Протестую! Жарти не пуки! Коке це "дІло" в цій темі має бути? Насильно тих за ким сумують в ЛФ притягнути, рішенням суду?
Жарти не пуки! Підтримую. Є жарти, а є пуки. Ромко тут жарти жартував, а Templar пукнув. Ну хоча б обговорити чому декого з нами немає, нагадати їм, що ми за ними сумуєм, взагалі написати свою думку про ушедших.
Якщо йдецця про То да.....пукнув... Мало того,наньос оскорблєніє. Гіршим оскорблєнієм могло стати припущення,що Оверко належить до ПР, КПУ,або НУ.
Переніс дописи у окрему гілку. Навіщо ж оффтопити...? Дам приховану підказку для лінивих, що не захочуть бавитися: Для кого з форумлян вірними є твердження Хто регулярно береться модерів вчити? І головна підказка: хто не потрафить зробити нормально, а мусить комбінувати? А чого ж список не викладете коротенький?
Я громко скорблю за ушедшими від нас в другой лутчий мір! А тема до чого - невже Overko це екс-президент Буш інкоґніто.
Зачекайте троха, дівчата на "раз-два" розшифрують Комбінатора. наспівуючи: Żołnierz drogą maszerował, Jedną ręką się brandz*ował, Drugą ręką trzymał spodnie, bo mu było tak wygodnie!
Доброго ранку. Н-да, поки спав, бачу тут все веселішає. Не буду обговорювати модераторство(нема настрою сперечатися). Займайтеся далі розслідуванням Наспівуючи по назві теми
Ви ж скаржилися на недостатній рух. тільки варто пам'ятати, що після активного руху доводиться відпочивати. ---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ---------- Мдя... Зачекаємо на дівчат.
А що то за дівчата такі мають прийти, слідопити? Як Ви можете мене якось виводити на чисту воду, хіба домислами? А домисли у Вас скоріш за все правильні(можливо). Але то лише домисли і доказів у Вас не може бути як таких. Нагадую, розслідування базується не на припущеннях і домислах. P.S. Всім кого так цікавить моя особистість розкажу, але згодом. Не розумію чому такий резонанс піднявся по цьому питанню.