якісь розслідування, догадки - це для Вас цікаво???? знайдіть собі якийсь форум з криміналістичним нахилом...можливо там Вам буде більш цікавіше...
Ви ТАК часто не нагадуйте, бо легко здогадатися буде. ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- Кнопка є спеціятєльна! Раз - і чиста гаряча вода забезпечена...
Цікаво. Мавпусику, не я ж цю тему почав. Тут мене розслідує пан Левандівка. А я трохи допомагаю. Розслідування і кримінал, то різні речі. розслідувати можна і не кримінальні випадки. ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- А має бути інтрига? Це розцінюватиму, як прояв Вашої слабості щось довести, пояснити причини і добитися справедливості. Наспівуючи: Бег по острию ножа ...
Ви помиляєтеся. Розслідування завершене ще з квартирного допису. фсьо... піду я у садочок, наїмся хробачків... Добродію! Доводять і пояснюють у суді. Про острія ножів і біготню, у тому числі. На форумі все простіше. Невже трудно не бігати?
Буває трудно. Причини вже обговорювали. Мене від несправедливості кров заливає і тому то й такий от результат. Не провокуйте і все буде чікі-пікі.
Если не брать во внимание нарушение ЕГО заповедей. Справедливость, как и правда, у каждого своя, в меру его воспитания и окружения (бытия). Готовьтесь к постоянным "провокациям", на чики-пики не разчитываете.
Справедливість невпевнений а правда точно одна. Провокацій з мого боку? Чікі-пікі може бути, мені подобається насправді в цілому ЛФ і я тут вже вроді 4 роки. Власне я, а не якісь там ніки.
Молодість тут ні до чого, вважаю. Правда насправді одна, просто її(правду) можуть зробити неправдою і показати як правду. Так в житті буває, погоджуюсь, сам не раз був свідком/учасником.
І не користується масками. ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ---------- І хто за язик тягнув? Укотре... +1. Будемо чекати.
Я с Вами через лет 20 поговорил бы с удовольствием, но вряд ли встретимся, а пока у Вас есть куча времени на понимание этого. Вы думаете, я 20 лет тому не был как Вы, ошибаетесь... Вы, или уходите (подымаете свой уровень) в Высшее осознание мира и его устройства и там, действительно, правда одна или остаётесь... и тут у каждого своя, как у отдельного человека так и у целых народов. ---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- Карточка. А предупреждали, взрослые дядьки! Ладно. -"Жизнь так коротка! Потерпи чуть-чуть!"
Шо, невже знову Містер Великий повернувся? Левандівко, як розкусили? Тема може конкурувати новій грі на ЛФі "Мафія" .
Не знаю, звик на пуки не звертати уваги, але поважаю Ваш вибір. Це було просто. Дрібні деталі і крупна звичка "впиратися рогом" на рівному місці, зі старту. Неймовірно, щоб на ЛФ прийшов хтось інший з подібним характером. Пізно. Ви розкусили, а об'єкт і тут послизнувся "на лезі ножа"...