Скасування Таїнства хрещення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем OrangeSpring, 25 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваше здивування говорить про ваші знання про християн і християнство вцілому!

Я не чув, що є християни, які не вірять в існування відьм, зате багато бачив, як дехто критикує християнство, немаючи зеленого поняття у християнстві.

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Зануда высказывает мнение церкви как правду: я ничего не могу сделать с этим. меня заперли в церковь

Лютеране к чему? они менее догматичны - и я бы не так страдала, будучи крещеной в лютеранской церкви. нежели в РПЦ.

Поправка: в настоящей лютеранской церкви. В Германии или Скандинавии

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

наприклад? де таке говорить? поділіться, я не чув.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

у трасвистита?

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Факт залишається фактом: вас хрестили не в лютеранській церкві, тому вона жодного стосунку до вашого випадку не має.
    Перепитую ще раз: ви звернулися нарешті до церковників офіційно?
    Чи вам насправді не так уже й погано бути хрещеною?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

люміній - є люміній, що тут змінити можна?

6. OrangeSpring

Мда.....
    Я была значит о христианах лучшего мнения, чем они есть. Я не думала, что в них столько язычества...и мракобесия.(да и непременно ведьмы - это женщины? :haha:

Вы и сейчас того, готовы того, кого считаете ведьмой, готовы сжечь? или кинуть в реку на предмет: всплывет ли?

7. Bambook

Хіба в жару любві :)

8. Зануда

Зануда така зануда

Ви також читаєте по діагоналі? Хрещення скасувти неможливо. Ну неможливо і все. Це раз і на все життя, яким би те життя не було далеким від Церки і віри, і всіх релігій, то значення немає. Хрещення, як ТАїнство має свої наслідки і вони нікуди не діваються, навіть якщо людина тих наслідків не є свідома.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

чи то шпіца завалити, щоб дехто зрозумів, що двері відкриті, чи шо?

10. OrangeSpring

Лекция про шахматы не слушали? на Острове выкладывали. лень искать.
    Мне плохо, нет душевного комфорта из-за этого.
    Лютеранская церковь - это была моя альтернатива отмене обряда.Католичество или англиканство не рассматривалось сразу. Поэтому при том

ну может выход есть: Отлучение от церкви. Что для этого надо сделать?
    М-да..... Но комментс, конечно

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи не вживайте таких слівпоряд, з ваших уст воно звучить, як два антоніми.

12. Bambook

Під ніком Зануда пише синод РПЦ?
    Ні? Ну тоді будьте здорові, живіть багато!

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Так я ж кажу: зверніться ОФІЦІЙНО до церкви і отримайте офіційну відповідь.
    Тоді й будемо мати предмет для обговорення.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Ну от мені погано і нема душевного комфорту, коли в хаті батареї не гріють.
    Але я в такій ситуації не йду на форум, а йду в ЖЕК, кропаю скаргу і штормлю їх немилосердно. І мені вмикають опалення.
    Вуаля!

13. OrangeSpring

Удобненько вы (католики) развернули это. так в хитрую свободу воли перевернули. Мало ли что Бог сказал, мы все равно по-своему. манипуляторы. И ввели идею. что младенецв бегом крестить, потмоу что даже умерших сразу после рождения не позволяли отпевать и хоронить на церковной земле... Запугивание-с. А еще говорите на любви, а не на страхе

Все католики - люди. И все ваши суждения субъективные. Абсолютную истину может знать только Бог, но не вы

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Відлучення від Церкви не скасовує Таїнства хрещення.

15. OrangeSpring

а Вы не командуйте

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Вот где сатанизм...
    ладно в моем случае моя ошибка...
    Но младенцы.. Они же НЕ выбирали :sad:

16. Зануда

Зануда така зануда

Ні, я католичка, якщо це має для вас якесь значення, але Таїнство хрещення дійсне для всіх однаково - якщо б мене хрестили у православній церкві, а я потім змінила конфесію, то ще раз хрестити мене не будуть, бо Таїнство є дійсним.

Сільно нагрєшить :) Якщо серйозно, то я писала вже, що є така можливість, як вихід із Церкви - офіційне виступлення. Вам треба звернутися до священника, бажано у тій церкві де вас хрестили і там отримаєте подальші інструкції.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От мої діти таких проблем не мають. )

18. OrangeSpring

Какое это отношение имеет к душевному комфорту?

А это и подавно

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Я не входила в церковь, чтобы из нее выходить. Я даже не знала, чем одна отличается от другой и от третьей.

Кроме того, священники немилосердные создания в РПЦ - наорать и унизить - это у многих... хм привычка.

19. Bambook

До мого душевного комфорту - пряме. У мене дружина вагітна, і якщо в хаті холодно, я почуваюся ницою істотою, яка своїй родині не може забезпечити нормальних умов для існування. А це, погодьтеся, відчуття, далеке від душевного комфорту.

Але суть же не в тому, а в тому, що як хочеш, щоб ситуація змінилася - піднімаєш дупу і щось робиш.

20. OrangeSpring

Пардон, купите себе обогреватель, пока не починят отопление. А немилосердно жаловаться - это... хм...к душевному комфорту не приведет

а де твій аватар? :)