Скільки треба заробляти?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Руда Кішка, 20 лис 2007.

1. volk

volk Well-Known Member

Відповідь: Скільки треба заробляти?

Хотів щось написати...
    Але - НЄ, настрій спортився :ninja:

• Подобається Подобається x 1
  2. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

вибачте, не хотіла вам псувати настрій:no:

Додано через 9 хвилин
    Агов, пане Шрек. Я там вище просила пояснити що все-таки на вашу думку не так в розрахунках і чому такі роздуми до добра не доведуть. Мені б дуже хотілося взнати відповідь. Може хоть в приват?

3. Ksani

Ksani Well-Known Member

а ми в дечому уже догналі і пєрєгналі. На олію, наприклад. А виробники збільшують на експорт.
    Бензин у нас теж на рівні світових.

4. Forpost

Forpost Стоїк

5. Руда Кішка

А то до кого було? І що мало означати?

Я підрахувала щоб відкласти $5 000 на рік, це в місяць треба відкладати по $416. Дохід $1090 мінус основні видатки $600 ($200+$250+$70+$80) і мінус $416 залишилось $74 в місяць. Ось я і пробувала зрозуміти як в ті $74 вкладалася ще купа трат.
    Якщо то до мене було...

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

кубіта пише про Гамерику.
    Адже всі справжні українці - жиють саме там.
    А ми - тут, у нас, на Україні.... І хоча в 95-му 5 чол. за 200 баксів тут, у нас, на Україні - може й можна було прогодувати, зате всі решта гамериканські байки - ну просто ні в тин, ні в ворота.
    Нагадаю, що десь у 1996 ввели гривню, курс до доларя був на старті 1,80, в середньому з/п - близько 250 грн (хоча бували й кращі - але ми говоримо не про талановитих умільців "крутитися" - а про середніх людей, що не страждають на клептоманію)

• Подобається Подобається x 5
  7. volk

volk Well-Known Member

Я щось теж не зрозумів, яким кінцем до мене у Львові стосуються ті баксові розкладки?

Додано через 2 хвилини
    Та власне, про наші "здобутки" і "покращення життя вже сьогодні" щось ніхто не пише. :shy: Чи це - американська вітка форуму?

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

А чому так...? Мені, наприклад, досить цікаво на рахунок Америки.
    Мій товариш, який вже 14 років в США, час від часу приїзджає додому. Цього року він був шокований цінами. Казав, що деякі кілька раз перевищують американські, при злиденній зарплаті. Дивувався, як ми виживаємо... . Що зробиш, таке життя. Я не осуджую нікого, що зараз в Америці. Хай їм Бог допомагає, а вони допоможуть своїм родинам тут, на Україні і так житимемо. Там Божа манна не падає і халява не проходить, всі пашуть, як папи Карли, відчуваючи морально-психологічний тиск від платежів за компослуги та все решта. Єдине, що плюс, що робиш і знаєш за що робиш... А тут, основна грошова маса сконцентрована в руках одиниць, які жирують і сміяться з "темної маси"...

• Подобається Подобається x 2
  9. Forpost

Forpost Стоїк

То у нас називається "доробитися".До чого викривлена суспільна мораль.І ці уроди нас ще навчають жити,і сміються з нас

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дуже то вже мені нагадує сентенцію мого покійнрго тестя",жи робота є іно на заводі або х полі.А всі решта зігнилі і людей дурять.І тоті,що за б’юрком(в офісі,напевно),і тоті "бізнесові" - всі дурять людей!"
    То ви теж вважаєте,що людина,яка має бізнес,днює і ночує на роботі(чим би не займалася) є "клептоманом"?

• Подобається Подобається x 5
  11. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

на рахунок роботи - так важко... але важко насамперед людям після 40 років, бо в нас існує страшна дискримінація при прийомі на роботу... шо є порушенням прав людини. Коли наприклад в оголешеннях пишуть: потрібні люди віком до 30 роківз 10 річним досвідом роботи... то я вам скажу - маразм ПОВНИЙ!

а молодим можна знайти роботу: просто є люди, які бояться змін і ризику- хочуть стабільності... а є такі, що не зупиняються на досягненому.
    а взагалі підприємницький хист має не більше 5% населення, і власна справа- то робота 24год на добу 7 днів в тиждень...

• Подобається Подобається x 7
  12. volk

volk Well-Known Member

Ну, але ж не можуть всі поголовно бути бізнесменами. При цьому є люди, які "днюють і ночують на роботі" з дурості своїх керівників. І заробляють не так вже й багато. Не всі є пофігістами, - 17 год стукнула - марш додому! А є ще й оперативні працівники, які не встигнуть додому дійти, а вже тре' на роботу йти чи дзвонити. І то мізерно оплачується - або день-два до відпустки, або якихось 100 грн на місяць додатково. Тож тесть Ваш правий. Якщо я організовую фірму, то в першу чергу думаю про бізнес і свою вигоду, а не про вигоду своїх працівників.

13. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

так само погоджуюсь...
    тут потрібно дивитись на те, що підприємця цікавить дохід!
    для того щоб протистояти наглій експлуатації, потрібні профсоюзи і організації по захисту прав найнятих працівників.

Це би означало ("доповідати") на свого шефа... шо деякі люди вважають неправильним, хоча я вважаю справедливим, якшо мої права порушують

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відносно тестя,тут питання специфічне...
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=158305&postcount=105
    Якщо "приватник" погано поводиться з працівниками,то в нього працювати не захочуть,відповідно в нього будуть втрати.А дурних в "приватників нема.

15. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Розумію, є такі проблеми. Хоча, якщо у вас немає брата чи сестри і квартира батьків не маленька, то жити окремо від батьків зовсім не обовязково, це вже просто барство якесь.:bazar: Поки діти малі допомога батьків буде не зайвою.:bazar:

Щось не можу тільки зрозуміти де ви мешкаєте, у Львові чи в Києві, бо то дві великі різниці.

16. Руда Кішка

то якщо батьки не проти :)

У Києві, батьки у Львові. Ми час від часу прокручуємо ситуацію повернутися до Львова жити, але виглядає на те, що це скоріш буде десь на пенсії. Початковий допис в темі був теоретично-практичного змісту, тобто це не 100% ситуація, в яку я протраплю в разі переїзду і Львів.

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Думаю за 1000 дол на місяць ві Львові спокійно можна прожити з 2 дітьми і навіть щось відкласти.

18. Руда Кішка

Ви бачили початкову розкладку дохід-витрати? Це на сім'ю з однією дитиною. І це без захцянок взагалі. Де в ній можна зекономити, щоб відкласти?

19. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Так, але ту 1000 ше треба у Львові пошукати...

Додано через 3 хвилини
    Я бачила! У Львові вам цього буде достатньо! Наша сім'я вкладається в 400$(але квартиру маємо свою),ше 200$ відкладаю!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)