Скільки ми платимо державі?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Мих, 18 січ 2011.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це навіть не податкової, а Пенсійного Фонду (який в деяких випадках пострашніше ДПІ буде).

• Подобається Подобається x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Угу ..то коли самому поїхати до Львова відстояти в черзі ітд ітп...і довго потім на неї чекати...потім знову поїхати до Львова відстояти в черзі і забрати...

А якщо хочеться пошвидше то офіційно ціни такі

А до того доплюсуйте плату " за послуги" шоб самому тиждень життя не втрачати і 100 грн на дорогу ....

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

В нас все дешеве..якщо ти маєш море часу для ходіння по інстанціях вивчення всяких нюансів стояння в чергах ..чекання на бланки ..потім чекання на печатки підписи..

Та я так думаю ви і самі в курсі ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Sauer

Sauer Well-Known Member

Всеїдно вас надурили :mocking:. То можна було зробити дешевше (кстаті там черги рідко коли бувають і часу то займає не так багато). Я прийшов, заповнив анкету, заплатив (то зайняло 30-40хв часу, точно не згадаю). Через 10 днів прийшов, почекав в черзі 15-20хв. і забрав довідку.
    Р.С. Довідка оформлялась в 2009 році на гладкоствольне (оформляв я на себе).

• Подобається Подобається x 1
  4. sselev

sselev Well-Known Member

Cолідарна система - ацтой. Якби була можливість, я б взагалі відмовився від майбутньої пенсії, але й одночасно від всіх платежів у ПФ зараз.
    Бо нема жодних гарантій що сплачуючи у ту діру додаткові кошти це якось вил'ється потім у співрозмірну надбавку до пенсії.

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага...за одним и от среднего всеобщего образования...от медициньі...от военньіх...от пожарников...от ментов....от налоговиков... от инвалидов.....
    А может Вам просто переселится на необитаемьій остров?:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

Лично Ваша семья уже взяла кредит и купила будиночек?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

То колега робив...я мисливством не цікавлюсь ..а в якості зброї використовую предмети побутово-господарського призначення...

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Золоті слова...ше від безробітних чиновників депутатів субсидій

7. sselev

sselev Well-Known Member

Податки і внески в ПФ - різні речі. Я кажу саме про ПФ.

Медицина майже вся платна.
    Освіта напевно теж, хоча можу помилятись. Просто я часи поборів у школі не застав.
    Податківці - а нащо вони особисто мені?

8. Читатель_Обкома

Так вот я и пишу...что Вам особисто и ментьі не нужньі...и пожарники... ивоенньіе....:mocking:
    Кста..мьітари всегда бьіли и везде!!!!!!:dntknw:

9. sani

sani Well-Known Member

а дочого тут ПЕНСІЙНИЙ ФОНД і медицина, воєнні, пожежні і тп...
    Вони хіба з ПФ зарплату отримують??? Вони з бюджету, а в бюджет платяться ПОДАТКИ, а платежі ПФ в ПФ ...
    то так вам для загального розвитку, а ПФ то НЕ ПОДАТОК... то хз що!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, читатєлю. Держава ніколи не погодиться на те, щоб людина мала право відмовитися від пенсії. Чому? Справа тут навіть не у законодавстві, а у тому, що не буде звідки брати пенсію іншим неплатникам у пенсійний фонд.

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

За розмитнення машини.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо цікаво, ніхто з нас виконувати закони не зобовязувався, контрактів ніяких з державою ми не підписували...А вони нам всьо пхають під ніс пенція, "безплатні" освіта і медицина, дороги ги-ги))....Менти з гаїшніками і чиновниками(та краще б їх зовсім не було)

А мене хтось запитав чи я хочу стільки безплатних послуг ;)

• Подобається Подобається x 3
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згідно проекту пенсійного фонду, пенсіонер може отримувати або пенсію, або зарплату.

13. sselev

sselev Well-Known Member

Ага, і з зарплати будуть надалі вираховуватись внески в ПФ.

14. Kalyta

Kalyta Active Member

Знаю одну сім'ю.Два пенсіонери - 2 пенсії+ 1 зарплата.Живуть на 1 пенсію і пів зарплати.Бабуля свою пенсію і пів дідової зарплати від силає на покупку непотребу поштою в надії виграти в лотарею будинок.
    ВИСНОВОК:Аналізувати актуальність якихость податків не розглядаючи видатків- безперспективно.
    В економіці риба завжди гніє з голови.Доки уряд не навчиться поводитись якгосподар, доки е навчиться "програмувати" роботу своїх підзвітних- він завжди тільки завжає.

15. sselev

sselev Well-Known Member

Пипець просто, а дід що на то каже? За рік-два хата наповниться тим непотребом, а далі куди вони будуть його складувати?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

жесть... мають забаву на старості літ...

17. palmir

palmir Well-Known Member

В деяких країнах не то що податки менші, а підприємці звільнені від них. І все гаразд, томущо основне наповнення бюджету іде не від підприємців, а від великого бізнесу. А наш великий бізнес "оптимізував" свої податки на офшорах. І ніц не заставить його платити ті податки тут, бо чому ж він сам себе має заставляти віддавати гроші))))))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

вчора по ящику якийсь клєрк виступав і казав, що підприємці, маючи зарплатню 900 грн, їздять на мерсах.

Гм, цікаво... сам той клєрк, будучи держслужбовцем, живучи на виключно податках тих підприємців, їздить не на гіршому мерсі... і хату має певно не злу... нічого не виробляючи, ніяких корисних послуг... однако...

19. Читатель_Обкома

Так и менты ничего не выробляют...и пожарники....и учителя...и врачи не всех лечат,а только здоровых...и санстанция....
    а то же мают и хатынки и зарплаты .... да и мало кто пешком на работу ходят,хоть и не на мерсах....
    Миху?А Вы хотели бы оказатся на месте того дерслужбовца?Или на месте Зварыча?Или на месте нового судьи которого во Львове поймали на хабаре?:preved:

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Примеры в студию!!!!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б не хотів бути держслужбовцем... чому? З моїм-то плю... плюрррралістичною харрррризмою...

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

вчителі, пожежники(ті що гасять вогонь), лікарі надають послуги... чого ж ви прикидуєтесь?

а де твій аватар? :)