Скасування Таїнства хрещення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем OrangeSpring, 25 жов 2012.

1. Зануда

Зануда така зануда

Ні, просто ви написали фразу, після якої можна було би зробити висновок, що обітниці дані перед Богом нічого не варті, бо людина має право їх зламати. А це дууууже не так.

• Подобається Подобається x 3
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Обітниці дані перед Богом надзвичайно варті, ще й як варті!!!
    Пишучи, "людина має право їх зламати", я мав на увазі, що людина "вирішує, як їй поступати, що робити із своїм життям."(с) Людина завжди має вибір перед собою, чи дотримуватися обітниць, даних Богові, чи зламати їх...
    Можливо, ми не порозумілися просто... Але добре, що розібралися!:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, якщо ви Біблію розумієте так само, як те, що я пишу, то я вам не заздрю.

4. Oxid

Oxid Well-Known Member

То тільки дві різні традиції

5. sitech

sitech Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хто там говорив про мольфарів і іншу нечисть? Тут єговісти показали своє розуміня духовності. Цілковито згідно Рассела і Рутерфорда, які копнули під зад своїх жінок а забавлялись з отакими...:mocking:
    Якє маткі такє і дзяткі.

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Виконувати заповіді є обов'язок, порушення обов'язку гріх, ніхто (з християн) не має права грішити. Це ясно як Божий день. Можливість згрішити мають, права не мають.
    Адже згадайте, є такий обов'язок "не кради". Так що, будемо казати, що кожен має право вкрасти?
    Порушення обітниці — це гріх. Можливість порушити є, права нема.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

покликання СЄ боротись проти християнства, а не проти мольфарів.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нет ничего плохого на картинке, девушка купается в проруби, Господь (а он явно есть ибо такие очаровательные сисьге сами не появятся) не был бы против, так что делает эту картинку бездуховной то что на ней изображено или то что каждый думает глядя на эту картинку? так картинка виновата или смотрящий? вот так и инквизиторы пытали и жгли красивых девушек чтоб подавить свои извращенные желания ...
    п.с. а сисьге все таки ууууххх ...

с мольфарами христиане сами справлялись с помощью дров как правило ... а еще с учеными, философами и т.д. кто от стада отбивался и блеять не хотел в унисон ...

---------- Додано в 08:29 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ----------

э нет, любой христианин по умолчанию грешен, еще на стадии рождения, одним грехом больше одним меньше - не важно главное потом покаяться ...

• Подобається Подобається x 2
  10. sitech

sitech Well-Known Member

В «Новом греческо-английском словаре Нового Завета Тайера» греческое слово асе́лгея, переведенное в Библии как "Распутное поведение"определяется как «необузданная похоть... дерзость, бесстыдство, наглость» (The New Thayer’s Greek-English Lexicon). В другом словаре распутное поведение описывается как одно из «нарушений общепризнанных норм приличия».
    Следовательно, распутное поведение характеризуется двумя особенностями: 1)самим поведением, рассматриваемым как серьезное нарушение законов Бога, и 2)неуважительным, дерзким настроем совершившего грех.
    Если не забыли, это было совершено на празднике, которые проводился церковью. Но удивляет не сам поступок этой женщины, а отношение к нему других людей, которое заметно в комментариях форума и на лицах присутствующих там, обратите внимание
    Если бы вы увидели подобное не только на празднике, посвященному крещению Иисуса Христа, а, скажем в церкви на богослужении, вы тоже не нашли ничего предосудительного?

Останнє редагування: 31 січ 2013
  11. artobstrel

на богослужении - смотрелось бы странно , а вот при крещении - вполне, и данный ритуал как бы отождествляется с крещением, так что ничего плохого нет ... правда не в нашем обществе, вот взять Ноя, разве ннаказал его Бог за то что он вывалив естество пьяный в дрызг валялся ? нет, получил божественных тумаков его сынок Хам который над распутным поведением своего папы поулыбался ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

відомі ярлики рівня дитячого садіка.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

хто сказав? Арт?

13. Levko

Levko Well-Known Member

Сашко, ви неправильно зрозуміли мене, а може я просто не точно висловився.
    Я мав на увазі, що християни мають завжди вибір перед собою- чи грішити, чи ні.

14. artobstrel

да какие уж ярлыки? вы не хуже меня знаете какую тьму народу сожгли, запытали в угоду религиозным убеждениям, якобы ... вашего выпада про ярлыки не понимаю, вроде это не правда или частный случай ...

любой может покаятся и ему все простится, причем вполне искренне. но потом а пока ... ээээх ....

15. sitech

sitech Well-Known Member

Вам кажется, что крещение это не часть богослужения? А разве крещение - это не посещение служению Богу? Если это так, то разве крещение не должно происходить так как этого хочет Бог?

16. Robert

Robert Well-Known Member

Цікаво, а хто ще як розуміє, що таке "хрещення"?

Часто люди не розуміють самого змісту хрещення, воно буває не повним, не до кінця розкритим, чи навіть спотвореним.

17. orfej

orfej Well-Known Member

Слава Ісусу Христу! Laudetur Jesus Christu

OrangeSpring;1839817]

ок. у нас свобода совести.

Да, и еще. давайте не будете меня осуждать. еще раз повторю: по вашей же вере, каждый перед Богом отвечает за свое. не так ли. А после таких эскапад точно... моя душа такое не принимает.

:bandera:
    Рідненька- Родненькая!
    Респект! Як мені сподобалось Ваше про Попов і Єдино Святую і Правильную Русскую Православную ‒ точніше ‒ Масковскую!
    А ще добре мені дописали Вашим:
    «...и у меня реакция на церковь - как властную вертикаль и на РПЦшные здания. Мне вполне было уютно в Кафедральном соборе Зальцбурга и во многих церквях Баварии и Гамбурга. Кстати и верующие там кардинально отличаются от наших. в том числе и форумных.»
    Дух Святий напевно через Вас промовив!
    Полюбив Вас тут ‒ памятаєте, яка була найвища похвала Спасителя ‒ ...Ти правдивий Ізраільтянин, бо в тобі нема лукавства!
    А на рахунок хрещення і Його наслідків і дальнішої свободи совісті до віровизнання, хочите, запитайте мене в Личке. Хоча, своїм прилюдним визнанням, це вже здійснилося в Очах Господа.
    Повірте ‒ Ви сталися Вільною у Віровизнанні за Канонічним Правом.
    Ще будьте так вільною, щоб залишити в спокої, тих що за Вашим маргінесом розуміння Христової Церкви, тільки молитовно на самоті‒ їх не залишайте.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

важкий трафунок...

• Подобається Подобається x 2
  19. Levko

Levko Well-Known Member

щось не те, Миху?:)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

да что ви нє говорітє... учіли научний атеізм?

а де твій аватар? :)