Скільки коштує оренда квартири у Львові?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Allpa, 5 вер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. prius

prius Well-Known Member

А вона просила?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У вас в принципі все в порядку

Значить і жити буде де. Удачі.

3. Keith

Keith Well-Known Member

Є де. Дякую, що за мене потурбувалися. Удачі.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ціна формується попитом. Всі хочуть жити у Львові, вчитись, працювати. Всі сюди тікають від війни на сході.
    Народ у Львові не бідує.
    Я не кажу про підвальні варіанти, чи хрущівки з 25-річним ремонтом десь чорт-зна-де.
    Львів - це одне з найкращих місць для життя і праці в Україні.

Ви все ще вірите у оренду квартири за 100$ ? :)) Не обманюйте себе.
    Продзвоніть всі оголошення, прогляньте сайти.

5. Keith

Keith Well-Known Member

Андрій, не тільки віримо;) у мене ще й техніку обновляють орендарям після мене і шпалери переклеїли , бо я старі покоцала. І це нормальне людське відношення. Власницю консультував маклер.

6. prius

prius Well-Known Member

А чому переїзжаєте? Ціну аренди підняли?

7. Keith

Keith Well-Known Member

В своє;)
    Просто знайомі, які шукають квартири мене штурмували зі всіх боків, у зв'язку з моїм переїздом , що я вже прям знаток по оренді :crazy: хто де кому й за скільки здає:dirol:

8. prius

prius Well-Known Member

Вітаю вас з своїм житлом

• Подобається Подобається x 1
  9. Vexler

Vexler Well-Known Member

nobodies, цілком адекватна ціна оренди. Але ж не 7000грн за ті ж 2 канури)))
    Випадково зустрів статю цікаву
    Життя європейців: оренда житла в Німеччині

Приблизно 10Євро за м2, тобто навіть в Франкфурті (!) 60м2 квартира обійдеться 600Євро, а не 300Є, що хотчуть в нас. Так вибачте порівянти де ми живемо і їхні з/п - небо і земля. Яке ціноутворення в нас, просто залупити ціну і чекати лохів?))
    В середньому за 200Євро можна орендувати квартиру, одним словом.

В Німеччині мінімальна з.п 1473 євро, а в нас 55Євро. Питання - як такі ціни на оренду можуть бути в Україні і у Львові зокрема? А також чисто фізично - як може оренда в п`ятеро перевищувати мінімальну з.п.? Нонсенс

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сьогодні знайомий на ФБ запостив.
    Район "Водоканалу", тобто декілька хвилин від центру.
    1-кімнатна квартира на 30 метрів. 2000 грн + комуналка.
    Кому треба, скину контакт

11. Agaaga

Agaaga New Member

Середня ціна зараз в районі 2000-2300 плюс комунальні послуги. Це за середній або давній ремонтик, в наявності пралка і телевізор. Звісно, що за крутий пентхауз ціна може бути і 400 доларів і 700. Тільки крутий пентхауз знімають багаті люди. А переплачують лохи, які не мають доступу в інтернет. Десь так.

• Подобається Подобається x 2
  12. Slimer

Slimer Member

Хто володіє інформацією напишіть ціни квартир, та контакти власників які здають в оренду квартиру в Львові за помірними цінами для студентів(1,2).

13. alexbordug

alexbordug миється в бані

Я знайшов де є помірні ціни на квартиру, сам студент, приїджаю до Львова коли здаю сессію, пошуком оренды квартиры у Львові займаюсь тут , іноді находжу дуже хороші варіанти, дешево.

а де твій аватар? :)