Дивно, бо компанія відноситься до кращих на укр. ринку. Треба вникати в документи і обрахунки. По законодавству мах термін 90 днів,але думаю до кінця січня буде вже на виплаті. Щодо суми - треба надати інфу врегулювальнику, що Ви не купите аналогічної б\у запчастини.
Знаєте... може фірма і не зла, але представник фірми так і не сфоткав пошкодження - було лєнь. Сказав, щоб я сфоткав. Потім перефоткував я сам, бо не так, потім дофоткував... Коротше, фірма - рога і копита. Гнати таких тре з ринку, як поганих псів.
Як законослухняний громадянин купую цивілку вже напевно років 8. І от минулого тижня вона врешті мені стала в нагоді. Зловив гаву і на перехресті легонько догнав чорний бумєр 5 серії. В мене практично ніц, хіба рамка під номер тріснула. А в БМВ покоцаний задній бампер. В голові зразу включився калькулятор. Попандос на ремонт (зняти, пофарбувати, поставити на місце) десь 2000 грн. Але добрі люди порадили використати ОЦВ. Зателефонував в страхову, сказали скласти європротокол. Діло було по обіді в тяпницю. В понеділок з європротоколом приїхали обидвоє в страхову, показали пошкодження, написали по заяві. Результат - потерпілий їде на СТО ремонтувати свій бампер, рахунок виставляє моїй страховій. Всьо.
Добре коли є європротокол, бо інакше суд, тяганина, штраф за аварійну ситуацію і т.д... А 3тя сторона на складання європротоколу не завжди згодна.
В потерпілого немає проблем. Йому СТО робить машину і він їде спокійно. А оплачувати ремонт буде страхова.
Кому цікаво можу запропонувати автоцивілку ( Українська Пожежно-Страхова компанія) відгуки і все інше при бажання з легкістю знайдете в інтернеті Приклад тарифів по місту Львів для легкових автомобілів пораховано вже із знижкою: до 1600 см3 - 560 грн 1601-2000 см3 - 640 грн 2001 - 3000 см3 - 660 грн більше 3000 см3 - 1050 грн