Скільки треба заробляти?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Руда Кішка, 20 лис 2007.

1. night

night Well-Known Member

запропонуйте свій варіант :)

2. Зекономити на кіно і купити розумну книгу. А то вже скрізь одні отупляючі розваги, мода, телевізор і т. д. Дуже прикро, що багато людей думає тільки про гроші. Але ж одні тільки гроші розуму чи духовних якостей не додають.

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Мав би 1500-2000 американських гривників в місяць, був би більш-менш, задоволений. Хоча "нет предела совершенству"... ;)

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На даному етапі мого життя мене б влаштовувало 7-8 тис. грн на місяць...

• Подобається Подобається x 3
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну Ви зразу якісь дивні узагальнення робите. :) Хіба фільми всі підряд "отупляючі"? :)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні,звичайно...:dntknw:
    Особливо,на нічному сеансі...в останньому ряді...;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Книга-це звичайно дуже добре і повчально....але є і інші заняття (знову ж таки, і самі походи в кіно), які вносять хоч якесь різномаїття...

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Повірю Вам на слово, :))) хоча на особистому досвіді залежності між ступенем "отупляючості" фільму та місцем і часом перегляду не довелось встановити. :)))
    А загалом, ну так, сучасний кінематограф не виблискує інтелектуальністю, )) ну так і про сучасну літературу теж саме можна сказати... За рідкими виключеннями.
    А тим, хто любить нічні сеанси раджу не останні ряди, а диванчики на балконі. :))) От там справді зручно. :))) Втім, і вдень також. :)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. А ви скромна. ;) Зараз таких небагато.

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

"Лєнін в октябрє?" :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

В армії ми щонеділі дивилися фільм "Чапаєв".

12. І не надоїло?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

НУ ЯК ВАМ СКАЗАТИ? ПРОСТО НіХТО НАС ПИТАВ,,,,

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я, я, я ще такий скромний... ;) я теж хочу 7-8 тисяч, але не заробляти а получати :)))
    Миху... будьте чемні... Ще "Весна на Заречной улице". А якщо серйозно, то за більше сто разів перегляду, плівка стерлась би нАніц...

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Плівка була військова, призначена для важких умов експлуатації... з знакою якості, вона, зараза, просто не стиралася, вона була призначена для підняття... як його... твердого, міцного... духу.... о!

• Подобається Подобається x 4
  16. Інночка

Інночка Active Member

Ой не знаю, щоб добре жити треба багато заробляти, хоче для кожного є різні рівні благополуччя. Моїй сім"ї, на даному етапі би 1000$ хватило.

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Містика в цьому. Скільки тобі належить на даному етапі ,стільки й будеш мати.
    Вірю ,якщо зроблю велику ставку на вірну гру (закласти всьо що можна) команда або гравець програє, або щось те погане трапиться - валюта знеціниться, не пробував але вірю.
    Важливіше в цьому не скільки тобі платять на місяць а скільки в тебе вже є.
    Може у всіх по різному ,в мене так.

18. demetris

demetris Well-Known Member

Щоб прожити "як всі" тре 5-8 тис. грн. в міс., щоб виконати бажання наявні на тепер то назвіть суму, а решту буду шукати )))))

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

А ми в неділю зрана аеробіку перед Служу Сов союзу:crazy:

а де твій аватар? :)