МАРТІНІ! Може мене забаните, бо я тут форум львівський паскуджу недолугими дописами? ;)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відсутність почуття гумору...то дуже-е-е тєжко...
    А,відносно плювання в галичан,то українофобам і комунякам варто у вас повчитися.

18. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Я працюю з 3-х років малого. Няню взяла тоді ж. До того сиділа сама з ним.
    Я ніде не писала, що не працюю. Мене немає вдома з 9.00 до 19.20.
    Мені краще віддавати половину заробітку няні і бути впевненій що моїй дитині нічого не загрожує. Наприклад зїджене тістечко з білковим кремом, про яке він просто з вигляду не може визначити, що то крем білковий. Через 3-5 хвилин після такого він почне задихатися :sad: Так само як і від половинки волоського горіха. Так, він знає як виглядає гречка і не буде їсти її, але чи є в страві яйця цього дитина ще не в стані визначити :sad:
    Окрім того в нас у школі немає групи продовженного, а він ще замалий щоб ходити зі школи додому самому. Та інші такі дрібні ньюанси.

19. Львiва

Львiва Well-Known Member

ОЛЯ!
    Можно я разряжу немножко обстановку. Поздравляю Вас, как жительницу США, с Днем Благодарения, с самым "старым" праздником Америки:clapping:

ЗЫ У меня двоюродный брат и его мама в сентябре 1996 года уехали тоже на ПМЖ в США из своего родного Санкт-Петербурга. Живут в 19-ти км. от Нью-Йорка. Его мама там даже уже вышла второй раз замуж за гражданина США, бывшего одессита. Вот такой вот тесный наш земной шарик оказывается:)

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Співчуваю. Сам алергетик. Правда не такий активний. Аль Львів - то направду не місто для алергетиків і асматиків. Надто вологе.

а де твій аватар? :)