Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Не ради суперечки... А я не сперечаюсь із Вашим твердженням:
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Якщо Вам здалось, що я проти суїциду, безвідносно до того, чи це правильно, чи ні - то Ви вгадали!
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Але бувають різні випадки. Як, наприклад, розцінювати суїцид психічно хворих людей, в т.ч наркоманів, під впливом, наприклад, галюциногенів, військових (щоб не здатися ворогу, чи не виказати під катуваннями військових планів),одурманених членів тоталітарних сект, наприклад секти Джонса в Гайані,вкінці-кінців, маємо і Олексу Гірника, героя України, що закінчив життя самоспаленням... Ми не можемо осуджувати всіх самогубців...
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Десь хтось щось говорив про осудження? Чи м щось таке писала?
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Якщо неправильно вас зрозумів – вибачте, просто звик (часом людина судить про інших по своєму минулому відношенню до певного явища...), що багато хто осуджує чи не сприймає самогубців, і сам так донедавна відносився до таких людей, поки трохи глибше пізнав православ”я, християнство, що є любов. Колись зустрілись мені вірші одного православного монаха, що змінили моє відношення до людей в депресії :
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Цитата з пісні "Кофейная молитва", яку виконував архідиакон Роман (Тамберг) (1961 - 1998 рр.) Чомусь запам"яталася тільки ця пісня, інші, мабуть, теж гарні. http://pokrov.gatchina.ru/MUSIC/drom1.htm
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Так яке ж це самогубство? - Це загибель в бою, навіть якщо від своєї зброї.
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Окрім того тоді було таке правило, щоб не датись живим у руки, щоб під тортурами нікого не видати. Так підірвався товариш мого тата. Ваш дід виконував наказ, а не займався самогубством. Додано через 9 хвилин Окрім того тоді було таке правило - не даватись живим у руки, щоб під тортурами нікого не видати. Так підірвався товариш мого тата. Ваш дід виконував наказ.
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. от золоті слова: "когда ты родился, ты плакал, а мир смеялся. Живи так, чтобы, умирая, ты смеялся, а мир плакал" певно доти людина повинна жити доки не заслужить того, щоб за нею плакали
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Гарні слова, але то більше до лірики. Багато достойних людей померло в невідомості і ніхто над ними особливо не плакав.
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. коли помирає хороша людина, говорять, що Бог забирає хороших до себе у першу чергу.... мабуть, ми всі нехороші....
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Не теряйте надежды. Пришел на ум вопрос: а сколько человек имеет право жить?
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Людина повинна жити доти, доки здатна пiзнавати i любити. Адже саме в цьому полягає призначення людини на землi.
Відповідь: скільки людина жити повинна?.. Почему запрещена евтаназия в нашей стране? Это не по теме. Но... Проблема возникает там, где в евтаназии проявляет заинтересованность значительная часть общества. Это высокоразвитые страны, в которых в состоянии поддерживать жизнь безнадежно больных людей искусственно независимо от того, "растение" они или нет. Далее безотносительно к конкретной стране. В странах с низким уровнем жизни и т.д. такой проблемы нет; там зачастую отсутствует возможность предоставить даже минимум медицинского лечения. Кто желает, может считать это пассивной евтаназией. Искусственное прекращение жизни людей-растений практиковала гитлеровская Германия. Это- фашизм.