Overko,Ви літо перезимуйте і побачите як тут. ...до нової людини завжди придивляються. Насправді,ласкаво просимо
Звичайно, володію украінською, російською і непогано англійською мовами. Ви бачите в цьому щось погане, чи як? Чому Ви пишете якоюсь дивною говіркою, типу загальновідомої провідниці? Це точно не Львівська ґва́ра.
а просто так . по приколу!Нам так подобається.та й форум не філологічний .Хм..живете у Львові і говірка видається дивною...дійсно дивно
Скажу вашими ж словами: Ви бачите в цьому щось погане, чи як? Ми вже тут звикли один до одного ,у кожного свій стиль написання і це не є зле, а радше прояв індивідуальності, а Ромко то унікум, ви почитайтесь,познайомтесь..
Overko,тут багато хороших,порядних і розумних людей.Щоб їх побачити і зрозуміти можете багато читати дописів.Тільки не поспішайте,будь-ласка. з повагою,Р.
Нє,ну то вупше капець... Сиджу си ціхутко в своїй кав'ярні,пію каву,нікого не рухаю(навіть москалів),чекаю,поки нарід посходицця...трохи сі пообщати. І ту,влітає якийсь незнайомий фацет,з порога б'є себе в груди і волає:"Шо за дєла! Де народ!! " . Я ненавязчіво висловив своє здивування,а у відповідь з пантами,по ненашому... І тут же:" Я такий умний. Я по англійськи шару!!! І по руски!! І вупше!!! Атвєчу!!!"...мдя... Як сі каже: " О tеmporа,о mores"...
А цо так ціхо сидиш?Я ж кексів во напекла ,залазяй на форумну кухню,Ми там вже з Равіном є... тільки но тебе бракує,а ти відмовчуєшся,чи відлежуєшсь,незнаю... Агов,чуєш,нє?
---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Очень люблю такие фразы... а сколько в ней глубины?!?!?! Отлично сказано.
Читав і ржав, а про москалів вупше СУПЕР! Ну шуткі шутками, а Ромко діло пише! Навіть на мене вже давно так не нагяли, ну Ви пан Оверко попали! А ви часом не той Оверко, що партії "КАСА да Пояса"? БЮТ
Ні, не той, не знаю про кого Ви. Яке діло? Тема звучить "Повертайтесь ми сумуємо" ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- Помиляєтеся.
Раз Ви мене цитуєте, то я маю щось відповісти: 1. Друга цитата не моя. Не пам'ятаю щоб я десь згадував БЮТ. 2. Перша цитата то відповідь Вам про ваше "Ромко діло пише". Я нагадав назву теми і вважаю, що Ромко не діло пише по темі, а просто веселиться і жартує. 3. В якому дусі продовжувати я вирішу самостійно. Причому я до БЮТа? - Відписати можна в приват. P.S. Я люблю предметні конструктивні розмови. Без пуків(писав раніше).